Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmm

rozjasniacz który nie niszczy włosów

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmm

Moja kolezanka była u fryzjera a ten jej powiedział ze posiada taki rozjasniacz który wogóle nie niszcyz włosów to jest jakis fryzjerski nie jaias Joanna itp Czy jas taka mozliwosc aby z ciemnych włsów zrobic jasne i nie zniszczyc włosów hmmmm??

Gość hmmmmmmmmmmm
odsiwerzam

Gość polecam odświeŻyć
znajomość ze słownikiem ortograficznym

Gość wredna z wyboru
Nie ma takiego rozjaśniacza, który nie niszczy włosów! Fryzjer kit wciska. Aby uzyskać jaśniejsze włosy preparat musi wytrawić barwnik, a nie da się tego zrobić metodą nieinwazyjną.

jest takie cos z loreala co dziala jak farba a nie jak rozjasniacz, wlosy sa mieciutkie i lsniace. W dobrych salonach i troche drogie ale mialam robione tym pasemka i bardzo polecam.

Gość szczupla 77
wciska ci kit, to moze byc nawet salon diora! ale wlosy nadal beda zniszczone! trzeba wyplykac barwnik, a to niszczy wlosy

beda zniszczone ale nie tak jak po rozjasniaczu. Kazda ingerencja osłabia wlosy ale to czym ja mialam robione bylo inne i widzialam roznice.

Gość gość
Ostatnio jak bylam u fryzjera roboc ombre to pierwszy raz sie bardzo milo zaskoczylam. Przed ponad godzine mialam rozjasniane koncowki rozjasniaczem z jakims dodatkiem. A resultat: wlosy mialam bardziej zdrowe do rozjasnianiu niz przed! Myslalam, ze jak umyje wlosy kilka razy to wroca to stanu z przed farbowania ale okazalo sie, ze nie. Caly czas sa fqjnie zdrowe po kilku miesiacach.

ja miałam rozjaśniacz sunkiss i był fajny, nie zniszczył mi włosów, może lekko wysuszał ale je olejowałam i było ok :)