Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorowita dziewczynka hello

dzień w dzień jest mi bardzo zimno i chodze senna - co jest??

Polecane posty

Dodam, że zimno jest mi w domu, a nie na dworze - co nie byłoby dziwem (jest w końcu - 10 stopni) poza tym nie mogę sie dobudzic, mimo iz duzo śpię. Nie wiem co to może być - hormony?? candida?? Bo cos na pewno, problem mam gdzies od 1,5 - 2 lat z róznym nasileniem, teraz jest coraz gorzej. A jak powiedziałam mojemu lekarzowi to mnie olał :-( Robiłam na własna rekę TSH, ale wyszło pozytywnie. pomocy!!!! aha mam 23 lata

Moze jestes niskocisnieniowcem,albo masz anemie-zrob badanie krwi,lykaj witaminy

Gość a ja polecam
przede wszystkim zrób badanie na cukier oraz zmierz cisnienie, mozesz miec albo cukrzyce albo niskie cisnienie, moze to byc równiez depresja lub nerwica. Ja miałam podobnie a byłam zdrowa z wyjatkiem tego niskiego cisnienia, bo to u mnie rodzinne, ale pomogła zmiana przyzwyczajeń typu picie zielonej herbaty, jedzenie sniadań i więcej ruchu

cisnienie mam w normie, cukier zdaje się tez (dawno nie mierzyłam, ale zawsze miałam blizej dolnej granicy)

Gość jajko od zolwia
masz moze problem z krazeniem,wiec duzzo ruchu,cieplej herbaty!! A jak ma sie nerwice to sie marznie??? do poprzedniczki.

nie jest to ani depresja ani nerwica, akurat mam tydzien wolnego wiec zero stresu, sniadania jem zawsze, pije czerwona herbate i równiez się ruszam.

Gość przy nerwicy i depresji
sa przede wszytstkim objawy psychiczne ale przy długim czasie odbija sie to na organiźmie i wyciećczony organizm moze dawac rózne sygnały, typu bóle róznych miejsc itd

no to co mi moze być?? A to krażenie?? Czy z tym da się coś zrobić?? Ja tylko marze o spaniu, o niczym wiecej.......

Gość hm hmmm
mam to samo- niskie cisnienie, trzeba sie wziac za jakis sport ;)

Gość to tarczyca
moze byc... wyniki moga byc w normie a na tarczycy np. jest guzek niech inny lekarz da ci skierowanie na usg tarczycy. A budzisz się zmeczona???

jestem wykończona mimo, że się wysypiam ostatni tydzień jest nie do zniesienia , lenie się od rana do wieczora, a kiedyś byłam może nie pracusiem, ale zdyscyplinowaną osobą

czerwona herbata działa wychładzająco na organizm, jest dobra na upały, zielona również. może jesz za dużo wychładzających potraw (jogurty, kanapki), a za mało rozgrzewających (zupy, cynamon, imbir). no i ruch przede wszystkim.

od herbaty czerwonej miałabym byc taka zmeczona?? Piję i jem bardzo dużo ciepłych i gorących rzeczy.

Gość molla
Idż do swojego lekarza poprośo badanie krwi na hormony tarczycy i o skierowanie do endokrynologa.

Gość justin
Witaj chorowita, z tego co mówisz wyniki są dobre, starasz się robić wiele rzeczy aby czuć się lepiej i fajnie. Myślę tylko , że może wystarczy oczyścić organizm.Ciągłe zmęczenie to pierwszy stopień zanieczyszczenia organizmu.Swietnie oczyszczają organizm preparaty Naturalne Tianshi. Napisz , coś poradzimy Pozdrawiam Justyna justin_wiecz@poczta.onet.pl