Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezezezezeze

oszukalam

Polecane posty

Gość zezezezezeze

oszukalam mojego fecta:( podbieralam mu kase z konta:( wsciekl sie strasznie ale nadal ze mna jest ale to juz nie to samo:( jest mi strasznie glupio!!!!!wstyd!!!wiem,ze zrobilam zle:( jak mam go rzeprosic:( poradzcie cos prosze.

Gość zezezezezeze
odswiezam pomozcie ja juz nie mam sily w domu napieta atmosfera:( on niby rozmawia ze mna ale ja nie moge spojrzec mu w oczy:( pomocy:(

Gość choleraa jasnaa
Rozpłacz się przed nim i powiedz, że jest Ci przykro i głupio, przeproś...Jak Ciękocha, to wybaczy.

Gość taka_malutka
po 1 ja bym jak naj szybciej zwróciła mu pieniądze w gotówce po 2 dorzuciła jakis drobiazg od siebie, albo inie konieczne drobiazg, cos co On chciał by mieć, o czym marzy, albo poprostu nie kupuje sobie bo są ważniejsze wydatki, a wiesz że chciał by to. Myślę, że faceci tak samo jak my lubią dostawać prezenty bez okazji, no a poza tym, dziś "Dzień mężczyzny" Po 3 duuużo pracować nad odzyskaniem zaufania, ale jak to niestety nie wiem bo nie bylam i nie będę (dzięki Bogu) w takiej sytuacji Pozdrawiam/1

Gość izolda79
wiesz...obawiam sie ze on ci juz nigdy nie zaufa.I szczerze mówiąc wcale mu sie nie dziwię.

Gość byla taka jedna
ewelinamp zalozyla topik ze jej sie nie chce zyc bo ja zostawil chlopak, tez mu wywinela numer, poszukaj i poczytaj on jej wybaczyl, ale ona wykrecila mu gorszy numer niz ty

Gość zezezezezeze
Kochani dziekuje,ze napisaliscie pare slow:)oczywiscie,ze kase mu oddam a i pomysl z malym drobiazgiem tez jest fajny cos kupie napewno w ramach przprosin.Oczywiscie ,ze go przeprosilam itd. naprawde czuje sie glupio jak zbity szczeniak:(Nawazylam piwa i musze je wypic. A o zaufaniu moge zapomniec na najblizsze lata:(aj ciezkobedzie je odzyskac i nie wiadomo jak:( wybaczyc wybaczyl powiedzial,ze jeszczeraz taki numer i sie pozegnamy:(. Ach dziekuje za wsztkie slowa ktore tu napisalyscie 🌼

Gość zezezezezeze
nie moge znalezc tego topiku o tej dziewczynie ktora wywinela jeszcze gorszy numer ode mnie:(

Gość zezezezezeze
odswiezam

Gość gdyby nie był
skapym łosiem to bys mu nie podbierała

Gość Miareczka22
A dlaczego podbierałaś tą kasę?. Jeżeli to był poważny powód to będzie mu łatwiej zrozumieć. Choć będzie mu teraz trudno Ci zaufać;/

Gość zezezezezeze
No wlasnie jest troche skapy jestesmy ze soba 5 lat i kazde z nas ma swoja kase:( oboje pracujemy ale on zarabia dwa razy wiecej ode mnie.Ja ta kast tracilam na swoje zachcianki jakies kosmetyki itp.Aj wiem ,ze glupio robilam no ale coz stalo sie i tyle.Ciezko bedzie zdobyc jego zaufanie wiem to doskonale.Ale mysle,ze jemu tez to powinnodac troche do myslenia bo gdybym dostawala prezencikimalutkie takie chocby za 2zl to pewnie byloby inaczej.

Gość zezezezezeze
zreszta dla mnie jest to chore,ze razem prowadzimy gospodarstwo a kazdy ma swoje konto i swoja kase mamy podzielone obowiazki ja rachunki a on jedzenie.

