Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkaa

Jak to zrobić?

Polecane posty

Chce z nim być jak go rozkochać w sobie? Ma do mnie słabość czuje do mnie pożądanie ale ja chce czegoś więcej.Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to że jest zajęty:( Co robić ?

Gość ale z ciebie
kurewka:O na erotycznym pisałaś ze ma żonę.. wiesz co wynocha zdziro i nie psuj komuś małzeństwa.. chciałabys aby ktoś tobie psuł związek??????????

Pewnie nie ale chce przeżyć z nim jakąś przygodę . Chciałabym z nim być strasznie mnie do niego ciągnie a serce nie sługa nie umiem sobie go odpościć. Z reguły dostaje to czego chce w jakimś sensie go już mam ale to za mało dla mnie

Gość powiem ci tak
wypierdalaj idiotko, twój nick wszystko o tobie mówi..:O a twoja wypowiedź.... odwal się od zajętego faceta zdzirko...przynosisz hańbę kobietom:O

Gość mala odnaleziona
i dla przygodu zgotujesz jakiejs rodzinie piekło , a myslisz jakie beda konsekwencje dla innych wciagnietych przez ciebie w ten układ. Dla ciebie pewnie nie bo ty sie bawisz a dla zony , dzieci , dziewczyny.

Gość mala odnaleziona
taka gwiazda o podobnym niku dla zabawu zniszczyła moja rodzine.

Gość powiem ci tak
normalna kobieta nie narzuca się zajętemu mężczyźnie, nie krzywdzi jego rodziny bo ją cipa swędzi.. taka kobieta która narzuca się żonatemu, zajętemu facetowi jest suką. Nienawidzę takich kobiet, wytępiłabym je jak robactwo.. mało masz wolnych facetów? szukasz trofeum czy co?:O

Gość mala odnaleziona
bo sama sie okresliłas ze chcesz bo zawsze to dostajesz tylko onjest zajety . Twoje intencje sa oczywiste

Gość mala odnaleziona
"Pewnie nie ale chce przeżyć z nim jakąś przygodę . Chciałabym z nim być strasznie mnie do niego ciągnie a serce nie sługa nie umiem sobie go odpościć. Z reguły dostaje to czego chce w jakimś sensie go już mam ale to za mało dla mnie" a takie

ty chcesz przeżyć przygodę a innym zmarnujesz szczęście, rodzinę, zniszczysz tą z która on jest.. przykre i żałosne

Gość mala odnaleziona
kolejna egoistyczna................, która trafi za jakis czas na kochanki z placzem Obys przeżyla to co oszukana zona. Tego ci życze z całego serca i jeszcze zebys zakonczyła romans ciąża a on niech wróci do zony Z okazji dnia kobiet tego ci życzę

mała odnaleziona To nie moja wina że spotkaliśmy się na swojej drodze on nie musial zwracać na mnie uwage prawda a jednak

Gość mala odnaleziona
a ty nie wiedzialas ze ma zone.........uhm. No tak nie wychodz z domu bo zawsze mozesz kogos spotkac co za puste gadanie. Jezeli facet ma kryzys ty dla zabawy wskakujesz w jego łózko. powiem ci ze to co sprawisz wróci do Ciebie za 5 czy 10 lat albo spotka twoja córke wtedy przypomnisz sobie jak musiała sie czuc jego zona. Przeklinam takie jjak ty

Gość mala odnaleziona
juz pisałas na erotycznym podobno o tym przypadku czy nie? I tam pisałas o zonie. Zal mi kochanke , kóre zostały wpłatane w takie układy ty sie w taki układ pchasz na siłe i tylko dla zabawy

tlumacze Ci że nic nie pisałam wczesniej.On nie ma żony tylko dziewczyną od kilku lat

Gość mala odnaleziona
ale tak czy siak wcinasz sie dla zabawy jak napisałas

wiesz dla zabawy niewiem jak by się to potoczyło dalej moze bysmy byli dalej razem może to własnie ten

chce być poprostu dla niego kimś więcej niż fajną laską która jest dobra w łóżku

Gość mala odnaleziona
wiesz co malenka a jakby była zona to zmienia sytuacje bo ja czytałam na kochankach ze papier to nie patenet na wyłącznosc Jak nie patrzec wchodzisz w układ na trzecia z mysla zeby go rozbic to tyle jeszcze raz z dniem kobiet życze ci tego samego