Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła Mamusia

Jestem w ciąży!!

Polecane posty

Gość przyszła Mamusia

Wczoraj wykonałam test (a nawet 2) i ... jestem w CIĄŻY :). Ale się cieszymy. Dziś o tym fakcie poinformujemy Naszych Rodziców, przyszłych Dziadków:). Pozdrawiamy.

Gratulacje z całego serca! szczerze Ci zazdroszczę :) ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Szczęściarka z Ciebie:)

Gość danis
też zazdroszcze

Gość przyszła Mamusia
A tak naprawde to z dziecka nie bardzo sie cieszymy ale potrzebujemy kupic auto za 2 tyś złotych i nie wiedzielismy jak to zorganizować no i mój facet wpadł na genialny pomysł.W koncu niedługo bedzie wymarzone auto.

Gość danis
geratuluje fajnie

Gość danis
nier kumam cieszysz się i nie cieszysz

Gość przyszła Mamusia
Bardzo dziękujemy za gratulacje. To niesmowite uczucie, ta myśl że w w moim brzuszku jest maleństwo, stan nie do opisania :).

Gość przyszła Mamusia
Podszywaczy ŻEGNAMY!!

Witaj! Również przyłączam się do gratulacji!!! Ja też jestem w ciąży i ogromnie się z tego cieszę, zarówno ja jak i mąż bardzo jesteśmy szczęśliwi

Gość przyszła Mamusia
maluch jak maluch ale drugi maluszek w utokomsie czeka na nas:)

Gość dnfs
hej ja to jest ze zwolnieniem w ciazy czy lekarz bez problemu da takie zwolnienie bo ja jak zajde w ciaze to chce od razu pojsc na zwolnienie

Gość cierpiąca23
Ja mam już synka i dokładnie wiem co czyjesz.Najgorsze przed tobą tzn.poród, nocne wstawanie, kolki.Ale uwierz mi że to wszystko pikuś w porównaniu z radością jaką daje dziecko.Gratuluję i trzymaj się.Masz może jakieś pytania-służę radą

Czytałam gdzieś, że kobiety w ciąży nie mogą być dłużej na zwolnieniu niż 180 dni, bo inaczej ZUS wejdzie na macierzyński. Są od tej sytuacji wyjątki, gdy ciąża jest zagrożona i trzeba non stop leżeć

Serdeczne dzięki za gratulacje! Dziś zaczął sie dopiero 6 tydzień, równo za tydzień (w piątek) idę do lekarza. Jeśli chodzi o samopoczucie to z dnia na dzień jest coraz gorzej. Szczególnie rano. Mdłości mam niesamowite. Dziś myślałam że do pracy nie dam rady pójść

Gość nonnda
ile masz lat mamuskiu?:) gratulacje:P

Ja u lekarza jeszcze nie byłam, wybieram się w poniedziałek z rana. Jestem pewna że potwierdzi wyniki testów, bo już od jakiegoś czasu czułam się jakoś nie tak :), no i okres się nie pojawił. Nie mogę przestać myśleć o dzieciątku :). Dużo zdrówka życzę Tobie i wszystkim przyszłym Mamusiom.

Będę młodą Mamusią, bo 2 dni temu skończyłam \"dopiero\" 22 lata, mój partner ma lat 27. Jesteśmy ze sobą 4 lata, mieszkamy razem, jesteśmy zaręczeni i na lipiec mamy zaplanowany ślub. Dzidziusia chcieliśmy mieć, choć troszeczkę później, starania mieliśmy zacząć właśnie w lipcu, już po ślubie i po obronie mojej pracy na studiach, ale los chciał inaczej:). Na obronę pójdę już z brzuszkiem, oby tylko zdrówko dopisywało, bo nie chcę się nad sobą użalać i przenosić obrony na przyszły rok, chyba że będzie coś nie tak, to wtedy wiadomo że maleństwo jest ważniejsze i praca poczeka. Mimo że wszystko wydarzyło się wcześniej to cieszymy się bardzo i bardzo się kochamy. Mam nadzieję że Naszej radości nie \"popsują\" Rodzice. 3majcie kciuki bo wieczorem czeka Nas poważna rozmowa.

Gość wkurzony na takie
22 lata i w ciazy. poknij sie dziewczyno w glowe, co ty zrobilas. biegnij lepiej do ksiazek a nie w mamusie sie bedziesz zabawiac. wspolczucia dla twojego faceta i rodzicow.

Gość ej a tobie co do tego
co cię to obchodzi ze ma 22 lata? Ja znam kobiety które były na na studiach i urodziły dziecko nie przerywając studiów i teraz maja juz po 30 kilka lat i pracuja i sa szczęsliwe że się wtedy zdecydowały, skoro tylko sa warunki to czemu nie?

Gość wkurzony na takie
Duzo mi do tego, bo potem takie pseudo mamuski, co tu ukrywac glupie i puste malolaty albo maltretuja dzieci albo sie ich pozbywaja np wyrzucaja na smietnik. Widac ze gowniara nie wie co to antykoncepcja. Cos czuje ze on ja niebawem zostawi i zostanie sama jak palec. bedzie miala chociaz nauczke!

Gość wymoit
22 lata i ciunża :classic_cool: niedlugo bedzecie rodzily w wieku 12 lat buhehehe nie ma to jak dzieci ktore robia dzieci 🖐️)))

Gość blaneczka
ja kiedy dowiedziałam się dwa lata temu że jestem w ciąży nie skakałam z radości....ciekawe dlaczego:( Teraz jestem moje zycie jest znowu "normalne" niktogo nie przybyło... nie jestem mamą. Ale mam nadzieję że kiedyś będę ;)

Gość oj przepraszam bardzo
z tego co widac to kobiety które zostawiaja dzieci wcale małolatami nie sa, a ja znam wiele małolat które sa lepszymi matkami niz te dorosłe według ciebie! Ma narzeczonego, kończy studia wiec jest dobrze. Znikaj z tego tematu, bo kobiety w ciązy zostawiają tylko tacy faceci jak Ty. Dlaczego to ma być jej wina, ona nie wie co to antykoncepcja a co z facetami? To oczywiście nasza wina, jasne.... A ty przestań leczyc kompleksy na babskim forum