Gość Miareczka22
Rozumiem , ale Cię to nie tłumaczy. Powinniście porozmawiać o podziale pieniędzy. Choc teraz może być trudniej.

Gość taaaaaaaaaaaa
a duzo bylo tej kasy? bo wiesz,dla mnie to nawet nie jest zlodziejstwo bo skoro jestescie razem to moglas mu powiedziec sama ,ze wzielas sobie kase na to czy na tamto. ale fakt,ze nie powiedzialas jest przegiety

Gość zezezezezeze
rozmawialismy juz wiele razy o wspolnej kasie ale zawsze konczylo sie tak,ze po co mamy miec wspolne konto przeciez jak cos bedziesz chciala sobie kupic to powiedz to dam Ci kase tylk,ze nigdy jej nie widzialam jak prosilam zawsze byla odpowiedz po co Ci nowy sweterek przeciez masz pelna szafe:( taki przykalad podalam tylko. A jezeli o kwoty ktore sobie wyplacalam to bylo 100zl na miesiac a robilam tak od grudnia 2005.

Gość zezezezezeze
ale czuje sie z tym strasznie:(niby rozmawiamy ze soba ale jednak ja nie potrafie spojrzec mu w oczy:(zawsze wymagam od innych lojalnosci a sama postaplam jak szczeniak:( Najgorsze bylo to jak powiedzial tak calkiem spokojnie -jak moglas:(rozczarowalem sie:(

Gość sknerus
robi afere za nedzne 100zł :-0

A może wy zbieracie na coś ważnego?? I on sie wkurzyl, ze te pieniadze wydalaś?? Szczerze mówiąc trochę się tobie dziwię. Myślałaś, że on się nigdy nie dowie ?

Gość sknerus
liczy kazda złotówke dlatego zauwarzył ze wziełas ja od 3 lat systematycznie ojcu podbieram po 400-500zł i jeszcze sie nie zorientował :D

Gość zezezezezeze
nie na nic nie odkladamy kasy wszystko w sumie mamy do standatowego zycia:) mieszkanie ,auto.Wiem,ze jest sknera nie raz mu mowilam,ze ma weza w kieszeni :( oczywiscie mowi,ze to nie prawda:(.Zastanawiam sie czy jest jeszcze szansa aby sie zmienil???

Gość Miareczka22
On zmienił? To ty systeczmtycznie go okradałaś a zrzucasz na niego winę! Masz tupet dziewczyno;/ Nie dziwię się że jest toba rozczarowany , powinien być.

Gość zezezezezeze
on nawet nie odczul tego,ze mu brakuje kasy tylko przez przypadek wpadlam bo przyszedl wyciag z konta i to on wyciagnal go ze skrzynki:( i tak jakos mu sie dziwne wydalo,ze dzien po dniu bylo wyplacone 100zl a on w tym czasie byl w pracy i pomyslal,ze to bank cos zawinil no i nie stety musialam sie przyznac bo przeciez i tak by wyszlo ,ze tomoja robota:(

Gość sknerus
:D

Gość zezezezezeze
chodzi mi o to czy nadal bedzie takim skapcem jak jest do teraz!!! kocham go ale wybaczcie krew mnie zalewa jak musze sie prosic o kwiatka na urodziny.

Gość sknerus
ON JUZ SIE NIE ZMIENI :-0

Gość Miareczka22
USPRAWIEDLIWIASZ swoją KRADZIEŻ i nie zrobiłaś tego raz. Powtarzałaś to co miesiąc, gdyby się nie zorientował dalej byś KRADŁA.

Gość zezezezezeze
ja tez zaluje i to strasznie oddalam mu cala kase przeprosilam ale nadal mam straszne wyrzty sumienia:( nawet nie macie pojecia jak sie czuje juz to pisalam pewnie ale czuje sie jak najgorszy czlowiek na tym swiecie i wiem,ze nigdy sobie tego nie wybacze:(NIGDY.