250GodzinTak 250 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Myrtle Gordon napisał: Brukselka! Wiesz, wscibskie hejtery nie muszą wiedzieć gdzie byłam. Ale powiem tyle, że maksymalnie się doładowałam i niestety czas wracać do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Myrtle Gordon napisał: Warzywnie się zrobiło… Brakuje pieczonego królika i gruszek w fartuszku, no i na deser śliwki robaczywki koniecznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0a2eee4 2 Napisano 3 godziny temu @wakanka1 z najgłupszych osób na kafe widzę ...kę wyglądającą jak facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 5 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wiesz, wscibskie hejtery nie muszą wiedzieć gdzie byłam. Ale powiem tyle, że maksymalnie się doładowałam i niestety czas wracać do pracy Wspomnień nie odbierze Ci nikt, a pracować chyba lubisz więc chyba aż tak źle nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Brakuje pieczonego królika i gruszek w fartuszku, no i na deser śliwki robaczywki koniecznie Urgh… od takiego miksu to niedaleka droga do wymiocin… jeszcze paryski croissant do tego Edytowano 3 godziny temu przez Myrtle Gordon 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Wspomnień nie odbierze Ci nikt, a pracować chyba lubisz więc chyba aż tak źle nie będzie. Teraz tylko podtrzymywać opaleniznę i planować urlop w lutym. Ale to już na narty w Alpy Chociaż korci mnie lecieć w styczniu do Egiptu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Urgh… od takiego miksu to niedaleka droga do wymiocin… jeszcze paryski croissant do tego I pałki kurczaka od Leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I pałki kurczaka od Leżaka Oraz odrobiny słoniny od Libeda hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 378 Napisano 3 godziny temu Tak tak sradziu. Wszyscy wiedzą ile masz lat, jak się nazywasz, gdzie mieszkasz i gdzie pracujesz ale ten urlop, o którym pisałaś dzień w dzień od x czasu to już tajemnica większa niż państwowa. Wygląda na to że sradzia naprawdę potrafi się zrelaksować wróciła z urlopu i już nie pamięta, gdzie właściwie była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Oraz odrobiny słoniny od Libeda hihi. Lub gołąbków Ziemniaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Lub gołąbków Ziemniaka I mamy ucztę królów…och, wait. Ucztę plebsu biorąc pod uwagę składniki… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: I mamy ucztę królów…och, wait. Ucztę plebsu biorąc pod uwagę składniki… Na noc się nie je, tylko wiesza się pranie po urlopie i ogarnia w domu Ewentualne idzie pobiegać, żeby nadal mieć wcięcie w tali 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 5 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, salix napisał: Tak tak sradziu. Wszyscy wiedzą ile masz lat, jak się nazywasz, gdzie mieszkasz i gdzie pracujesz ale ten urlop, o którym pisałaś dzień w dzień od x czasu to już tajemnica większa niż państwowa. Wygląda na to że sradzia naprawdę potrafi się zrelaksować wróciła z urlopu i już nie pamięta, gdzie właściwie była. Dlaczego na nią wjeżdżasz, kiedy ona nic o tobie nie pisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Na noc się nie je, tylko wiesza się pranie po urlopie i ogarnia w domu Ewentualne idzie pobiegać, żeby nadal mieć wcięcie w tali O tej porze? Lepiej nie, ciemno i zimno… a ja muszę jeszcze się „upiększyć” bo obiecałam rolkę koledze. A tak mnie się nie chce. Edytowano 3 godziny temu przez Myrtle Gordon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, 250GodzinTak napisał: I pałki kurczaka od Leżaka Dzisiaj były droższe o 1,5 i wziolem cwiartki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Dlaczego na nią wjeżdżasz, kiedy ona nic o tobie nie pisze? Daj spokój, nudziara szuka atencji ale wpadła do siatki z ignorem Dobrze, że nie wyjechała jakąś bzdurą o ukradzionym ojczymie (widziały w szklanej kuli) lub chatce z Peru. Śliwka robi dokładnie to samo i podobnie pisze, pisząc o Widmo. A moze to Śliwka Robaczywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Dzisiaj były droższe o 1,5 i wziolem cwiartki Nie jem takich rzeczy. Bo prowadząc taki styl życia jaki masz ty, dawno bym umarła, a mam jeszcze sporo rzeczy do zrobienia i zobaczenia Poza tym wiesz, że jestem cięta na darmozjadów i wszelkiej maści dewiantów. Więc twoim jeden rozmówcą w tej kwestii pozostaje Elżbieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie jem takich rzeczy. Bo prowadząc taki styl życia jaki masz ty, dawno bym