Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rachela

BIAŁYSTOK - Fitnes Club

Polecane posty

Gość anbo
Ja chodzę do FitLine przy ulicy Dalekiej. Jest to niewielki klub tylko dla pań, wybór zajęć też jest dobry. Instruktorki profesjonalne a ceny niewygórowane. Także polecam tym, którzy mieszkają niedaleko. Ja od przyszłego miesiąca akurat zmuszona jestem zmienić klub, ponieważ dojeżdżam tam autobusem z drugiego końca miasta i strasznie mi to dużo czasu zajmuje. Dlatego poszukuję fajnego klubu w okolicach Antoniuka, Zwycięstwa. Wiem że przy Hetmańskiej jest Salsa i tam mam najbliżej, czy któraś z Was tam chodzi i jakie macie opinie. Dzięki

Gość Borrkaa
teneseska -> dzięki za info! W zasadzie nie mam okreslonego rodzaju zajęć, może coś z takich jak stretching, zumba, step. Mogłabym się wybrać na 2 różne, przejrzałam sobie ofertę maniac gym na warszawskiej i tam się jednak skieruję, bo mają od razu na miejscu sporo dodatkowych rzeczy które mnie interesuję m.in. basen i od razu bym wzięła karnet na jedno i drugie :)

Gość teneseska
Jak chcesz na fitness i basen no to tylko do maniaca na warszawskiej bo nigdzie indziej nie ma basenu pod ręką, tez kiedyś kiedyś szukałam takiej opcji i innej nie było. Jak pójdziesz na zumbę to będziesz zadowolona, od razu się upomnij na początku o bezpłatne porady dietetyczne i badanie składy masy ciała bo można je na poczatku bezpłatnie zrobić.

Gość ewaabra
Odmładzająca książka kucharska to kontynuacja Odchudzającej książki kucharskiej, bestsellerowego poradnika kulinarnego zawierającego przepisy na koktajle i dania diety strukturalnej. Doktor Marek Bardadyn proponuje w nim 100 nowych przepisów, które nie tylko pozwolą szybko, trwale i ze smakiem schudnąć, ale jednocześnie niezwykle skutecznie pobudzą procesy odmładzania organizmu. Możliwość naturalnej suplementacji konkretnych witamin i minerałów na podstawie danych o ich zawartości w poszczególnych daniach to efekt wprowadzenia przez autora innowacyjnej formuły prezentacji przepisów kulinarnych i bardzo praktyczne rozwiązanie, które z pewnością zainteresuje wszystkich fanów zdrowego stylu życia i odżywiania. Doktor Marek Bardadyn jest ekspertem w dziedzinie zdrowego stylu życia i odchudzania, twórcą zdobywającej coraz więcej zwolenników diety strukturalnej. Jest autorem wielu publikacji medycznych i bestsellerowych książek Odchudzanie weekendowe, Kody młodości, Nałóg jedzenia, Odchudzająca książka kucharska. Jego autorskie rubryki porad medycznych w poczytnych czasopismach i programy telewizyjne cieszą się ogromną popularnością. Z jego porad korzystają gwiazdy show-biznesu, znani politycy i sportowcy z całego świata. http://allegro.pl/bardadyn-odmladzajaca-ksiazka-kucharska-tania-wys-i2613582706.html

Gość Borrkaa
dzięki Ci raz jeszcze - mam już karnet w maniacu na warszawskiej i już na basenie byłam, jejku nareszcie można odpocząć i jednoczesnie zmęczyć się - pozytywnie :)

Gość teneseska
no nie ma problemu :) moim zdaniem maniac jest jak najbardziej w porządku, a skorzystałaś przy zapisie z możliwości darmowej konsultacji odnośnie składu masy ciała itd???

Gość Borrkaa
tak tak, od razu pani na recepcji w klubie mi powiedziała co i jak i skorzystałam, ciekawe, przyznam że nigdy czegoś takiego nie robiłam, ale na pewno z pożytkiem jak będzie układany plan treningowy :)

Gość teneseska
no to dobrze bo właśnie zapomniałam chyba Ci wspomnieć :) możesz w maniacu skorzystać z takiej bezpłatnej analizy raz na miesiąc, aby sprawdzać "wyniki" :))) masz tam też porady dietetyczki (pytaj o p. Magdę) i też za bezpłatne.

