Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam watpliwosci

pytanie o diane 35

Polecane posty

Gość mam watpliwosci

chodzi mi o inne zastosowanie tego leku, postanowilam sprobowac go na tradzik... nic za bardzo mi nie pomaga, a slyszalam, ze duzo osob go bierze i leczy nim tradzik, wiem, ze moze powrocic, ale chcialabym sie zapytac jak to u Was bylo z tradzikiem przy zazywaniu diane 35... jakie sa skutki uboczne? (wiem, ze wsyztsko pisze na ulotce i ja przeczytam, ale chcialabym sie dowiedziec jak to u innych bylo) i jeszcze jedno, slyszalam, ze dzieki niemu powiekszaja sie piersi... jak bylo z tym w Waszym przypadku? czy po odstawieniu diane 35 wrocily do swojego rozmiaru i przez to staly sie mniej jedrne? a moze masaze by pomogly utrzymac gp w dobrej kondycji? tak po prostu chce wiedziec czego sie spodziewac po tym leku, z gory dziekuje za odpowiedzi, beda mi bardzo przydatne:)

Gość ten lek jest
wycofany ze sprzedaży w wielu krajach, moj ginekolog mnie przed nim ostrzegał-tyle wiem

Gość agnieha9007
mi wcale cera sie nie poprawila, a moge nawet powiedziec ze pogorszyla po diane-35. Jesli chodzi o piersi, to moze troszke sie powiekszyly, ale przed okresem a po okresie sa takie jak zawsze. Od tego miesiaca przestaje brac te tabletki bo maja pelno skutkow ubocznych, maja duze dawki hormonow i nie sa naprawde bezpieczne. Po diane przytylkam z 7 kg i nie potrafie tego za nic zrzucic pomimo diety. Przerzucam sie na Yasmin. Diane-35 sa jedynymi tabletkami, ktore wrazie zajscia w ciaze moga uszkodzic plod.

Gość Lilinka19
W zeszłym roku brałam Diane 35 przez 3m-ce, tylko 3 ponieważ trądzik zszedł całkowicie, miałam leciutką kaszkę, ale to dlatego, że mam bladą cerę i wszystko na niej widać. Byłam zachwycona efektem, czasem przed okresem wyskakiwał mi jakiś większy pryszcz, ale było ok. Podczas tych 3m-cy miałam mniej zbędnego owłosienia i skóra twarzy już się tak nie przetłuszczała. Kiedy przestałam stosować Diane skóra od nowa była tłusta, pryszcze nia wracały. Po kilku miesiącach miałam nawrót trądziku, powróciłam do stosowania Diane. Dwa dni temu zaczęłam duże opakowanie, nie pomogło już mi tak szybko (za pierwszym razem po pierwszym opakowaniu nie miałam trądziku), ale nie jest źle.