Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochana*

jestem z chłopakiem ......... poradźcie coś

Polecane posty

który jest po rozwodzie i wiem ze on kiedyś bardzo kochał swoją ex-żonę, czy bedzie umiał pokochać mnie bardziej niż ją?

Gość **kropek**
Mysle,że jest w stanie pokachać, ale i pamietaj i tak zawsze bedziesz tą DRUGĄ!!!!

Gość **kropek**
Zakochana a mają wspólne dzieci???

mają córeczkę i ta córeczka mieszka z moim chłopakiem a jego ex mieszka dalekoooooooooo nie wiem jak to określić z czym mam problem - jestem jakby zazdrosna o tamto uczucie, moze to bez sensu po prostu boję się czy jestem, będę dla niego najważniejszą osobą jak ona kiedyś była (oczywiście pomijając niunię, bo to zupełnie inne uczucie)

Gość Jak widzisz ...
tamta milość to przeszłość, gdyby on jeszcze ją kochał, na pewno by nie był z tobą :-D Poza tym kochana, kazda miłośc jest pierwsza i każda jest tą jedną jedyną ... nie ro sobie problemów, bo ich nie ma, czas pokaże co dalej. Ważniejszą rzeczą jest żebys miała dobry kontakt z jego córką, to właściwie najważniejsze ... Myśl o teraźniejszości i przyszłości, przeszłość się nie liczy, przeszłości i tak nie zmienisz. Jak bedziesz mysleć czy kochal więcej tamtą czy nie ... to lepiej powiedz mu do widzenia. Możesz albo go przyjać takim jakim jest albo się z nim rozstac i poszukać sobie kogoś, bez przeszłości, pozdrawiam :-D

Gość A kto to ...
może wiedzieć. Musisz ocenic sama, kim jestes dla niego, ja uważam, że robisz problemy tam gdzie ich nie ma. Przecież jego związek był nieudany, bo inaczej by nie miał rozwodu ... Czy on wspomina poprzedniczkę, że ty masz takie obawy ?