umarła, a mam jeszcze sporo rzeczy do zrobienia i zobaczenia Poza tym wiesz, że jestem cięta na darmozjadów i wszelkiej maści dewiantów. Więc twoim jeden rozmówcą w tej kwestii pozostaje Elżbieta Ela dostała kosza bo nie wyblodzila na czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 5 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Daj spokój, nudziara szuka atencji ale wpadła do siatki z ignorem Dobrze, że nie wyjechała jakąś bzdurą o ukradzionym ojczymie (widziały w szklanej kuli) lub chatce z Peru. Śliwka robi dokładnie to samo i podobnie pisze, pisząc o Widmo. A moze to Śliwka Robaczywka Te teksty o ojczymie były obleśne. Nie ma co ukrywać. Ale świadczy to tylko o czyichś niewybrednych fantazjach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 311 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ela dostała kosza bo nie wyblodzila na czas Płyń z nurtem zawartości własnego klopa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0a2eee4 2 Napisano 2 godziny temu ja ...ę, dobrze że @wakanka1 znamy sie od 1 minuty najwyżej, bo pospadałyby tu konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Te teksty o ojczymie były obleśne. Nie ma co ukrywać. Ale świadczy to tylko o czyichś niewybrednych fantazjach. Co trzeba mieć w głowie, żeby jakiemuś hejterowi wierzyć i powielać to, że ukradłam matce faceta, jak moja matka jest rok wdową. Boję się takich ludzi, jak na codzień muszą się zachowywać oraz jak wyglądać... Leczyć głowy i to czym prędzej Ale te 48 godzinne monitorowanie forum i pisanie do 3 nad ranem z Leżakiem robi się niesmaczne Dlatego gardzę leniami i darmozjadami. Bo po co pracować jak trzeba rano wstać? Lepiej popracować na forum xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Co trzeba mieć w głowie, żeby jakiemuś hejterowi wierzyć i powielać to, że ukradłam matce faceta, jak moja matka jest rok wdową. Boję się takich ludzi, jak na codzień muszą się zachowywać oraz jak wyglądać... Leczyć głowy i to czym prędzej Ale te 48 godzinne monitorowanie forum i pisanie do 3 nad ranem z Leżakiem robi się niesmaczne Dlatego gardzę leniami i darmozjadami. Bo po co pracować jak trzeba rano wstać? Lepiej popracować na forum xD A któż to taki z tym wykrętem do 3 nad ranem pisał? W ogóle jak można z nim pisać powiedz mi, ha ha. Edytowano 2 godziny temu przez Myrtle Gordon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: A któż to taki z tym wykrętem do 3 nad ranem pisał? W ogóle jak można z nim pisać powiedz mi, ha ha. Królowa na forum jest tylko jedna i zwie się Elżbieta, która chce wybić zęby Leżakowi (szkoda słów ) Dobrej nocy i do przeczytania 🫶 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Królowa na forum jest tylko jedna i zwie się Elżbieta, która chce wybić zęby Leżakowi (szkoda słów ) Dobrej nocy i do przeczytania 🫶 Osobiście nic do niej nie mam, ale pisanie z takim czymś jak on… no cóż. dobranoc, buziak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0a2eee4 2 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Co trzeba mieć w głowie, żeby jakiemuś hejterowi wierzyć i powielać to, że ukradłam matce faceta, jak moja matka jest rok wdową. Boję się takich ludzi, jak na codzień muszą się zachowywać oraz jak wyglądać... Leczyć głowy i to czym prędzej Ale te 48 godzinne monitorowanie forum i pisanie do 3 nad ranem z Leżakiem robi się niesmaczne Dlatego gardzę leniami i darmozjadami. Bo po co pracować jak trzeba rano wstać? Lepiej popracować na forum xD Czy tylko dla mnie łysa wydaje się żenująca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0a2eee4 2 Napisano 2 godziny temu Daria bądź moimi ustami ;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 258 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, salix napisał: Sradzia chyba naprawdę daje w szyję podobno dopiero co wróciła z urlopu, a już nie pamięta, gdzie była. Może była na seksturystyce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 480 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Wiesz, wscibskie hejtery nie muszą wiedzieć gdzie byłam. Ale powiem tyle, że maksymalnie się doładowałam i niestety czas wracać do pracy Czyli to twoje dramatyczne odejście na zawsze bylo bo akurat pojechalas gdzieś na tydzień na wakacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1110 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Czyli to twoje dramatyczne odejście na zawsze bylo bo akurat pojechalas gdzieś na tydzień na wakacje? Tak bo pisała że wyjeżdża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach