Onaaaa 1584 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szloro napisał: A jaki kolor wlosia Ciemno brązowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szloro napisał: A jakie ma pani wyksztalcenie Psychiatryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szloro 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Psychiatryczne Nie sądzę hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1584 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Masz, tylko ciężko się do nich przyznać, bo tak jest łatwiej Może ale skoro jest łatwiej to chce by było łatwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 19 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nie mam marzeń. Tak latwiej żyć. Marzenia to chyba za drogi cel bo kiedyś marzyłem o 80-90" sharpa tv ale 30tys to był kosmos przy 20tys wszystkich oszczędności wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Ale ja ci diagnozuje i zakończmy temat. Ej Aj ją diagnozuje tak: Bełkotliwa mowa (bełkot), w terminologii medycznej często określana jako dyzartria (zaburzenie artykulacji) lub afazja (zaburzenie językowe), jest objawem uszkodzenia ośrodkowego lub obwodowego układu nerwowego. Najczęściej bełkotliwa mowa jest objawem następujących schorzeń: Udar mózgu lub TIA (przemijający atak niedokrwienny): Nagłe pojawienie się bełkotu jest jednym z najważniejszych sygnałów udaru. Stwardnienie rozsiane (SM): Choroba demielinizacyjna układu nerwowego. Choroba Parkinsona: Choroba neurodegeneracyjna wpływającą na kontrolę mięśni. Stwardnienie zanikowe boczne (ALS): Choroba neuronu ruchowego. Guzy mózgu: Ucisk na ośrodki mowy. Urazy czaszkowo-mózgowe: W wyniku wypadków. Choroba Wilsona: Genetyczne zaburzenie metabolizmu miedzi. Porażenie mózgowe:. Dementia (otępienie): W tym choroba Alzheimera. Zakażenia układu nerwowego: Np. borelioza (Lyme disease). Inne przyczyny: Bełkot może również wynikać z zatrucia (alkohol, leki uspokajające), ciężkich zaburzeń elektrolitowych, niedotlenienia lub problemów stomatologicznych (brak uzębienia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: Ej Aj ją diagnozuje tak: Bełkotliwa mowa (bełkot), w terminologii medycznej często określana jako dyzartria (zaburzenie artykulacji) lub afazja (zaburzenie językowe), jest objawem uszkodzenia ośrodkowego lub obwodowego układu nerwowego. Najczęściej bełkotliwa mowa jest objawem następujących schorzeń: Udar mózgu lub TIA (przemijający atak niedokrwienny): Nagłe pojawienie się bełkotu jest jednym z najważniejszych sygnałów udaru. Stwardnienie rozsiane (SM): Choroba demielinizacyjna układu nerwowego. Choroba Parkinsona: Choroba neurodegeneracyjna wpływającą na kontrolę mięśni. Stwardnienie zanikowe boczne (ALS): Choroba neuronu ruchowego. Guzy mózgu: Ucisk na ośrodki mowy. Urazy czaszkowo-mózgowe: W wyniku wypadków. Choroba Wilsona: Genetyczne zaburzenie metabolizmu miedzi. Porażenie mózgowe:. Dementia (otępienie): W tym choroba Alzheimera. Zakażenia układu nerwowego: Np. borelioza (Lyme disease). Inne przyczyny: Bełkot może również wynikać z zatrucia (alkohol, leki uspokajające), ciężkich zaburzeń elektrolitowych, niedotlenienia lub problemów stomatologicznych (brak uzębienia). Nie sądzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 71 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Nie wiem skąd przekonanie że im dłuższe tym lepsze. u Was to chociaż chodzi o włosy a co my mamy powiedzieć... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: u Was to chociaż chodzi o włosy a co my mamy powiedzieć... A nie wiem. Pewnie o zwisajonce jaja ale zwisa mi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 19 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ciemno brązowe. Ona tesz naturalne taki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Nie sądzę Jak dla mnie to ona bełkocze cały czas, ale jaka dokładnie jest przyczyna to ciężko jednoznacznie stwierdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: Jak dla mnie to ona bełkocze cały czas, ale jaka dokładnie jest przyczyna to ciężko jednoznacznie stwierdzić. Pisze sprawnie. O jakim belkocie zatem mowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 19 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: Obrzydza