Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senioritka1111

proszę o opinię

Polecane posty

Gość ładniejsza od najładniejsza
Ja napewno jestem ładniejsza od ciebie i chcę mieć właśnie taką sukienke. I chce mieć suknie a nie skromną chudą "szmate" ....

Gość senioritka1111
odświeżam:)

Gość misia pisia sisia
Hehe fajnie się tu zrobiło :) A ja jestem i tak ładniejsza od Was , wszystkich :P :classic_cool:

Gość Szczeraaaaa
wyglada jak bardzo duuuuza bielizna, halka mianowicie:O na balet dobra, ale na slub?:O ale najwazniejsze zebys Ty sie dobrze czula:) PS sorki za szczera opinie, nie przejmuj sie nia:)

Gość jak dla mnie
Jak dla mnie robi niesamowite wrażenie. Nie każda kobieta czy dziewczyna może ją włożyć i dobrze wyglądać. Np. takie szare myszki, które wybierają jak najbardziej skromne sukienki, żeby ich widać nie było. Po co się chować na własnym weselu, trzeba się eksponować, bo to jest dla nas. Do takiej sukienki trzeba mieć odpowiedni charakter, klasę i urodę, więc senioritka skoro ją wybrałaś,to tylko pozazdrościć przyszłemu mężowi. Życzę pięknego i udanego wesela. :)

Gość paskudna bedziesz jak beza

Gość jest P R Z E C U D O W N A
ale czy będzie Tobie i Twoim partnerom wygodnie w tańcu? Zastanów się jeszcze ;) Pozdrawiam

Gość wow wow
piękniutka jest

Gość sabcia85
Śliczna i to jeszcze przedemną Ślub 18.08.2007

Gość bombowa
boska jest , cudowna, tylko dorga bardzo, ale mimo to przecudowna

Jest bardzo ładna...prosta i elegancka, a to nadaje jej najwięcej uroku..Życzę szczęścia! :-) Napewno będziesz wyglądać pięknie..

Gość badu
no mi tez się nie widzi,wiem wiem pewnie zazdroszcze ,hihi

Gość Jedna z piękniejszych sukien
Moim zdaniem jest zjawiskowa, praktycznie nie ma się do czego doczepić. Na pewno nie uważam, żeby była zbyt strojna. Ja jeszcze za mąż nie wychodzę, ale wkrótce zacznę przymierzać sukienki i nie odmówię sobie przymierzenia tej sukni. Śliczna góra. Wspomniałaś coś, że tam jest zamontowany push up. Pociesza mnie ta myśl, ponieważ ramiączka sukni są cieniutkie, a nie chciałabym, żeby mi wystawały ramiączka od stanika. Jeśli chodzi o cenę, wszystkie piękniejsze modele z tego salonu tyle kosztują, ale myślę, że jednak zdecyduję się na wypożyczenie, mam nadzieję, że jakbym zdecydowała się na Twoją sukienkę nie miałabym problemów z wypożyczeniem. Pozdrawiam i gratuluję wyboru🌼

Senioritka - ta sukienka rowniez bardzo mi sie podoba :)) Za maz wychodze we wrzesniu i jade po świetach, aby ją przymierzyć :)) W jakim salonie ją zamawialas??? Czy jest lekka w noszeniu??? I najważniejsze: czy da sie w niej podpiać tren, tak, aby nie przeszkadzal??? I jaki jest czas realizacji na ten model w Twoim przypadku?? Bede wdzieczna za informacje i serdecznie pozdrawiam!!!

Gość senioritka1111
do holly : a więc po kolei :) 1. zamówilam ją w salonie w Warszawie ale na stronie www.demetrios.pl jest spis wszystkich salonów, w których mają sukienki tej firmy. 2. na tą sukienkę i inne w tym salonie czeka się 3 mc, ale w innych salonach jest tak samo 3. jeśli chodzi o to czy jest lekka, to nie wiem czy mierzyłaś już jakiekolwiek suknie slubne, zeby miec porównanie. jest taka jak inne suknie z więlkszym dołem, choć muszę przyznać, ze mierzyłam cięższe, w tym salonie podobał mi się też model 893 i jeszcze jeden z kolekcji cosmobelle, to akurat ta była z tych 3 najlżejsza (jednak nie dla tego ją wybrałam) 4. a jeśli chodzi o tren, to nie ma najmniejszego problemu, ładnie się go przypina Dziewczyny , jeśli któraś z was ma ochotę zmierzyć lub zobaczyć tą suknię na żywo, to gorąco zachęcam, na żywo jest milion razy łądniejsza niż na zdjęciu. zdjęcie nie oddaje nawet cząstki jej uroku. serdecznie polecam:)

Gość senioritka1111
a jesli chodzi o ten push-up, to wszywają go na życzenie, jeśli się nie chce, to go nie ma. Te ramiączka nie są do podtrzymywania sukni, są po prostu ozdobne, ta góra trzyma całą suknię , bo jest zrobiona jak gorset, ale mimo to barzdo wygodna.

