Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwona27

do studentów pedagogiki

Polecane posty

Mam prośbę, może ktoś podsunąłby mi pomysł? Chodzi mi o temat pracy magisterskiej... Musi to być praca z badaniami. Z tego względu iż pracuję w liceum, mam kontakt z uczniami i najlepiej byłoby gdybym to na nich mogła przeprowadzić badania, tylko kompletnie nie wiem jaki temat ułożyć dotyczący młodzieży. Na pewno nie chce pisać o zadnej narkomanii i innych uzaleznieniach, ciary mi przechodza jak to słyszę jest to oklepany temat juz. Proszę podsuńcie mi jakiś pomysł. Zaczęłabym zbierać literaturę.

Gość dopiero o tym myslisz

A kiedy mam o tym myśleć? Dopiero teraz zaczynają sie seminaria magisterskie. Mam 1,5 roku na napisanie pracy. Uważam że teraz jest odpowiedni moment. Od razu zaznaczam, tylko bez głupich komentarzy

Gość ajajaj
studiujesz pedagogikę i nie wiesz, co cię w niej interesuje ? wyrazy współczucia

Jak wiesz albo i nie, pedagogika jest bardzo rozbudowaną nauką i może zajmować się wieloma rzeczami. Miałam ciekawą pracę licencjacką na temat kary śmierci, ale nietstey nie mogę jej kontynuować. Chodzi mi o to, aby rozsądni i mądrzy ludzie doradzili mi na jaki temat byłoby warto napisać dotyczący młodzieży licealnej. Jeśli jesteś na tyle pusty (a), aby to zrozumieć to się nie wypowiadaj. Jestem jeden temat na który bardzo chciałam pisać, ale promotorka mi to odradziła, bo nie ma aktualnej literatury na ten temat i nie był to temat związany ze szkołą, młodzieżą. Pustaków proszę o nie zabieranie głosu.

Przepraszam za przejęzyczenie w niektórych miejscach: niestety, jest jeden temat itp

Gość cornflower
a o niepełnosprawności? dysleksji? duży jest wybór