Gość Borrkaa
a to wiem :) na recepcji w maniacu od razu przy zapisie mi wyjaśniono co i jak i z p. Magdą też rozmawiałam już:)) także póki co - trzeba zabrać się do pracy nad sobą, nareszcie!

Gość teneseska
wziełąś od razu też basen kupując karnet na fitness? ja jak szukałam klubu fitness z basenem to w ogóle trwało to wieki okazało się, że tylko w maniacu na warszawskiej jest taka "para" ale ja sobie chwalę

Gość Borrkaa
Tak, brałam od razu karnet fitness + basen, wzięłam od razu karnet kwartalny, było 25% rabatu wtedy. Mi też zależało aby był basen na miejscu, byłam na paru zajęciach i na basenie już też, bardzo fajnie :) dzięki wielkie raz jeszcze za polecenie maniaca!

Gość wiera999
Widziałam, że ktoś wspominał o MAx Dance Super sprawa. Uwielbiam taniec i choc chodziłam do wielu szkół to ta przypadła mi do gustu najbardziej. Miekszam blisko niej, atmosfera ejst luźna, zabawna i co najważniejsze jest w czym wybierać, a ja do teraz nie mogę zdecydowac się, który styl mi najbardziej odpowiada

Gość salsa123
Witam wszystkie Panie z Białegostoku i okolic. Zapraszam do Salsa Fitness Club - profesjonalizm od 11 lat. Klub tylko dla kobiet: siłownia, aerobik, rollmasaż -www.salsa-fitness.pl

Gość ajlonkaaa
cześć dziewczyny, na jakie zajęcia fitness polecacie zapisać się do Maniaca na Warszawskiej? Mam blisko i chciałabym tam chodzić bo basen jest na miejscu.

Gość ajlonkaaa
Cześć :) Dziękuję bardzo, sprawdzę w jakich godzinach mają zajęcia. A czy ktoś z Was chodzi może w Maniacu na Indoor Cycling? :)

Gość Borrkaa
Hej, cycling też jest fajny, nie jest to typowy fitness ale dobry wycisk można się porządnie zmęczyć :)

Gość ajlonkaaa
No o coś takiego by chodziło właśnie, także przejdę się może jutro do maniaca i sprawdzę jak z miejscami aby się na luty jeszcze zapisać

Gość Borrkaa
Jeśli coś pod maksymalne zmęczenie no to cycling będzie dobry, no i nogi pracują generalnie świetne zajęcia i możesz je w maniacu sprawdzić, nie powinnaś się zawieść na nich :) A step u Asi to też rewelka, tutaj również mogę polecić bez zarzutu, warto!

Gość ajlonkaaa
Cześć, poszłam wczoraj do Maniaca i zapisałam się :)) także będę na cyclingu od przyszłego tygodnia!

Gość Borrkaa
Czołem :)) jak tam, chodzisz do maniaca na ten fitness? Jak oceniasz z czasem? Korzystałaś z klubie z czegoś dodatkowe poza fitnessem?

Gość ajlonkaaa
hej! przepraszam, że z takim opóźnieniem ale zwariowany czas ostatnio był, chodzę do maniaca, mam już karnet 3 miesięczny także regularnie staram się być :) jest super!

Gość Borrkaa
Cześć :)) spoko ja czasem tu zaglądam, no to fajnie że jesteś zadowolona a na co teraz w maniacu chodzisz z fitnessu?

Gość ajlonkaaa
Teraz chodziłam do zumbę, a od kwietnia zacyznam na step bo sobie na próbę zmieniłam :)

Gość Borrkaa
A z kim w maniacu na step się wybierasz, z którą trenerką???

Gość ajlonkaaa
Step z trenerką Asią jest :)) wcześniej byłam u niej na zajęciach też i jest super :)

Gość Borrkaa
A w przyszłym miesiącu zostajesz na te same zajęcia czy zmieniasz? Bo to w takim razie ja mogłabym w maju na step się zapisać też :)

Gość ajlonkaaa
Zostanę na następny miesiąc pewnie też na tym samym bo jestem zadowolona także możesz się zapisywać :)

Gość Borrkaa
Dobra super, to się może uda nam wtedy na tych zajęciach w maniacu spotkać w razie co :) zgadamy się jeszcze pod koniec miesiąca!

Gość ajlonkaaa
ok to na koneic kwietnia pisz co będziesz wybierała w maniacu to się jakoś zgramy :)