Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilaag

wiotczeje przed 30 - co robic

Polecane posty

Gość Kamilaag

Czesc, moze cos poradzicie, nie mam jeszcze 30, a moja skóra jest wiotka, policzki mi opadaja, uzywam kremow i nic, moze cos doradzicie. Pozdrawiam

Gość matko jedyna
przestań żreć i zacznij się ruszać. Krem nic tu nie pomoże :-)

Gość tralalalalalalalal
Nie pomoże krem i róż Kiedy morda stara już... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ale chamidła na tym forum.... Nie przejmuj się. Proponuję zapytać dobrą kosmetyczkę. Może jakaś seria zabiegów ujędrniających w gabinecie i jakis dobry kremik w domku?

Gość zacznij cwiczyc
powinno pomoc:)

Gość Kamilaag
dzieki, o to chodzi, ze mam bardzo duzo ruchu, nie jestem gruba, a pomimo to widze ze ta skóra jakas dziwna sie robi, moze wiecie co jesc, zeby szybko byla zwarta albo jakis balsam bo te co uzywalam cudow nie zdzialaly. Co do tych gnojków - wcale nie jestem stara i pewnie sami by sie zdziwili

Może używasz nieodpowiednich kremów? Powinny one zawierać koenzym Q10, a przede wszystkim kolagen, który odpowiedzialny jest za elastyczność skóry. Kolagen można dostać też w postaci żelu, odwiedź stronę www.kreg.avm.pl i przeczytaj np. o Kolagenie Naturalnym Platinum. Możesz dodatkowo łykać witaminę A+E-one też w znacznym stopniu odpowiadają za stan naszej skórki :)