Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkaa

Jak to zrobić?

Polecane posty

pożądni faceci a gdzie oni są???????????? nie obrażaj kogoś kogo nie znasz

Gość kolejna ździra bez skrupułów
na forum :o

Gość hej...maleńka
imponuje ci to,ze go podniecasz? to ,że zdradza z toba swoja partnerkę? ale to wszystko do cZASU...GDY cIE CAŁKOWICIE ZDOBĘDZIE Z TOBA ZACZNIER TEZ SIE tak obchodizic mamm nadzieję

Gość ana20
radzę Ci poczekać, niech czas pokaze. Ja też byłam zauroczona w takim Jednym koledze z pracy. Dla niego chciałam rzucać narzeczonego z którym byłam kilka lat. Wydawał mi sie boski. ale z biegiem czasu zaczeliżmy się bliżej poznawać i urok prysk jak banka mydlana.Boski facet też ma wady i ja wporę je zuwazyłam. Teraz zauroczenie mineło , jesteśmy kumplami. Dodam że nie byliśmy w łóżku.Po prostu trzeba kogoś dobrze poznać żeby możnabyło się związać na stałe.Wiedziałam że zniszcze życie narzeczonemu a takze jego dziewczynie.

nie obrazaj kogoś kogo wcale nie znasz. Widzisz przy nim czuje sie bezpieczna jest mi dobrze przy nim

Ana 20 dziekuje za jedna normalną wypowiedz:) hmm... Czekać no własnie czekam ale nie daje już rady

Gość bierz go jak do Ciebie lgnie
daj szansę tej drugiej na znalezienie sobie lepszego partnera. Związki rozpadają się po 5 latach chodzenia no i co z tego. Tylko niech poinformuje dziewczynę że z nią zrywa zanim urządzicie sobie randeczkę. Gorzej jakby to była żona. Uwikłanie się w rozwody, sprawy majątkowe i walka o dzieci. Tutaj trzeba sobie odpuścić i lepiej nie tykać

no własnie biorę go tylko jak sprawić zeby sie mną interesował nie tylko fizycznie

Gość w takim razie mam nadzieję że
jak go juz zdobędziesz, to ci go jakaś odbije! może wtedy poczujesz, jak to jest?

Gość taka sobie jedna
malenka rozumiem cie w pewien sposob bo jestem w podobnej sytuacji. Pewien chlopak byl we mnie zakochany, dodam ze znamy sie od lat, ale ja nic do niego nie czulam. pozniej on zwiazla sie z inna, a ja dopiero wtedy zdalam sobie sprawe ze mi sie podoba. Tylkio nie wiem czy nie jest za pozno, co prawda mamy po 19lat ,on twierdzi ze ja kocha ale zachowanie wskazuje inaczej. Ciagle widze te jego blyszczace oczy i chce mi sie wyc, nie wiem co robic, sama boje sie zaangazowac i nie chce niszczyc jego zwiazku, a mam powazne podstawy zeby sadzic ze nadal mu sie podobam... Dlatego dobrze cie rozumiem. Kazdy ma prawo do szczescia, dlaczego masz z niego rezygnowac, jezeli czujesz do niego cos powaznego powinnas sprobowac, jezeli on cie kocha to bedziecie razem, wierze w to. I nie mowcie ze ziszczy rodzine, jezeli nie kocha swojej zony to po co zyc w zaklamaniu kochajac inna??

Gość jaki był temat
tej historii o którym ta zdzira już pisała na erotycznym?

tak sobie inna dzięki wreszcie kilka normalnych opinii. Moze pogadamy jutro bedne rano i po południu teraz musze już isc. a chętnie bym z tobą pogadała

kurwa tłumacze że nie pisałam nic na erotycznym to nie ja czy wy nie mozecie tego zrozumiec

Gość temat był
"Jak to zrobić" :O dziwny zbieg okoliczności:O

Gość temat był
ostatni wpis na nim o 14.02:O

widocznie zbieg okoliczności a gdzie znajde ten temat dokładnie chętnie poczytam i poraz enty mówie ze to nie ja pisalam ja pierwszy raz jestem wogóle na tym forum

Gość all right
Rozmawiaj z nim przez neta. Twoja fizyczność nie będzie go dekoncentrować więc jest szansa że pokocha twą duszę ;)

Gość wstretna kłamczucha
puszcza sie i jeszcze NAS kłamie ze to nie ona na erotycznym była

po co miałambym kłamac a pozatym sprawdzałam nie ma takiego tematu wiec sie odpierdolcie od tego ze niby kłamie

kurwa mówie że to nie ja. Ktoś jaja sobie robi niewiem o co tu chodzi przestaje mi sie to podobac ide stąd

Gość super super super
spierdalaj stąd i nie wracaj 🖐️

Gość mala odnaleziona
Malenka ty nie przyjmujesz konstruktywnej krytyki. pisałam ci poczytaj w co sie ładujesz . Uznajesz tylko te odpowiedzi , które w jakis sposób akceptuja twoje próby. Poczytaj Kochanki i zastanów sie co robisz bez wzgledu czy to zona czy nie ty wchodzisz na 3. Jezeli on ma jakies intencje to rozstanie sie najpierw zanim spotka z Toba. a skoro juz sie kochaliscie tzn. ze nie sa to czyste intencje i juz oszukł swoja partnerke a teraz pewnie oszukuje ciebie. Powtarzam zyczenia i odsyłam do kolezanke doswiadczeniem

Gość co najeżdżacie na nią
przecież mówi że nie ma żonaty tylko ma dziewczynę. Znam wielu facetów którzy rozstali się po kilkuletnich związkach a z następną poznaną dziewczyną po półroku brali ślub. Przykre ale takie bywa czasem życie.

Gość mala odnaleziona
zgadza sie ze sie zdarza ale czy te łózka musza byc połączone. Czy on musi spac w tym samym czasie w obu. czy nie mona otwarcie powiedziec ok jest inna . nie chce cie oszukiwac odchodze. NIE pan facet najpierw próbuje obu a potem wybiera jezeli wogóle wybiera bo czasami ciagnie uklad latami. dwie laski bija sie o niego A on czuje sie maczo czy nie?

Gość do małej odnalezionej
Ale ty jedzą jesteś. Na kochankach pisałaś, że masz w dupie męża a tutaj wyjeżdżasz z takimi tekstami. Paszczurem jesteś to cie zostawił. Zjezdżaj z tego forum bo widzę że na połowie topikuw wypisujesz swoje bzdety co to kogo obchodzi ?

Gość mala odnaleziona
a przeczytaj dwie strony wczesniej co pisałam ze rozumiem oochanki wplatane w romans nie roumiem tych co robia to ze świadomosciom. A meza mam ogolnie gdzies i to tez pisałam . Czytaj uwaznie nie wybiorczo. To ze nie wybaczyłam i odeszłam nie znaczy ze bede przyklaskiwac takim kochankom , ktore jak malenka napisala robia to dla zbawy i dlatego ze zawssze maja to czego chca