Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ON27_BRUNET

NAJWAŻNIEJSZY JEST SWIĘTY SPOKÓJ I ZABAWA

Polecane posty

Mnie jest dobrze jak jest na razie, zarabiam nie jakos mega duzo ale w sumie to przecież nie mało, mam na swoje potrzeby które nie są az tak wielkie, głównie wydaje na płyty, siłownie i odżywki, czasem jakiś ciuch, no i impry chociaz w sumie to bardziej w sensie ze lasce cos postawie no i paliwo hehe na które nie wydaje wiecej niz 400-500 zł na miech no i do tego czynsz na pół ze starszym, ogolnie jest git, robie co chce, starszy sie nie wtrąca juz normalnie wie ze jak sie stroję tzn ze jadę do jakiejs dupy i to tak milcząco toleruje a nieraz nawet wprost pyta \"i jak było\" albo zeby pokazać foty hehehehe, co nie zmienia faktu ze bardzo lubi Dorotę i ona go tez np dzis przyjezdza na obiad do nas a potem jedzie preczzzz sie uczyc a ja niby do Cichego a tak serio to się ustawię chyba z tą blondi z fotki hyhy i ogolnie stary jest mi dobrze w zyciu, jadę se autem puszcze se muze na ful, opale sie na solarze i ogolnie wiele nie potrzebuje od zycia huhu pierdole jakies ambicje i wyrywanie sie przed szereg, to nie ma sensu na dłuzszą metę hehehehe ogolnie jestem BARDZO SZCZESLIWY z wyłączeniem tych krótkich chwil kiedy mam moralniaka hehe ale potem se to jednak jakos wszystko tłumacze i jest gittt. A wy?

Gość i w ogole
jestes bardzo skromny ...hahaha tylko w glowce jakos pusto hehe skora ,fura i komura----wartosci najwyzsze!!! tylko pogratulowac!!! :( :( glupoty

Gość i w ogole
komóra oczywiscie

Gość śliwka w kompocie
prowokacja...oj juz cie bedziemy besztac..no juz

Gość a dlaczego nie
tak jest latwo, lekko i przyjemnie przeciez i tak wszyscy umieramy i nic po nas nie zostaje podejscie coraz powszechniejsze albo jestes z wiekszoscia, albo wcale

Gość anal_intruder26
up

Gość albo spokój albo zabawa
jedno wylkucza drugie