mnie to. U starych bab zwłaszcza. Nie wiem skąd przekonanie że im dłuższe tym lepsze. Zależy od jakości jak zadbane to atrakcyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Może ale skoro jest łatwiej to chce by było łatwiej Na pewno tak będzie, lep te jedzonko, ja podam na stół i jemy kruszynko Kużwa zgłodniałem Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Zależy od jakości jak zadbane to atrakcyjne Dla mnie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Pisze sprawnie. O jakim belkocie zatem mowa. Nie musisz droga babko robić za adwokata szlory, gdyż ja nie stwierdziłem niczego obrazoburczego wysuwając hipotezy. Elo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: Nie musisz droga babko robić za adwokata szlory, gdyż ja nie stwierdziłem niczego obrazoburczego wysuwając hipotezy. Elo. Ja również stwierdzam jedynie błąd twego osadu bo jedno drugie wyklucza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szloro 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Dla mnie ważniejsze żeby to co się chce wyrazić miało sens i napisać to co chce wyrazic a jak ktoś cię nie lubi to ci wmówi wszystko że autyzm, bełkot i kûrwa, życie Edytowano 1 godzinę temu przez Szloro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 11 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: Obrzydza mnie to. U starych bab zwłaszcza. Nie wiem skąd przekonanie że im dłuższe tym lepsze. A czemu obrzydza, rozumiem jakby wszy w tych włosach się zalegly, ale co w tym obrzydliwego imo nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 71 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: A czemu obrzydza, rozumiem jakby wszy w tych włosach się zalegly, ale co w tym obrzydliwego imo nic. cudzy gust nie podlega polemice ją akurat brzydzą długie włosy - możesz to przyjąć do wiadomości bo żadnego wpływu na to nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Wyspa Frankensztajna napisał: A czemu obrzydza, rozumiem jakby wszy w tych włosach się zalegly, ale co w tym obrzydliwego imo nic. No nie podoba mi się taka długość i tyle. Nie widzę sensu hodowania czegoś takiego. Poza tym rzadko to są włosy gęste i sensowne częściej jakieś mysie ochłapy albo jak u pani z oazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 19 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Zawsze możesz zapuścić i schudnąć. To że lubię patrzeć na kobiety nie znaczy że chce wyglądać jak one 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: No nie podoba mi się taka długość i tyle. Nie widzę sensu hodowania czegoś takiego. Poza tym rzadko to są włosy gęste i sensowne częściej jakieś mysie ochłapy albo jak u pani z oazy Ale inaczej się prezentują długie na głowie a inaczej długie łonowe imo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: Ale inaczej się prezentują długie na głowie a inaczej długie łonowe imo Wez już idz spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1584 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ona tesz naturalne taki Ale ja nigdy nie farbowałam na blond. Czasem na mahoń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1584 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: u Was to chociaż chodzi o włosy a co my mamy powiedzieć... Że u was chodzi o brodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1584 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Spaghetti... napisał: Na pewno tak będzie, lep te jedzonko, ja podam na stół i jemy kruszynko Kużwa zgłodniałem Zjadłabym frytki ale juz północ to lepiej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 19 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Zjadłabym frytki ale juz północ to lepiej nie Zawsze w śnie możesz pobiegać i zrzucić kalorie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 71 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Zjadłabym frytki ale juz północ to lepiej nie przypomnij sobie ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni... to Ci się jeść odechce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1584 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Zawsze w śnie możesz pobiegać i zrzucić kalorie Jak mi tylko śnią się koszmary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach