Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boronka Malinna

niedziewice mówią nie seksowi masowemu

Polecane posty

Gość Boronka Malinna

koleżanki, prawda jest tak, że za dużo jest nieodpowiedzialnego seksu w naszym życiu. Za dużo partnerów, za szybo wskakujemy do łóżka, za wcześnie zaczynamy ... i za bardzo się zabezpieczamy przed zapłodnieniem. W rezultacie seks staje się zwykła rozpustą i prowadzi nas do samotności lub zwyrodniałych zachowań po 45 roku zycia kiedy już nie bywamy tak pociągające. Wtedy pzrypominamy pijawki usiłując z każdego ciała męskiego wycisnąc choć troche pożądania do nas, To straszne i żałosne. Czas naprawy nadszedł, czas porzucenia ideałów feminizmu jako nie przystających do rzeczywistości też. Od dzisiaj jesteśmy dziewcami nieomal, penelopami i ... rodzimy, rodzimy, rodzimy. Tak wygląda godne życie.

jasne, kończymy z seksem, papierosami, alkoholem, kawą, słodyczami... a potem nic tylko się zabić z braku przyjemności :)

Gość niedziewica niepraktykująca
mam w sobie hamulec ktory nie pozwala mi pozwolic komus siebie zaplodnic.

Gość Boronka Malinna
występuję na tym forum pod innymi nickami jak dypciak i kiniorz, mam 40 lat, podstawowe wykształcenie i w młodości byłem molestowany przez księdza

Borronka Malinna przykro mi

Gość Letitia Paradis
kobieta to nie małpa Bonobo albo innym zwierzem aby ganiać za seksem. Kobieta najpierw żoną jest i matką, a dopiero potem samiczką. Zdegenrowany feminizm zaś twierdzi, że kobieta najpierw jest samiczką, póxniej ewentualnie żoną, a matką to najchętniej nigdy lub tylko jednego dzieciaczka bo więcej jest przeszkodą w tak zwanej samorealizacji.

Gość Letitia Paradis
wiem, że jestem kretynem, wypowiadam się tu także jako dypciak. W dzieciństwie zostałem poddany praniu mózgu

Gość Letitia Paradis
zdrową zasadą życia jest nie porównywać się z innymi tylko robić to co do kogo należy. Ja nie oglądam się na to co robią faceci tylko robię to co przystoi kobiecie.

Gość Letitia Paradis
apeluję o moralne prowadzenie się !

Brakowi seksu mówimy : NIE . Seks radością dorosłej kobiety!!! :) Nie dla niedziewic mówiącym nie seksowi masowemu :)

dawno nie uprawialam sexu bo facetow do siebie nie dopuszczam

Boronka Malinna -> Wszystko pieknie ladnie, ale dlaczego tak uogolniasz ? Mierzysz wszystkich swoja miara ? Watpie zeby wszystkie z nas z taka latwoscia wskakiwaly facetom do lozka i jak to malowniczo okreslilas \"dawaly sie zapladniac\" :o Nie wiem na jakim rowniez przykladzie opierasz teorie o nieatrakcyjnosci kobiet w starszym wieku, czyzbys sama byla stara nieatrakcyjna i zakompleksiona o blagala o uwage facetow ? Twoja wypowiedz uwazam za niesmaczna...

proponuję hasło \"TAK dla seksu, NIE dla zapłodnienia\". jak faceci chcą mieć przyrost, niech sobie rodzą :)

bronnka czy jakaś tam :D --- cytat z Twojego postu : \"prowadzi nas do samotności lub zwyrodniałych zachowań po 45 roku zycia kiedy już nie bywamy tak pociągające\" - mam prosbę bądź taka łaskawa i nie wypowiadaj sie w moim imieniu :P . Skąd to \"nas\" w Twoim poście ???? Nie jestem samotna i nie zaobserwowałam u siebie zwyrodniałych zachowań :P ... a seks ... mhmmm... bardzo lubię :)