taka_pokraka 195 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Baba napisał: Jeśli zrobiłaś, to muszą mieć w komputerze. W twoim przypadku bardzo ułatwi leczenie lub usunięcie. Ja też byłam z takim leczonym dwa razy i stwierdził po zdjęciu, że pójdzie w pisssduuu i telas mnie nic nie boli i nie piece Oby nie było tak źle 🥺 może nie będzie tylko wypadło wypełnienie nawet mnie nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 451 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, taka_pokraka napisał: Oby nie było tak źle 🥺 może nie będzie tylko wypadło wypełnienie nawet mnie nie boli. To spoko. Będziesz żyć Mi usunął bo pierwszy raz był leczony gdy miałam 10 lat. A oni teraz robią co się da żeby utrzymać zęba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 849 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Mewa again napisał: Pamiętam jak mu wtedy żyłka pękła. Dni, kiedy jeszcze tu spędzałem więcej czasu Tak, tamtego dnia był wkúrwiony mocno. ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namiotowy 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tak, tamtego dnia był wkúrwiony mocno. ^^ Ty się ciesz że nie pojechał wtedy do Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepełnoszczupły Leszek 6 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Namiotowy napisał: Ty się ciesz że nie pojechał wtedy do Warszawy Kolego, chyba masz syndrom sztokholmski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 849 Napisano 36 minut temu 20 minut temu, Namiotowy napisał: Ty się ciesz że nie pojechał wtedy do Warszawy Najważniejsze że pojechał do łyszkowic za dino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namiotowy 0 Napisano 4 minuty temu 30 minut temu, Еlciаа napisał: Najważniejsze że pojechał do łyszkowic za dino. I dobrze bo poznałem wspaniałego człowieka dzięki temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namiotowy 0 Napisano 4 minuty temu 57 minut temu, Niepełnoszczupły Leszek napisał: Kolego, chyba masz syndrom sztokholmski Nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach