WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, KochamGinę napisał: ignor leci, frajerze nara ale się wystraszyłeś Edytowano 3 godziny temu przez WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Żeby się tobie taki nie przydał Lattafa Asad już na niego czeka to się bohater przyczaił teraz pewnie właśnie przenosi namiot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale się wystraszyłeś wyszukaj sobie w googlu - może nie każdemu pasuje ale nie jest taki straszny i wiele osób go lubi Nie, jest chory psychicznie Będziesz musiał zmierzyć z innym przeciwnikiem Michał Co wtedy zrobisz, to już zależy od Ciebie. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 3 godziny temu Ja bym polemizowała na ostro kto tu jest rzeczywiście chory ale was już kto inny będzie diagnozował i się męczył z waszymi pentami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Lattafa Asad już na niego czeka to się bohater przyczaił teraz pewnie właśnie przenosi namiot Jemu już nic nie pomoże także do namiotu i dobranocka i spać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie, to spoko gość Ja przeżyję to, pytanie czy On da radę Da radę bo silny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGinę 14 Napisano 3 godziny temu jestem po mocnej kawie siekierze i gram sobie w gierke, ide spac jutro dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Da radę bo silny jest Chciałby być taki, ale to poeta i romantyk Też ok. Szkoda gościa, ale damy radę Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 2 godziny temu Macie trzymać kredens a nie spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach