Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwa słówka

do wszystkich forumowiczów

Polecane posty

Gość dwa słówka

Forum jest miejscem, gdzie spotykamy się my - ludzie czujący, że życie bywa dla nich po prostu za trudne, często nieśmiali, zalęknieni, niepewni siebie i zawstydzeni własną słabą co dzień kondycją. Jesteśmy tu anonimowi: wchodzimy pod wybranym pseudonimem (nickiem) i szanujemy własną anonimowość nie traktując forum jako miejsca do wypytywania, obgadywania ani zabawiania się poprzez ciągłe puste flirty. Forum jest dla ceniących sobie to miejsce i chcących je zachować jako cichy zakątek, gdzie na nowo przybyłych czeka, cierpliwość, życzliwość i szansa na wysłuchanie. Prosimy więc - zanim do nas dołączysz, poświęć minutę ze swego dnia czy nocy na przeczytanie zawartych tu zasad, a wchodząc na forum szanuj je, żeby było nam tutaj wszystkim dobrze, serdecznie i bezpiecznie. Nie traktuj forum jako miejsca do prywatnych rozmów "jeden na jeden" na tematy. Nie podawaj na ogólnym informacji o charakterze osobistym, takich jak adres czy numer telefonu - czy to własny, czy cudzy. Zwróć uwagę na nowych forumowiczów. Pozdrów ich, gdy przychodzą i zachęć do odezwania się, bo może czują się źle lub nie wiedzą, jak się podzielić swoim problemem, jak opowiedzieć o sobie. Nie przeszkadzaj w czatowaniu innym - w rozmowie prowadzonej przez pięć osób naraz można się pogubić, a nie cokolwiek przekazać. Uszanuj zwłaszcza sytuację, gdy ktoś opowiada akurat o sobie - nie wciskaj wtedy pytania o dobry pensjonat w górach. Poczekaj, przyjdzie i Twoje pięć minut J. Nie pisz tylko po to, żeby zwrócić na siebie uwagę. Nie wpisuj zdań typu "No co za świat! Ja się po prostu od tych kobiet nie mogę opędzić!" Gratulujemy popularności, ale nie oznajmiaj o tym całemu światu. Nie obśmiewaj, jeśli ktoś pisze pomału, z trudnością, nieskładnie i z błędami. Poszanuj poziom wykształcenia, dysleksję i wszelkie inne trudności w wypowiadaniu się zauważane u innych czatowiczów. Nie drwij z czyjegoś problemu, nawet jeśli wydaje Ci się błahy. Jeśli nie umiesz pomóc, nie odpowiadaj na siłę. Nigdy nie dołuj bardziej! Nie nawołuj do samobójstwa, nawet jeśli uważasz je za jedyne rozwiązanie dla siebie. Nie wchodź na forum na wciąż nowych nickach - najlepiej wybierz jeden i trzymaj się go. W ten sposób zostaniesz lepiej zapamiętany i sam zapamiętasz tych, do których możesz chcieć wrócić. Czyż nie jest miło usłyszeć: "O, , miło Cię znowu widzieć"? DUŻE LITERY - Nie pisz wyłącznie dużymi literami (Caps Lock), bo wygląda na to, że wrzeszczysz. Flood, czyli zalew - Nie zaśmiecaj forum zbyt dużymi partiami tekstu ani zbyt dużą liczbą obrazków. Zachowaj umiar w używaniu emotikonek, czyli znaków uśmiechu , smutku , rozbawienia lol i tym podobnych. Pewnie miałeś takie dni, kiedy wkurzał Cię mocno czyjś beztroski optymizm - dziś taki dzień może mieć kto inny. Na forum przebywają ludzie, którzy mają uczucia, a uczuć ludzkich nie należy ranić. Wyrażając kontrowersyjne, krzywdzące poglądy, wybierając niestosowny nick (zawierający np. wulgaryzm czy odniesienia do religii), wpisując agresywne czy drwiące wypowiedzi obrażasz innych, ranisz ich uczucia. Miej sumienie i kieruj się nim, to nie boli. pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Gość wreszcie ktoś normalny
napisał coś mądrego

Gość Do dwa slowka
Gratuluje. Madrze napisane i utrzymane w spokojnym tonie. Bylo by milo, gdyby choc czesc postulato byla respektowana. Pozdrawiam.🖐️

>>dwa słówka>> jednego kwiatka dostalaś/łes od >> Ba_sia>> drugi jest ode mnie 🌼

Gość upupupupupupupup

Gość najgorsze są..............
mędrego po szkołach to warto posłuchać :)

Gość pezeczytalam
tylko te dwa slowka "Forum jest ", nic nowego nie odkrylas. Forum bylo, jest i bedzie.

Gość up zawstydzilam sie

Gość zyxst
"Smutno mi, Boże" jeżeli nikt nie czyta nielicznych rozsądnych słow, bo "za długie". To jak taki ktoś przebrnął przez elementarz? Bo że zapoznał się z Trylogią, nie śmiem nawet myśleć

zyxst dooobre:D Ja nie mam predyspozycji do zatwierdzenia publicznego, ale sama już zaakceptowałam :)

Ja sie zgadzam, niestety hamstwo jest wszedzie, nie tylko na tym forum :(

Gość tak se pisze
nie chce mi sie tego czytac

Euzebiusz właśnie NIE.. Mi nie jest potrzebny publiczny regulamin żeby samoistnie przestrzegać jakiś zasad ;) Ale tak jest przejrzyście.

dobze byloby ,gdyby kazdy go sobie przeczytal zanim wejdzie na kafeterie,coz rzeczywistosc jest inna....

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci