Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzH

Lubicie się bawić facetami?

Polecane posty

Gość Anulka23322
Może i pozostawisz bez komentarza ale wierz mi że koleś nie zasługiwał na nic innego. nie masz pojecia jak wykorzystywał dziewczyny które były w nim zakochane, i to każdy jeden. One biedne zapatrzone, zaślepione w nich a oni sie porostu nimi bawili.Ja im tylko pokazałam że nie każdą da sie tak pobawić (bo z tego co sami mówili, dziewczyna to tylko koklejna zabawka) i że taka przeciętniara nie jest głupia i naiwna, że nie każdą mogą okręcic wokół palca.

Gość prawie jak łodzianka
hmm.. ostatnio odnoszę wrażenie, że to on się mną bawi.. i co z takim typem zrobić? :( nigdy nie żartuję sobie z ludzi i tego samego oczekuję od drugiej strony..

Gość taki jeden jedyny
moze i tak, ale wiesz jakies dwa lata temu dowiedzialem sie od mojej dziewczyny ze sam wygladam na dupka, który "wyrywa panny tylko w jednym celu, na takiego rasowego dupka" ze mną problem polega niestety na tym, że sam jestem wrażliwy i do kobiet zawsze podchodziłem poważnie - pozory mylą

Gość Anulka23322
No tak ale taką różnicę naprawdę widać. bo nie wierze że powiedziałeś dziewczyniena 3 spotkaniu, że do tej pory z dziewczynami łączył Cie tylko seks ale że teraz chcesz stałego, normalnego zwązku lub\albo zaczynasz sie do niej chamsko dobierać bez zwracania uwagi na to ze ona mówi nie. ja miałam parę takich akcji i to włąśnie po nich zaczynałam swoją zabawę, wiec nie myśl że ja to robiłam z przyjemności

Gość Anulka23322
a co do tego to żadna dziewczyna nie uwieżyw nagłą przemianę, żedna logicznie myśląca

Gość taki jeden jedyny
to prawda ale zeby az tak sie zabbawic się kosztem innych?!?!? przesadziłaś i to bardzo, lepiej miej nadzieję, żebyś sama za swoje zachowanie nie dostała po tyłku...fortuna kołem sie toczy

Gość t
to zalezy jakimi facetami.Niektorzy sobie na to zasluguja.

Gość mam melancholijny dzien
lubie sie bawic, ale tylko takimi ofiarami losu, ktore sobie na to pozwalaja :P

Gość Anulka23322
Może i przesadziłam, ale to była zemsta (chyba nie doczytałeś dokładnie poprzednich postów). a co do obrwywania to swoje już kiedyś dostałam. Teraz jestem w kilkuletnim związku,zresztą bardzo udanym (nie jest to żaden z miejscowych lalusiów tylko najnormalniejszy na świecie bardzo kochany facet) a ta fortuna sie chyba sie ciut popsuła:P:P:P:P:P a zabawiałam sie tylko tymi którzy zachowali sie nie fair wobec mnie lub bliskich dla mnie osób, żadnego zwykłego, spokojnego chłopaka nigdy nie skrzywdziłam, bo nawet jeśli taki sie o mnie starał to wyraźnie okazywałam mu,że może zostać moim dobrym kolegą,a nawet przyjacielem. nIgdy żadnego takiego nie zwodziłam, nie wykorzystywałam. Dzięki temu mam wielu serdecznych przyjaciół na których zawsze moge polegać:):):)

Gość taki ktos
nie ma co sie rozczulac.A jak faceci sie bawia nami?To co? Im wolno??!!! Dlaczego my mamy byc inne?? Bo przyjelo sie ze kobiety sa takie ulegle,slabe?? Chyba nie tedy droga.Nam tez sie cos od zycia nalezy.

Gość taki jeden jedyny
"Taki ktos" zastanów się co ty piszesz nikt nie napisał, że facetom wolno... zabawa czyimiś uczuciami niezależnie od płci jest czymś złym p.s wybacz ale to co napisałaś "nam też się coś od życia należy" - jest na prawdę żalosne...:(

Gość amatorka rozporka
Ja się lubie bawić,ale tylko z jednym :)

Rany - kobiety wykorzystuja facetow, potem tym samym facetom (po kilku mocnych \"razach\") twardnieja serca i zaczynaja wykorzystywac kobiety - nawet nie specjalnie z jakiejs zemsty - ale po prostu jakos to samo przychodzi - moze po prostu boja sie juz byc wykorzystani. Potem te wykorzystane przez nich - innych facetow itd.... To sie nigdy nie skonczy. Tylko nie narzekajcie Panie, ze wszyscy faceci to chamy - zastanowcie sie czemu. Po drugie - nie wszyscy. Niektorzy ludzie sa chamscy i przebiegli od dziecinstwa - patologie rodzinne, wychowanie,...

Gość uupupuppupu

Kobiety czują się usprawiedliwione we wszystkim co robią. Bo (wykorzystywany jed pierwszy lepszy pasujący powód): 1) są kobietami, więc mężczyźni mają wszystko dla nich robić, pozwalać na wszystko i tolerować wszelkie fochy 2) bo mają mniej (czegoś) niż męska część - mniej praw, mnie pieniędzy, mniej pracy, cięższe życie 3) Bo faceci to świnie i w ogóle całe zło to mężczyźni a kobiety musza ratować ten świat. 4) Bo są ładniejsze, bo uważają się za lepsze, bo to faceci rządzili, więc teraz pora na kobiety 5) Bo cośtaminnegorówniemałoważnego. A tak naprawdę nie potrafią zachować się na poziomie i źle reagują na wszelkie próby zwrócenia uwagi na ich niewłaściwe zachowanie wobec mężczyzn.

Gość przesadzasz
ja jestem otwarta na wszelkie uwagi.ale nie rob z facetow aniolkow ktorymi nie sa!! faceci potrafia zranic i robia to o wiele czesciej niz kobiety

Gość alicja Toruń
Ja sie nie bawie jak ma konto i zapewni mi oparcie to jestem potulna jak gąska:90 nie krzycze, mowie tylko cos ciuchotko pod nosem. Nic sie nie denerwuje. Wszytsko w porządku. Czasme mu powiem, ze mnie rani. Ale bogactwo wszytsko nagrada. Warto byc i cierpiec:) No chyba, ze on w koncu kopnie w dupencje bez celulutiu.

do przesadzasz - taaaaa -najlepiej odwrócić kota ogonem jak się nie ma argumentów. Właśnie potwierdziłaś to o czym pisałem. \"Bo są źli i tyle\". Właśnie takie podejście jak twoje hoduje takich dupków. Trzeba było czytać dokładnie o czym pisałem. Widzę że żadna nie potrafi zaprzeczyć a inne wstydzą się do tego przyznać. A tak po drugie dyskusja nie jest o tym kto jest lepszy czy gorszy tylko o zachowaniu kobiet. Nikt tu nie robi z facetów aniołków, skoro musisz podpierać się stereotypami to średnio ci idzie. :\\ Po prostu nie opłaca się być takim facetem o jakim \"oficjalnie\" marzą kobiety bo to się źle dla człowieka kończy. Lepiej być właśnie takim złym - znacznie lepsze efekty to daje i sam sie zastanawiam czy nie lepiej jest po mrocznej stronie. Popatrz na taką Alicję. Nie musi być wcale tlenioną blondyną w białych kozaczkach. Te z pozoru normalne też takie są.

Gość morphina to może
pobaw się moim, bo jeszcze nie wie, co to znaczy zabawa :O

Gość uuueewaa
Nie chce mi się czytac powyzszy wypowiedzi...odpowiem jednak na pytanie: Tak lubie sie bawić facetami ,lecz zabawy są rozne i do pewnych sie nie zniżam ..bo facet nei jest tego wart... Nie mam żadnych wyrzutów sumienia i mieć nie bede..Kiedyś ,ktossię mna zabawił,pozatym nie wierze w milość ...wiec bede sobie zycie urozmaicac.. Dodam jeszcze ,ze inteligetnych ,dobrych itd nie wykorzystuje...raczej wybieram ciemniaków ,ktorych jedynym problemem jest nowy żel do włosów...

Gość enamorada Ty tez może
pobaw się w lekarza ze mną, bo jeszcze się w to nie bawiłem :(

Gość morphino i enamorado
Sorry za te powyższe moje wpisy. To był wyraz mojej... (brakuje mi słowa) :O:(

Gość upppppppppppp

Gość PRZESADZAS
do KRZH gadasz głupoty stary-to co napisalam to czysta prawda, przynajmniej ja tak czuje i uwazam.i to ty chyba po prostu chcesz byc beznadziejnym dupiek i szukasz argumentow bo ja ci pisze wyraznie:bycie takim facetem sie nie oplaca - nigdy nie znajdziesz fajniej dziewczyny tylko idiotke jak bedziesz sie zachowywal jak palant. Wybor należy do ciebie. Jak troche dojrzejesz to sam zauwazysz że fajne dziewczyny nie lubia nieszczerych dupków. Ot co.A i nie nie boje sie przyznac - nie bawie sie facetami, zreszta to nie zależy od płci tylko od dojrzałości, inteligecnji i fajności. A inna sprawa, że zycie uczy, że częściej bawia sie faceci.pozdro