Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karnika

nie kupujcie w Age Komputer!!!!

Polecane posty

Gość karnika

to wstretni oszusci rok temu kupila u nich komputer ktory bniedawno sie popsuł. zaniosłam go do sklepu(sprzet ma 2-letnia gwarancję) pan przyjął moj komputr i kazal dzwonic za dwa tygodnie. Zadzwonilam i okazazlao sie ze nikt nawet nie zajrzał do mojego komputera dopiero po moim telefonie wyslali go do serwisu. obecnie mija piec tygodni a naprawionego komputera ani widu ani slychu. Kiedy zażądałam jakiegoś regulaminu usłyszałam ze age zbankrutował i generalnie to oni sa nową firmą Salony Komputerowe i robia mi łaske ze wogóle sie moim komputerem zajęli, tyleże... strona komputerow istnieje www.age.pl i nie ma na niej zadej informacji ze firma zbankrutowala sklepy w ktorych niby sie miesci nowa fira oklejone sa logo age wiec moim zdaniem jest to nabijanie ludzi w butelke bo jedynie patrzac na fakture zakupu mozna zauwazyc ze przy nazwie sklepu zamiast age jest napisane salony koputerowe tye ze age to tez byl salon komputerowy moim zdaniem oszustwo NIE DAJCIE SIE NABRAć!!!

Jestem zainteresowany twoim oficjalnym zgłoszeniem do świętej trójcy tj. sędziego prokuratora i kata tej sprawy.Jeżeli to prawda to czas aby zaczęli się bać;) .

He he ale od kilku lat wiadomo że tzw Salony Komputerowe znikająi pojawiają się pod nową nazwą nie zmieniając prezesów. Uokik już się nią zajmuje, cóż trzeba czytać umowy i sprawdzać wiarygodność firm.

O tej sprawie było kiedyś głośno w TV, w Uwadze chyba, to banda oszustów, przykro mi że akurat do nich trafiłaś, bo sprawa może się faktycznie ciągnąć w nieskończoność. Na takich skurw...czasami nie ma rady :(

Gość I co______________
I jak sie skonczylo? Czy sa tu inne osoby ktore mialy takie problemy???

Gość ciasteczko deserowe
ja odradzam kupowanie laptopow w salonie Karen a zwlaszcza tego polskiego chlamu pod nazwa California Access :O