Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marimar

zmiana sluzu na poczatku ciaży?

Polecane posty

Gość marimar

mam takie pytanko szczegolnie do kobiet ktore juz byly w ciazy.czy na poczatku( kilka dni po zaplodnieniu tak do miesiaca) jest jakas widoczna zmiana sluzu w pochwie? czy po owulacji w której moglo dojsc do zapolodnienia sluz bedzie taki jak zwykle potem w dni nieplodne(gesty, nieprzejrzysty)? prosze o odpowiedz jesli ktos sie orientuje, pozdrwaiam:)

Gość eleonore
dobre pytanie mnie tez to ciekawi,piszcie prosze:)

z reguly (czyli nie we wszystkich przypadkach) po zaplodnieniu sluz pozostaje gesty, nieprzynikliwy, lekko ciagnacy i jest tak przez cala ciaze jednak u niektorych kobiet zwiekszenie wydzieliny nastepuje dopiero pozniej, niekiedy nawet w piatym miesiacu dopiero

szczerze mówiac mialam ostatnio hopla na punkcie NPR i ogladania sie z kazdej strony;-))))i musze stwierdzic ze przed owu mialam śluz płodny ale nie zeby od razu nie wiadomo ile,potem usg potwierdzajace ze pecherzyk pękl no i staranko i czekanie,w pierwszym tyg po owu-coraz mniej rozciagliwy i pozniej bialy gesty,nastepny tydzien,byłam lekko zdezorientowana-prawie wogole,jakis wodnisty taki no moze czasem jak płodny tylko biały,a po 2 tyg zrobiłam test(2krechy!)i teraz sluzu jest wiecej i jest gesty,lepki i biały,moze nie jest to najwdzięczniejszy temat na pogaduchy ale sama to przerabiałam i chciałam wiedziec ,pozdrawiam :-))))