Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malakian

2 dziwne sny

Polecane posty

Gość malakian

sen nr 1 jestem na jakiejś imprezie, wiem że jest tam moja dziewczyna chociaż jej nie widze, nie poamiętam jak ale nagle przy mnie znajduje się ładniutka dziewczyna (mulatka!!) z koleżanką (mniejsza o nią), pokazuje mi jakiś magazyn w którym sa jej zdjęcia topless; w życiu nie widziałem takich ostrosłupów!! potem gadka szmatka, robi sie coraz milej, w prespektywie jedyne możliwe zkończenie tak rozpoczętej imprezy, zaczynamy się całować (ona raczej bardziej mnie), do okoła kupa ludzi, nagle ja z przerazeniem uświadamiam sobie, że gdzieś tu jeest moja dziewczyna i tak nie można, oświadczam to mulacie, na co ona robi wielkie oczy i w 3 sekundy jej nie ma (koleżanki też), nagle zjawia się moja dziewczyna i pyta sie co się stało co ona odemnie chciała, czy się całowaliśmy, ja jej na to że to jakś cizia chciała mnie na siłe wyrwać ale mężnie sie opierałem. Itutaj zaczyna się dramat: powiedzcie ile razy w czasie śnienia takiej lub podobnej lub innej sytuacji, uświadomiliście sobie że to tylko sen, że moge zzrobić co mi się tylko podoba, że nie będzie żadnych konsekwencji, że moge grzmocić się z kim chce ile chce i jak chce, nie ma ograniczeń, nie ma problemu TO TYLKO SEN I JA TO WIEM!!

Gość onikson
no ja w trkcie grzmocenia nie ,mialem mysli ze to tylko sen..ale kiedy np ktos mnie morduje goni chce zabic czy cos sie dzieje z moimi bliski zlego i bardzo zlego wtedy w trakcie snu mysle..co ja sie przejmuje to TYLKO SEN! i luz ;]