Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo juz nie wiem

Czy dziecko od zebow moze az tak zle spac?

Polecane posty

Gość bo juz nie wiem

corka ma 10 miesiecy i zle spi w nocy,czesto sie budzi ,niedawno wyszedl jej pierwszy zabek i jak sie przebil to spala ze 3 noce cudownie Ale znowu wszystko wrocilo do normy,czyli zlego spania Co robic na te zeby?? Dodam ze ona zawsze zle spala i jeszcze nie przespala ani jednej nocy stosowalam czopki viburcol,nie pomagaja

jeśli zawsze źle spała, to zęby na pewno nie są przyczyną. Poszukaj, ostatnio pełno było tematów co robić, jak dzieci źle śpią

moja córka źle sypiała do 4 r.ż. --> nic na nią nie działało (żadne środki uspokajające) a jak ząbkowała to mialam dodatkowo \"przekichane\" TAK, moim zdaniem to dziecko może nawet gorączkować, gdy wychodzą zęby Ja akurat miałam letnią sesję egzaminacyjną a mojej córce wychodziło na raz !! 5 ząbków --> normalnie szok, byłam załamana nawet powiedziałam do jednego wykładowcy, że nie zdołałam się dokładniej przygotować bo mi córka ząbkuje (widział rok wcześniej, że chodziłam w ciąży) Facet był wyrozumiały i już mnie dłużej nie męczył egzaminem (dostałam 4 ;) ) trzeba to przeżyć ACHA teraz moja córka ma 6 lat i zaczynają jej wychodzić (między innymi) zęby \"szóstki\" i czasem bardzo mi marudzi i narzeka, że ją mocno boli a ten ból dodatkowo promieniuje do ucha... powodzenia

Może tak kiepsko spac... Mój Pyzaty sypiał do 22-23, budził się i marudził do 2-3 w nocy. Pediatra poradził nam po 1:smarowanie żelem (najlepszy jest SACHOL-rozmiękcza dziąsła i zębom jest łatwiej wyjść), a jak nie pomaga żel, to panadol/nurofen/ibufen według wagi malucha. Bronią ostateczną był VIBURCOL N w czopkach - lek homeopatyczny pomocny przy stanach niepokoju. Jesli to nie pomaga to radzę pojawic się u pediatry... Pozdrawiam...

A może przed snem będziesz jej smarowała dziąsła specjalnym żelem kojącym. To powinno pomóc i ulżyć. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Jestem pewna, że wkrótce się wszystko unormuje i dziecko będzie spało jak aniołek.

Gość gość
sprobuj camilii , są to kropelki do połykania, mojej corce pomogły