Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezezezezeze

oszukalam

Polecane posty

Gość zezezezezeze
wlasnie mam takie wyrzuty sumienia jak bym kogos zabila:( jestem nic nie warta a mojego chlopaka tylko krzywdze zasluguje na o wiele lepsza dziewczyne niz ja jestem:(

Gość lolawawa
tatratatata...staklo sie, zapomnij, nie myśl o tym... nie wiem, co to za glupota i kto cie tego nauczyl, ale tak się nie robi :o co robisz w pracy?papierkowa robota czy co?

Heh.. teraz robisz z siebie najgorszego człowieka na Ziemi. Przestań, bo to nic nie da. Ale to co zrobiłaś - wiesz o tym - jest... juz mówiłęm, po co będę powtarzał.

Gość zezezezezeze
kolezanka w pracy tez tak robi i ja dlugo sie zastanawialam nad takimi latwymi pieniazkami:( az sie skusilam a to wciagnelo:( Nie moge przestac o tym myslec :(

Hehe... to fajna koleżanka musi być - nie ma co. I fajnych macie facetów... pogratulować.

Gość zezezezezeze
ona tak oszukuje meza.

Gość mam nieodparte wrazenie
ze Ty probujesz sie usprawidliwiac... bo kolezanka, bo on sknerus, bo wiecej zarabia... a twoj bol i mysli samobojcze sa po prostu smieszne... nie myslalas wczesniej co robilas, mysl teraz. a tamten topik tamtej dziewczyny tez przeczytalam i wiesz co... ona przynajmniej nie probuje sie usprawiedliwiac bo wie ze to co zrobila bylo zle i niedobre, a ty po prostu sie usprawiedliwiasz i wrecz zwalasz wine na chlopaka! jakikolwiek skapy by nie byl NIE MASZ PRAWA go okradac! tamta teraz chce postepowac inaczej, a ja w tobie nie widze skruchy ze okradlas, ale ze sie wydalo i wyszlas na zlodziejke

Gość lolawawa
niuńka, albo jestes za malo inteligentna albo ja juz nie wiem co..moze maz kolezanki celowo udaje, ze nie wie albo kolezanka kłąmie

Gość zezezezezeze
przeraszam,ze zawracalam Wam glowe.Dziekuje za wszystko co napisaliscie .Moze macie racje usprawiedliwiam sie ,bo wylalamjuz tyle lez,ze nie mam czym plakac:(.No i faktycznie jestem pewnie malo inteligentna .Jestem po prostu glupia!!!

cóż - takim sie człowiek rodzi. cóz więcej powiedzieć.

Gość zezezezezeze
Kochani inteligentni ludzie ,nie zycze nikomu z was aby popelnil taki blad jak ja albo i gorszy.

taaaak.. niestety takie życzenia nic nie dadzą - kazdy z nas robi błędy. Ale ja ze swojej strony dziękuję.

szatyneczka: to nie czytaj ;) ja też jak zobaczyłem początek, to wiedziałem, ze dobre będzie :) Ubaw miałem po pachy!

A to fakt - tacy ludzie - co poradzić Droga szatyneczko... NIC A NIC!

Gość zezezezezeze
no to sie posmialiscie dobrze ,ze wam na zdrowie wyszlo bo smiech to zdrowie ale przeciez inteligentni ludzie to wiedza!!!

Gość zezezezezeze
jestescie tacy idealni??? nigdy nie zrobiliscie nic za co sie wstydziliscie to tylko Wam pogratulowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kle kle kle kle
Nie otwiera mi się ten drugi topik - jeśli możecie podajcie dokładny jego tytuł, to znajdę sobie w wyszukiwarce. Z góry dzięki :)

Gość tytul tamtego topa
zostawil mnie nie mam po co zyc , na zyciu uczuciowym ;) zezeze - laska nie przejmuj sie juz, on ci wybaczyl to i zapomni kiedys, kazdy popelnia bledy

gdybys byla moja dziewczyna po prostu popatrzyla bym ci w oczy i powiedziala bylo milo...ja chce tworzyc zwiazek z czlowiekiem ktoremu moge ufac i ktory moze mi ufac..ja troszke wierze ze jest tak jak z biciem,ktos da ci w twarz raz..mozesz spodziewac sie ze predzej czy pozniej zrobi to drugi raz..moze nie ukradniesz mu pieniedzy ale zrobisz cos innego.. tu nie chodzi o oddanie kasy ..tu chodzi o to,ze po prostu nie masz szacunku do osoby z ktora jestes..a to jaki on jest to inna bajka..wybralas go i jestes z nim... ja bym odeszla...i znalazla osobe,z ktora jestem szczesliwa i do ktorej miala bym zdrowe podejscie...przysluga dla chlopaka i dla siebie bo chyba nie jest to dobry zwiazek gdzie dziewczyna kradnie kase i jeszcze mowi jaki to skapy i jaki nietolerancyjny jest jej facet.... nie wim po co komplikowac sobie zycie.. oddzielna sprawa jest jego zachowania,ktore jezeli prawda jest tez nie jest normalne..

Gość ziele nie mowi madrze
zbyt mechanicznie podchodzi do zwiazku, jak ktos uderzyl wcale nie znaczy ze uderzy jeszcze raz, zreszta... jak sie kogos kocha to wybvaczy sie mu wszystko, a jesli tamta osoba ma problemy ze soba, stara sie zmienic, naparwic -to okrucienstwem byloby go zostawic.

zezeze ja sie nie smialam ,bo to nie bylo moim zdaniem smieszne i jak bys czytala uwaznie to bys zauwazyla ,ze nigdzie nie napisalam ,ze jestem idealna ,bo nie ma idealow i kazdy popelnia jakies bledy ,ja tez i wcale niemalo.

Gość kle kle kle kle
Dzięki ;) Ziele - kapitalny nick, uwielbiam tę książkę :D

nie wiem czy dobrze mówisz - myślę, że jak ktoś coś robi, to NIGDY nie ma pewności, ze nie zrobi tego czy czegoś innego ponownie. Zgadzam sie, ze nie powinno się zostawić człowieka, który ma problem ze sobą. Ale co zrobić w takiej sytuacji? I nie prawdą jest, że jak się kocha to sie wszystko wybaczy.. są rzeczy, których nie wybacza się nigdy nikomu

Gość zezezezezeze
ach Mietek tylko na tyle Cie stac aby komus poklaskac ,ze dobrze mowi;) przeciez ja tez doskonale o tym wiem ,ze nie ktorzy z was maja racje.Co mam zrobic popelnilam blad mam nauczke.Ludzie ja chcialam tylko komus o tym powiedziec bo z wlasnymi myslami nie daje rady.A to ,ze moj chlopak mi wybaczyl to bardzo dobrze o nim swiadczy i zastanowcie sie dlaczego mi wybaczyl moze nie jestem taka calkowicie zla jak wam sie wydaje!!!Piszecie,ze kazdy popelnia bledy ja taki popelnilam i podzielilam sie z Wami tym wszystkim.Badzcie choc troche wyrozumiali.

Gość ziele nie mowi madrze
mietek - jakich sie nigdy nikomu nie wybacza? wymien prosze

ziele ni emówi dobrze: wyobraź sobie sytuację, w której dowiadujesz się, ze Twój partner/ka molestuje Twoje/Wasze dziecko. Wybaczasz? Albo sytacja, w której to Ty jesteś bita czy... gwałcona rpzez partnera.. wybaczasz?

Gość zezezezezeze
oczywicie,ze nie ma sie pewnosci,ze kolejny raz popelni sie blad .Ale sa ludzie i ludzie !!!ja jestem taka,ze ucze sie na wlasnych bledach,wyciagam wnioski,dlatego tak bardzo to przezywam!!!I recze glowa,ze nigdy tak wiecejnie postapie!!!