Dzieki sienioritka za odpowiedzi na moje pytania :)) 1)Orentujesz sie moze czy ten model jest dostępny - ot tak do przymierzenia?? Czy trzeba wczesniej dzwonić i sie umawiać na spotaknie?? 2) Nie wiem jakiej jesteś budowy - ale czy ta suknia nie pogrubia?? Ja jestem wysoka i szczupla , ale zdaje sobie sprawę, ze suknie z obszernym dolem mogą \"dodawać kilogramów\" 3) Jeśli chodzi o platnośc - to wplacalas na początek 20%, a potem resztę przy odbiorze prawda?? 4) Z jakiego materiału wykonany jest gorset?? I czy jest lekko błyszczący tak jak widac na zdjęciach?? 5) I czy dokladnie sukienka bedzie uszyta na Ciebie??? 6) I jak duży masz biust? Bo faktycznie dekolt jest duzy - i jak na Tobie to wyglada??? Bede wdzieczna za info :)) Serdecznie pozdrawiam!!!!!!!! :D

Gość senioritka1111
do holly :) znowu po kolei:) 1. salon ma wszytkie modele z kolekcji, mozna mierzyc w kazdej chwili. 2. ja też jestem szczupła, ale nie zbyt wysoka (165) i dlatego na poczatku balam sie wielkiego dolu , ale okazalo sie wrecz dwrotnie. ten gorset jest gleboki i naprawde baaaaaaaaardzo wyszczupla i super wszystko trzyma. piersi nie mam duzych, proporcjonalne raczej do swojej budowy ,a te push-upy super je unosza , nie ma sie o co martwic. a dol nie dodaje kilogramow, przez to, ze jest duzy, gorawydaje sie bardzo drobna i jest super efekt 3. na poczatek placi sie jakies 30% (800-1000), reszte przy odbiorze 4. nie wiem jak sie nazywa materiał z gorsetu, ale jest ladny. a jesli chodzi o to czy jest blyszczasy , to na zdjeciach jest "matowy" - faktycznie bardzo mocno blyszczy, bo caly jest wysadzany kamyczkami 5. suknia jest szyta na mnie. panie w salonie mnie mierza, zamawiaja najblizszy rozmiar i jak pzyjdzie to porawiaja ewentualne braki w rozmiarze. 6. odp na to pytani jest w odp na pytanie 2:) Mam nadzieje, ze komus przydadza sie te i nformacje i w czyms pomoga, bo j n ie mialam takiej okazji wczesniej i wiem ile to nerwow i plataniny ;)

Senioritka - bardzo Ci dziękuje :)) Ta sukienka naprawde b. mi sie podoba i po świetach jade ją przymierzyć do Bytomia :)) Jesli moge jeszcze spytać: kiedy bierzesz ślub? Bo ja we wrześniu i planuje jeszcze na to jakieś delikatne bolerko :)) Mowisz, ze gorset jest wysadzany kamyczkami? - to mnie cieszy, bo nie chce miec sukienki calej bialej, tylko z jakimś urozmaiceniem - a czy na gorze spodnicy też są kamyczki ??? (bo na zdjęciach coś yam widać)... Kiedy odbierasz swoją sukienkę??? A i czy mialas buty do przymiarki (bo ja już zakupilam, wiec chyba je ze soba zabiore) :))

Gość a ja jestem najładniejsza
do >>>>>. ładniejsza od najładniejsza to pewnie nie masz nic do powiedzenie :)

Gość senioritka1111
do holly: Ja slub biore dokladnie za 2 mc (03.06.06) i tez troszke m artwilam sie o pogode, wiec w salonie uszyja mi szal, z takiego tiulu, jaki jest w dole sukni. Na gorze spodnicy tez sa kamyczki, ala tak niewele i delikatnie, za to gorsecie jest ich baaaaardzo duzo,cały jest w kamyczkach, po prostu piekny. ja suknie zamowilam w lutym i pierwsza przzymiarke mam kolo 10 maja. Jak ja zmawialam nie mialam swoich bucikow, w salonach maja takie do przymiarki, mam je przyniesc do 1 przymiarki. Wiesz, jesli mierzysz ja w Bytomiu, to moze zadzwon i zapytaj czy maja ten model, tak dla pewnosci:).

Gość jdjdhdfuh
kazda w takiej sukience wygląda jak miotła. Ślub i wszystko co z nim związane to jakas paranoja...ludzie czy wy cenicie jeszcze prawdziwą miłosc czy tylko chęć popisania się przed ludzmi zrobienia weseliska na 200osób i uchlaniem sie w sztok????? ja jestem z moim pratnerem juz 6 lat i nie zamierzamy sie pobierac. Jestesmy szczęśliwi bez jakis sukienek, księdza i nedznego papierka którym sobie można dupę podetrzeć. Żalosne.....

Dzieki wielkie za info :)) Zadzwonie faktycznie do bytomia, zeby potem hecy nie bylo :)) A ile placisz za tę sukienkę?? - tyle co na stronie?? mniej/wiecej? I co zamierzasz z nią zrobic po slubie ?? - szkoda, ze tak dużo kosztuje :( Mam nadzieję Senioritka, ze ta sukienka nie ma zadnych sztywnych halek....???

Gość senioritka1111
do Holly:) płacę 200 zl mniej niz na stronie, bo akurat trafilam na jakas promocje w salonie. a po slubie to nie wiem co z nia zrobie, ale nie wiem czy bede umiala sie z nia rostac:), moja kolezanka trzyma swoja juz 5 lat:) nie wiem jakie to sa dla ciebie sztywne halki, ja ta mierzylam z halka na kole i to kolo sie absolutnie nie odznacza, jest takie plastyczne i gietkie. mozna ja bez tej halki wziasc, ale ja bym sie bala, ze te warstwy beda sie plataly miedzy nogami.

Gość senioritka1111
do jdjdhd... Skoro jestes taka przeiwniczka ślubów, to po co w takim forum uczestniczysz i obrazasz tych , którym to sie podoba i sprawia przyjemność. Dziwna jestes.

Senioritka - ja zrezygnuje z halki na kole - mam nadzieję, ze dam rade - jeszcze tak Cie pomęcze :)) Ile jest na oko tych warstw tiulu???

Senioritka - ja zrezygnuje z halki na kole - mam nadzieję, ze dam rade - jeszcze tak Cie pomęcze :)) Ile jest na oko tych warstw tiulu???