Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inicwięcej

ginekolog-mężczyzna

Polecane posty

Gość inicwięcej

dziewczyny, kobiety - waszym ginekologiem jest kobieta czy mężczyzna? piszcie proszę o swoich przeżyciach w trakcie wizyt u ginekolga.

Gość je tez tylko
do babki - no chyba ze moj stan zdrowia byłby krytyczny i nie miałabym wyboru;-)

Gość taka_sama
Zdecydowanie facet. Jest bardziej wyrozumiały i delikatny przy badaniu. Oczywiście nie mozna generalizować, że wszyscy sa jednakowi. Jak wszędzie zdarza sie jakiś "rodzynek", tak samo jak wśród kobiet :)

A ja kiedyś chodziłam do faceta , tera zchodze do mężczyzny i uwazam że akurat płeć ma tutaj minimalne znaczenia.Albo lekarz jest dobry albo nie.... Pozdrawiam:)

facet - mlody, dosc przystojny... alez mi glupio bylo na poczatku jak go zobaczylam ;) Ale zna sie na rzeczy, jest fajny i bardzo delikatny. U kobiety bylam raz i po wizycie powiedzialam sobie \"nigdy wiecej\". Niby mloda i sympatyczna, ale wszystko bylo dla niej normalne i oczywiste, a jak sie mna zajela na fotelu to sie poczulam jak jakas koza, w zadnym wypadku nie kobieta. Niby powinna byc delikatna, w koncu dlonie ma sporo mniejsze od przecietnego mezczyzny, ale te jej lape poczulam gdzies pod mostkiem. ;) Moja mama tez zamienila kobiete na mezczyzne - z podobnych powodow.

A ja chodzę do bardzo sympatycznej Pani ginekolog, jestem z niej bardzo zadowolona i nie zamierzam jej zamieniać na nikogo innego. Teraz będzie prowadziła moją pierwszą ciążę. Jak leżałam w szpitalu, raz na ginekologii a drugi raz na patologii ciazy to robiła mi dodatkowe badania i bardzo dbala o mnie