Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezezezezeze

oszukalam

Polecane posty

Gość zezezezezeze
dziewczyna ktoraopisuje swoje problemy ze skrzywdzila bratowa swojego chlopaka faktycznie strasznie zaluje ale uwierzcie ja tez strasznie zaluje tego co zrobilam:(.Ale stokroc wolalabym wziasc kase chlopakowi niz zrobic takie swinstwo jego rodzinie:(

Gość to co zrobilas to tez swinstwo

Gość to co zrobilas to tez swinstwo
a tamta jakies tam psychologiczne problemy miala, i pisala ze normalnie jest inna, jej sie zdarzylo a ty po prostu kradlas, tak perfidnie

Pierdolenie o Szopenie - kradłaś. Mogłaś z nim pogadać a nie kraść. Ja bym Cię pożegnał, bo w dodatku głupia jesteś. Żebym jeszcze przed swoją kobietą, z którą 5 lat jestem miał się z pieniędzmi chować (tak bym sobie pomyślał). Przechodzi to moją zdolność pojmowania \"debilizmu\". Więcej szacunku do następnego partnera życzę.

Gość zezezezezeze
dobra wiem doskonale ze robilam strasznie zle:(strasznie sie z tym czuje po mimo tego,ze wybaczyl:(

Gość do tego ksiecia
to co powiesz o tamtej? to co zrobila zezezeze to nic w porownaniu z tamtym swinstwem... chociaz z drugiej strony tamta bezposrednio chlopkowi nic nie zrobila... hmmm jakie te dziewczyny niektore sa głupie!

Gość zezezezezeze
oki kradlam wiem!!! a rozmawiac z nim rozmawialam wilokrotnie i nic z tych rozmow nie wynikalo!!!!

Gość Nac
Najważniejsze, że Ci wybaczył. Nie rozumiem dlaczego tak zrobiłas, ale no, nikt nie jest idealny, popełnia się błędy. Teraz musisz po prostu zacząć postępować w porządku. W czyms jeszcze go oszukiwałas? Co jeszcze Ci powiedział?

Gość zezezezezeze
nigdy w niczym go nie oszukalam :( Nigdy!!! to byl taki glupi incydent:( .Powiedzial,ze jak moglam takzrobic:( i te jego sliczne oczki takie smutne byly:( jak bym mu noz w plecy wbila:(powiedzial,ze jest rozczarowany i musi nad tym pomyslec pozniej powiedzial mi ,ze zrobilam zle strasznie zle:( ale kocha mnie strasznie i wybacza mi oczywiscie musialam obiecac ze nigdy tak wiecej nie zrobie.Ale mi i tak jest straszniewstyd:(

Gość zezezezezeze
nie wiem w sumie dlaczego podbieralam mu kase:( przeciez mam swoja:( tylko,ze moja zawsze na koniec miesiaca sie konczy:( a on zawsze ma pelne konto:(

Gość zezezezezeze
jestem strasznie glupia:( ja nie wiem czy kiedykolwiek sama sobie wybacze to:(

Gość june
A moze Ty wiecej wydajesz na rachunki niz on na jedzenie? co i tak nie tlumaczy tego, co zrobilas. A moze powinniscie wszystko fifty/fifty dzielic? A to ze on nie wydaje pieniedzy to juz sie nie zmieni...skoro jestes z nim juz 5 lat to chyba to powinnas wiedziec....

Gość zezezezezeze
on jest w pracy a ja mam komputer i psa:( wroci dopiero 23.00. Ja zarabiam 1000zl rachunki 650zl wiec zostaje mi 350zl.No i pale fajki to jakies 180zl miesiecznie:( on zarabia dwa razy wiecej niz ja. Juz kiedys zaproponowalam aby bylo wszystko fifti-fifti ale sie niezgodzil powiedzial,ze tak jest dobrze i tyle.

Gość zezezezezeze
czy w waszych zwiazkach tez jest tak,ze kazdy ma swoja kase???

Gość zezezezezeze
kurcze dlaczego wyrzuty sumienia sa takie straszne:(:(:(

Gość lolawawa
po pierwsze to nie powinnas byla podbierac, a po drugie - facet ma weza w kieszeni i nie wiem, czy chcialabym takiego oczka sliczne ..cholera jasna 😠

Gość lolawawa
dorób sobie gdzies w wolnym czasie to nie bedziesz miala czasu tyle myśleć i nie trzeba sie bedzie prosić tyle tego sknerusa

Gość zezezezezeze
no oki oczka:) sorki jak mam dorobic?? po pracy???

Gość zezezezezeze
faktycznie jest sknera ale gdy go poznalam nie wiedzialam o tym. Pokochalam go takim jaki jest dopiero teraz widze,ze troche mi to sknerstwo przeszkadza:(

Gość lolawawa
no po pracy a jak? ludzie tak zyją - kilka fuch mają

Gość zezezezezeze
jasne

Heh... czytam i polewkę mam niemiłosirną :)) Jak tak można... Nie.. to ejst nie do pomyślenia. całkowicie zgadzam sie z PRAWDZIWY KSIĄŻĘ. Dobrze mówi. 4 miechy kroiła faceta, z którym jest 5 lat - paranoja...

Gość zezezezezeze
sluchaj i tak sie podle czuje wiec po co jeszcze taki komentarz????

Gość lolawawa
niestety to co zrobilam swiadczy o glupocie, nie wiem, co myślałaś, ze się nie wyda? a z drugiej storny widać, ze facet jest nie nauczony Ci cokolwiek kupić - smutne to, ale nie wiem, czy cos zmienisz jna tym etapie związku

Po co taki komentarz? Bo jest to bulwersujące... Bo mało jest w naszym kraju złodziei prawda? Trzeba jeszcze w związku sioebie na wzajem okradać?? Ty piszesz co czujesz - ja robie dokładnie to samo. Jest to żenujące.

Gość lolawawa
mowie ci sama znajdz sobie jakis zposób na dorobienie do pensji

Gość zezezezezeze
ach dziekuje Wam wszystkim ktorzy sie tu odezwaliscie:)🌼 ja czuje sie podle i czuc sie tak bede jeszcze bardzo,bardzo dlugo:(chcialabym usnac i sie nie obudzic tak wstretnie sie czuje:(

Nie no - tego to akurat nie warto robić cokolwiek byś nie zrobiła. Bo to bez sensu.. samobójstwo, to najgorsze wyjście z możliwych.