Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogurcik

kiedy robić test??

Polecane posty

Gość skoro okres ci
mona-liza a jaki test robiłas?

mona-lisa, to zależy od wyniku - jeśli pozytywny, to pewnie jesteś w ciąży, a jeśli negatywny, to jeszcze o niczym nie świadczy

Gość honoratka21
mona-liza. jak tak robiłam test i wyszedł mi prwidłowo

Gość honoratka21
tzn. wynik testu potwierdził się :) ale mnie brzusio boli:(

Gość mona-liza
hej* a ja zrobiłam test juz po tygodniu od mozliwego zapłodnienia... myślicie ze wyszedł dobrze?

Gość dziewczyny mam pytanie
skoro robiłam test 3 razy - jeden 4 dni po terminie okresu, drugi 6 dni po terminie okresu, a trzeci tydzień po - wyszły negatywnie. w tym dwa z porannego moczu , a okresu nadal nie ma...to czy mogły sie testy pomylić?

Gość jojojoooojjo
mona-liza a jaki wynik ci wyszedł? dodatni?

no właśnie ci mówimy, mona-liza, że niekoniecznie wyszedł dobrze. Mnie dwa razy w życiu wyszedł test przed terminem miesiączki negatywny, a w ciąży byłam! test jest w prawie 100% wiarygodny dopiero po terminie miesiączki

Gość honoratka21
do dziewczyny mam pytanie. Skoro zrobiłaś trzy testy, to w ciązy nie jesteś .

Gość skoro okres ci
jogurcik zniknął...chyba nie ucieszył go wynik...

Gość jojojoooojjo
jesli test wyszedł dodatnio to znaczy ze hormony sa!! wyszedł prawidlowo Jesli wyszedł wynik ujemny tzn ze hormonow nie ma lub sa ale w bardzo małej ilości wiec nie mozna powiedziec ze nie jestes w ciązy

Gość jogurcik
wiecie co właśnie sie popłakałam.Dzwonłam do mojego chłopaka,nie mógł uwierzyć,ale w końcu powiedział,że sie chyba nawet nie przejął tym.Ja mam 24 on 35,kończymy studia w tym roku,jesteś razem ponad 5 lat i w sumie wspólna przyszłość planowalismy.Nawet troche jestem ucieszona tym wynikiem,a z drugiej strony jakis lęk,jak to sie wszystko ułoży.Bo w sumie dzieci planowalismy dopiero za rok.No ale......jutro zrobie drugi test.W nastepnym tygodniu pójde do lekarza i wtedy juz na 100% będzie jasne.Tymczasem spróbuje sie przyzwyczaic do tej myśli.Trzymajcie kciuki :)

Gość mona-liza
płytkowy. taki zwykły.. rózowy z bobaskiem nazwy juz dokłądnie nie pamietam.. boze ile bym dała, żeby sie tak bardzo tym wszystkim nie przejmowac... chyba juz czas na tabletki antykoncepcyjne.. bo mnie ten stres wykonczy..

Gość aliś
Cześć dziewczyny mam pytanie: czy możliwa jest ciąża mimo niskiej temperatury z rana?

Gość jogurcik
No tak mój facet ma 25 nie 35:):)Mała pomyłka.Ech czyżby się zaczął nowy czas w moim życiu???

jogurcik, trzymam kciuki!!! taka wiadomość jest na pewno szokiem, ale jestem pewna, że po jakimś czasie zaczniesz się cieszyć. Tym bardziej, że twoja sytuacja nie jest tragiczna. Powodzenia!!!

aliś, teoretycznie nie, ale ja miałam nawet 36,2 a jestem w ciąży :)

Gość mona-liza
w kazdym razie wyszło ze nie jestem w ciazy. więc sie ucieszyłam bardzo bo robiłam go 3 tyg temu ale teraz okres sie spoznia...

mona-liza, to zrób test jeszcze raz. Nie chcę cię martwić, ale możesz być w ciąży.

Gość jogurcik
No dobra.To jeśli naprawde jest juz nas dwoje,to teraz jak i kiedy powiedzieć rodzicom??Hmmmm w sumie moja mama chciałaby juz wnuki,ale......Ciekawe jaką mine zrobi.A co do temperatury,to ja właśnie mierzę ją od kilku dni i tez to troche dało mi do myslenia.Naczytałam sie o niej na forum mnóstwo.Ciąża może być,jeśli utzrymuje sie powyżej 37 chyba,ale pewnie to też nie reguła.Tak jak zresztą wszystkie inne objawy.Mnie zmartwił najbardziej brak @,bo nigdy mi sie to nie zdarzało,a ostatnio z chłopakiem zaszaleliśmy,coprawda to był chyba koniec moich dni niepłodnych,ale widocznie cs się pomieszało,skoro taki test wyszedł.

Gość aliś
Dzięki Anik! Ja bym już chciała, okres soóźnia mi się dopiero drugi dzień ale wcześniej miałąm takie dziwne brudzenie jak nigdy wcześniej i nie wiem co ze mną nie tak, słyszałaś może o czymś takim?

Gość mona-liza
jejku jogurcik tez bym sie chciała tak cieszyć :) dla mnie to raczej gigantyczny problem.. co prawda chłopak uspokaja mnie, że na pewno nie jestem ale.. eh.. cięzkie to wszystko.. a w ogole jestem przeziębiona.. mam 37.2 i czuje sie tragicznie... i dotego jeszcze brzuszek jak balonik( wyjątkowo duzy balonik) i wyczekiwanie na okres...

Gość jogurcik
też miałam brzuszek jak balonik przez ostatnie kilka dni.No i tydzien temu byłam chora,brałam antybiotyki czy teraz się troche martwie,żeby nie zaszkodziło.No i inne leki,więc mnie to niepokoi:(Ale najpierw musze byc pewna,że to naprawde to.Może zrobie mamie prezent na imieniny które ma 1 kwietni i to nie będzie prima aprilis:)

Gość mona-liza
oj jogurcik to nie brzmi dla mnie pocieszająco.. ja nie moge być w ciązy.. mama mnie zabije ja sama siebie zabije chłopak mnie zabije i jeszcze po drodze dziadki..

aliś, co do brudzenia, tez miałam, ale już po stwierdzonej ciąży. To był problem, biorę do tej pory leki na podtrzymanie ciąży. Zrób test, a jeśli wyjdzie pozytywny szybko idź do lekarza.

Gość aliś
Ok Anik, boję się robić bo a plamienie już przeszło, było tylko przez 3 dni, ale będę musiała zrobić, dzięki

aliś, mam nadzieję, że ci sie udało albo uda juz wkrótce. trzymam kciuki!!!

Gość aliś
Dzięki Anik a Ty w którym jesteś tygodniu?

Gość aliś
Sorki Anik nie spojrzałam na stopkę. To już niedługo półmetek!!