Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itali

zostawic go???

Polecane posty

Gość itali

Hej mam do was prośbe moze poradzicie mi cos bo sama to sie chyba zadrecze.Moj maz idzie odsługiwac wojsko w policji nie bedzie go przez pol roku bedzie przyjezdzal tylko w weekendy.Powiem wam ,ze ja tego nie zniose .On chce to zrobic dla naszego dobra.Po odsluzeniu chce zostac w policji.Boje sie ze moze przez ten czas mnie zdradzic , wiem ze mnie kocha ale czasami zdaza sie roznie.Przez ten czas naprade ja chyba sie wykoncze bo bede myslala czy mnie juz zdradzil czy jeszcze nie.PO slubie jestesmy 6 miesiecy. co ja mam zrobic?

Gość mikirikisiki.....
chłopak policjant no niezle......

Gość uwielbiam mundurowych

Gość itali
maz a nie chlopak

Gość glupiiiiiiiieeeeeeee
mowisz ze go kochasz araczej mu nie ufasz z tego co czytam i to juz dopiero pol roku po slubie!!!tak najlepiej go zostaw bo przez pol roku bedzie tylko w weekendy wlasnie widze jaka wartosc ma dla ciebie malzenstwo!!!!!!jesli on cie kocha to nie zdradzi ale jesli ma takie podejście do waszego małzenstwa tak jak twoj topik to szczescia zdrowia napewno cie zdradzi

Gość itali
w zyciu jest roznie.

Gość glupiiiiiiiieeeeeeee
jeśli to jest twoje jedyne wytłumaczenie to naprawdę wątpie w przyszłość tego waszego małżeństwa.po co za niego wychodziłaś skoro zaraz po ślubie mu nie ufasz??????dla mnie to bardzo dziwne i nienormalne że rozważasz żeby go zostawić...bo taki topik założyłaś.biedny ten twoj mąż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wspolczuje twojemu mezowi
serdecznie - trafila mu sie niedojda, nudna, bez wlasnych zainteresowan i znajomych, rozhisteryzowana, ze zbyt bujna wyobraznia :O mam nadzieje ze szybko znajdzie normalna, wartosciowa kobiete i odejdzie od takiej pustej idiotki jak ty :P

ja tez jemu wspolczuje!! co to za malzenstwo bez zaufania...no ja nie moge...histeryczka sie znalazla :o

dziewczyno dobrze się czujesz? jesteście 6 miesięcy po ślubie, a Ty już go chcesz zostawić, bo idzie na służbe i tobie się może wydawać, że Cię będzie zdradzał, na jego miejscu bałabym się o Ciebie.