Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezezezezeze

oszukalam

Polecane posty

zezeze: nie tylk ona tyle mnie stać. na początku napisalem co o tym myślę. I nie widzę sensu, dla którego w każdej wypowwiedzi miałbym pisać to samo. Zastanów się troszkę... at o, ze piszę, ze zgadzam sie z tym czy z tamtym? Bo taka prawda... dobrze mówią

Gość zezezezezeze
tak wybacza sie i odchodzi albo pomaga bo ludzie ktorzy popelniaja takie bledy o ktorych Ty piszesz potrzebuja pomocy.

Gość ziele nie mowi madrze
jak molestuje dziecko, to tez bym nie wybaczyla. ale jak bije czy gwalci mnie bo np ma problem z agresja czy z alkoholem - wybaczylabym, gdyby sie leczyl i zalezalo mu na naprawieniu tego wszystkiego, gdyby mnie kochal a ja jego. jesli robilby to perfidnie - nie wybaczylabym.

zezeze kazdemu nalezy sie druga szansa ,a czy ja wykorzysta to juz inna sprawa .Skoro Twoj chlopak Ci wybaczyl ,to pokaz mu ,ze nie bedzie tego zalowal .Tylko pamietaj o jednym ,ze wybaczyc ,a zapomniec to dwie inne sprawy .

ziele: widzisz - nawet kochając nie wybacza się wszystkiego... ale z alkoholizmem dobrze mówisz (tak zezeze - znowu przyklaskuje komus). Można leczyć. Chociaz nie wiem czy okradanie własnego partnera można wyleczyć. Bo to chyba nie jest kleptomania...

Gość zezezezezeze
wiem szatyneczko.

hmmm no racja, z tym okradaniem to dziwna sprawa - z jednej strony perfidne to jest a z drugiej - nie jest to tragedia na miare molestowania, bicia, gwalcenia... a co powiesz na temat tamtej dziewczyny? tej co byl link podany do jej topa?

wiesz co - klikałem linka, ale nie chodził mi - więc nie czytałem. na kafeterii jakoś żadko jestem i z reguły patrzę tylko na temty, który od dawna śledzę. Tamtego nei znam... Ale czytałem w innych tematach - ludzie sa zbulwersowani... co ona takiego?

odswiezylam dla Ciebie Mietek, patrz w aktualnych ! zostawil mnie nie mam juz po co zyc - to jest tytul topa ;)

no spojrzałem tak pobieżnie - na to co pisała ona... faktycznie dobra jest.. sam nie wiem co o takim kimś powiedziec... wiesz.. nie doczytałem (bo nie chce mi się szczerze mówiąc) dlaczego ona to zrobiła. napisała, ze zła była... żadne usprawiedliwienie...

Gość zezezezezeze
no to moze chociaz male porownanie mojego czynu i jej wiem,ze nie ma usprawiedliwienia ani tu ani tu.Ktos gdzies wyzej napisal,ze tamta chociaz zaluje ja tez zaluje i to strasznie!!!!

no to przeczytaj caly, bo tam niektorzy to sie poplakali jak to czytali - i dla mnie kurde tez to jest dziwne - z jednej strony dziewczyna super dobra a zdrugiej takie cos zrobila... zezeze - ale tamta sie przynajmniej przyznaje i nie zrzuca winy na faceta :O ty chcesz na sile uzyskac tu rozgrzeszenie? chcesz sie porownywac z innymi ze robia gorzej? zalujesz? fajnie, poczytaj jak tamta zaluje, twoj zal jest sztuczny

Gość zezezezezeze
oki Twoje zdanie.

mietek - jak czytalam tamten top to myslalam ze zostawic ta dziewczyne tez byloby okrucienstwem, mowie ci przeczytaj caly top, bo ja dalej nie wiem co mam o tym myslec, ale zal mi tamtej strasznie (w przeciwienstwie do zezeze - ona jest jakas taka bezczelna i jak ktos nie pisze tego co ona chce przeczytac to sie wscieka). aha, i tamta zrobila to w jakiejs tam chorej zlosci - i chodzi do psychologa czy do psychiatry - mozna to zrozumiec, a kradziez? co powoduje kradziez? tego sie leczyc nie da

Gość zezezezezeze
a ja sie nie przyznaje do tego,ze zrobilam ochydna rzecz!!!!!!!!!!ze nigdy sobie tego nie daruje :(dobra sory,ze zawracam glowe i tak macie wyrobione zdanie choc bym nie wiadomo co napiala:(

ziele - ok , przeczytam. JKutro pewnie bede to napsizę :)

Gość zezezezezeze
szkoda,ze mi nie zadales pytania czy sie na cos nie lecze!!!w rezultacie nie miales nawet ochoty poznac jakie jest moje zycie :(

hehe, no to ja tez przyjde, mialam juz dawno isc spac, ale jakos zainteresowaly mni eopinie na tym topie... tak wiec bede jutro napisz co o tym sadzisz, ja sie pozastanawiam nad tym wszystkim (normalnie az taka refkelsyjna nie jestem ;) ale widze, ze mozna z Toba inteligentnie pogadac) tak wiec do jutra!!!

tamta postanowila isc tam po tym co zrobila... wiesz zastanow sie kilka dni nad tym wszystkim, bo widze ze za wszelka cene szukasz TUTAJ wybaczenia, a chyba to nie odpowiednie miesjce... wracaj do chlopaka

Gość do zezeze
zle zrobilas, to nie podlega dyskusji ale nie szukaj tu rad, tu tylko Cie ocenia i zgnoja i jeszcze beda mieli z tego radoche :o nie czytalam topicu calego, wiec nie wiem co Ci radzono ale od siebie moge powiedziec tyle, ze jedyna sluszna rzecza jest doglebne wyjasnienie sytuacji z Twoim chlopakiem, powiedz mu to, co pisalas tutaj, dlaczego to zrobilas, ze nie odpowiada Ci to, ze macie osobna kase, przepros, wytlumacz, probuj odbydowywac zaufanie malymi kroczkami powodzenia 🌻

Gość zezezezezeze
dzieki 🌼

Witaj:) fakt zrobilas bardzo zle i dlugo bedziesz odczuwala tego konsekwencje ale kiedys sie to skonczy sama zobaczysz.Twoj chlopak musi naprawde Cie kochac jezeli wybaczyl.Trzymaj sie dzielnie i rob wszystko aby chlopak widzial,ze naprawde zalujesz tego co zrobilas.Nie przejmuj sie tymi wszystkimi ktorzy tu wypisuja,ze tamta zalowala a ty nie.Ja widze,ze zalujesz i jest Ci z tym ciezko.Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie🌼🌼🌼

Gość zezezezezeze
dziekuje Mala Myszko:)🌼

Gość 1111111111111111111