Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jaaaaak

sama w Dzień Kobiet

Polecane posty

Gość a jaaaaak

a czyja wina??? moja bo sie poklocilismy i ani kwiatuszka ani zyczonek :(:(

Gość didinka
ja tez po poszedł składać życzenia koleżankom, ażonę ma przecież na codzień

Gość a jaaaaak
kurde noi wiesz co ze mnie tez wlasnie poszly w ruch kropelki do nosa i cieplutka herbatke sobie pije ! probuje nie myslec ale wszedzie....kurde co za okropny dzien

Gość a jaaaaak
pewnie tak, w sumie normalna klotnia a u nas to czesto sie zdarza! ale chyba cos sie stalo cos musialam powiedaziec strasznego ze nawet smsa nie wyslal :(:(:(

Gość a jaaaaak
a dizekuje bardzo, az mi od razu lepiej!!! :>):):) i mam swoje kwiatuszki ?:):) tylko teraz nie wiem bo w sasumie jak sie nie odzywa w takki dzien to czy wogoile sie jeszcze odezwie :( ale coz ja nie z tych co placza przez rok do poduszki! podniose glowe i dalej przed siebie !:) ]chodz juz sama , bez niego :(

moim zdaniem powinien chocby wyslac Ci smska z zyczeniami, bo jestes w koncu kobieta:) moze szykuje dla Ciebie niespodzianke jakas:) a jesli nie to palant z niego i nie ma co sie smucic:)

Gość saniutenka
a ja sama na co dzien i co???

Gość a jaaaaak
hahah! ale bym sie smiala a raczej umarła ze szczescia jakby wzial mnie na kolacje i kupil piekny bukiet kwiatow..... ale wiesdz co czuje?? *************************************koniec************************************* (ale jakby sie cos zmienilo i mnie gdzies zabral dzis to napewno sie na tym toipiku jutro odezwe ) :P

nie przejmuj sie i glowa do gory to swieto i tak jest takie sztuczne. @--)-- no i na pocieszenie masz kwiatuszka ;)

Gość a jaaaaak
a teraz juz musze isc jutro bede tez oi tej porze to napisze co i jak papapa dziekuje za wsparcie a moze jeszcze dzis pogadamy jezeli bedziesz wieczorem to kupie sobie piwko i bede siedziec na kafeteriii bop nie ma nic lepszego jak piocie w samotnosci ***papapa******

Gość a jaaaaak
dziekuje mamm nadzieje ze jeszcze [pogadamy wznowie ten topik jak bedzie trzeba dziekuje i trzymajcie sie buziaczki

Gość taa strasznie fajnie
widze ze nei jestem sama... gdybym dzis nei zadzwonila do swojego faceta z zapytaniem czy załatwil sprawy na uczelni to by mi pewnei nawet zyczen nie zlozyl.. usłyszalam tylko "wszystkiego najlepszego " i "chciałem przyjechac ale mi samochod nei odpalil"... a jak wiadomo w stolicy autobusy nei jezdza wiec cóż nei ma to jak dobre usprawiedliwienie.. :( nie odzywam sie do niego.. nie mam zamiaru sie prosić.. w ogole faceci tak narzekaja na Nas, że tyle wymagamy i wogole ale chyba kupienie głupiego kwiatka za 2 zł bez okazji nie jest chyba szczytem ich możliwości?? przykro mi troche bo ja swojemu od czasu do czasu lubie wręczyc swojemu partnerowi jakis drobiazg: kubek czy ulubiona czekolade a dla niego to taki wieelki problem.. :( najgorsze jest to ze on tego nei rozumie.. :((

może jestem jakaś inna ale żeby do cholery od czasu do czasu nawet głupiego maila wysłał z ciepłym słowem.. przecież to chwila roboty.. ja tak zrobiłam kilka razy i myślałam, że on sie odwdzieczy a tu nic.. :( czy do facetow to nei trafia?? nie wymagam diamentów, głupie kilka słów a mogą tak dużo zmienic.. może jestem już zgorzkniała a może tylko rozgoryczona ale takie drobiazgi potrafia utrzymac zwiazek i poprawic relacje miedzy partnerami.. oczywiscie to tylko moje zdanie.. niestety! :(

:) dzieki 🌼

Gość a jaaaaak
napisal zyczenia i juz jest dobrze!!! :):):)

Gość nikt

Sama,  samemu być na dzień kobiet to nie mieć w ogóle faceta, samemu być na Sylwestra, samemu na urodziny i imieniny, samemu w dzień Walentego itp