Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szewc dratewka

PiS uarowe dziedzictwo...

Polecane posty

Gość szewc dratewka

Mówiłem , prosiłem , tłumaczyłem -- nie głosujcie na PiS i Kaczyńskich ! To oszołomy , kombinatorzy , destruktorzy , popaprańcy , ludzie opętani manią prześladowczą .... I co ... nie słuchaliście ... A każdy dzień potwierdza moje prorocze wizje... I gdzie są dzisiaj Ci mądrale co głosowali na PiS ????????????? Co głosowali na Dorna , Wassermana , Jurgiela i reszte ...? ( O Kaczorach nie wspomne ! )

Gość Aspiryn
Jaki naród , taki rząd ! ------- a , gdzie problem ?

Gość Ja na nich nie głosowałem
:-O

Gość Też tak uważam
Pisałam - boje się kaczyzmu Chciałoby się powiedzieć, a co nie mówiłam kochani ...

Gość Popieram mówiłem ...
Polska stanie sie spółką z nieograniczoną nieodpowiedzialnością, zamiast bezrobociem bedzie "łapanie czarownic" :-D

Gość a ja na niego głosowałam
i nie żałuję, jak będzie trzeba zagłosuję jeszcze raz.

Gość szewc dratewka
--> ja na niego głosowałam i nie żałuje...---> są tact ludzie co im w gębe napluć , a oni podziękują i jeszcze przeproszą... Taki świat ... Za takie dość popularne myślenie już nie raz dano nam w dupe... Ale cóż , Polak i tak wie lepiej....

Gość A ja ...
Też na nich głosowałam i też nie żałuję. Niech żałują pedały, lesbijki, złodzieje i ubeki :)

Gość szewc dratewka
Od pedałów , lesbijek są psycholodzy , lekarze , socjolodzy , terapeuci itd.. , a nie Rząd , od złodzieji jest policja i sądy , a nie rząd , a od ubeków...? można ich różnie nazwać w USA - CIA , w Rosji KGB lub teraz inaczej . Są na całym świecie , bo bez tych służb nie można rządzić społecznościami . Tu chodzi aby Rząd rządził , a nie odstawiał cyrki...

Gość tez na nich nie glosowalam
ale gdzie mi do mocy moheru...

Gość TYCJan 24
A już najbardziej przykre jest to , że "druga siła parlamentarna" - PO w swych wypowiedziach , komentarzach , zachowaniu niczym nie odbiega od PiS . Przy tak fatalnym wizerunku medialnym PiS u , jego idiotycznych poczynaniach i braku efektu w tzw. rządzeniu , PO na ich tle winno błyszczeć , pokazać narodowi , że są mądrą konstruktywną opozycją .A tu co.... O zgrozo ! - wygląda na to , że najlepiej z nich prezentuje się Lepper ! Może to by było i komiczne , gdyby nie było tak porażająco tragiczne!

Gość kacka z grypa
I jeszcze ten Rydzyk z moherami w tle......i Jurgiel na stanowisku ministra ......i.. okropność , horror ..........

Gość tak se
ja chcialam na nich glosowac (w koncu zrezygnowalam wogole z glosowania), jak se pomysle ze o maly wlos.. to "ja bym skoczyl"

Gość szewc dratewka
bo Pan , Panie Myrevinie oprócz uderzającego podobieństwa Kaczyńskiego do Napoleona wogóle mało rzeczy zauważa... Ale trudno od zagorzałego obrońcy Radia M. wymagać więcej.

zauwazylem tylko panike wsrod komuchow i ubekow w zwiazku z widmem zwolnien z pasozytujacych posadek oraz zabraniem ubekom wysokich niezasluzonych emerytur , ktore otrzymywali za poprzedniego systemu i przy przyzwoleniu kontynuatorow z PO za zaslugi w szykanowaniu przeciwnikow komunizmu.oraz jeszcze POwiaki sie boja , ze wiele stanowisk im przeminie wiec zwieraja dupska na wybory samorzadowe szczegolnie na 6 tys posad w Warszawie. a wszystko dla \" dobra i szczesliwosci\" ludnosci.

Gość tak se mysle że..
po ponad 100 dniach rządu właśnie nic nie zauważyliśmy...i tu cały problem ! A miało być tak cacy , tak ślicznie , tak dobrze i tak mądrze ! O ilościach plam , które daje nasz Prezydent podczas wojaży zagranicznych już nie wspomne...

Gość Menda komuchowa
Ty Dr. Żyga Bo jesteś chory i niereformowalny ! Mój stary był kiedyś komuchem pierwsza klasa i już od początku lat 90 siedzi w USA i ma nas wszystkich w dupie . Wraz z nim siedzi tam dziesiątki jemu podobnych i całkiem dobrze im się wiedzie , a starzy wrogowie z CIA , a dzisiaj dobrzy kumple chodzą z nimi na wódke . Tu w kraju zostały marne nic nieznaczące płotki , ofiary tamtych , ktore po prostu chciały jakoś godnie żyć w tamtych czasach.. Ale żeby coś z tego zrozumieć trzeba mieć troche oleju w łebie... Takie durnie i karierowicze jakie teraz dorwały się do władzy nie są w stanie rozliczyć tego co było i nic dobrego zrobić na bieżąco... Szkoda gadać..

Gość Goldsrein
Big Ducks are watching you.

Gość syberia1
chce brac kredyt we franku ale jak widze co sie dzieje to zastanawiam sie czy nie lepiej w pln ci ekonomiczi ignoranci z pisu zaczynaja cos dlubac przy bankach itd centralne sterowanie juz mielismy

Doktorku ŻB- panika to będzie jak zaczną się rozliczenia katolików i innych agentów Watykanu - najbardziej zbrodniczego państwa w historii.

-->szewc dratewka Proszę uzyc argumentu. Za trudne to dla pana, tak podejrzewam. { Ale trudno od zagorzałego obrońcy Radia M. wymagać więcej. } :D🖐️ --> tak se mysle że.. Wałęsa też dawał plamy i co z tego ? Czy przez to zmieniły sie jakoś nasze stosunki ze światem ?

Gość szewc dratewka
1. Co uchodziłoby Wałęsie nie ujdzie nawet Bushowi , a o Kaczyńskim nie wspomne. 2. Wynurzenia historyczne : kiedy nie było mnie na świecie , a taki w okularach ogłosił stan wojenny , mój Tata - jako lokalny opozycjonista - był internowany. Siedział tam z gościem z Gdańska i bardzo się zaprzyjażnili . Przyjażń przetrwała. Facet znał w owych latach wszystkich wielkich . To On zawsze nam powtarzał : Kaczyńscy NIE ! . 3. Dzisiaj : cztery miesiące rządów PiS i wszyscy dokładnie skłóceni. Żli lekarze , policjanci , adwokaci , prokuratorzy , sędziowie , dziennikarze , bankowcy , ekonomiści itd... 4. Sejm uchwala większość ustaw , Marcinkiewicz prezentuje się dość poprawnie , a Bracia wiecznie nieszczęśliwi i będą za nasze pieniądze rozwiązywać Sejm. Każdy myślący wie np. na podstawie sądaży , że w preferencjach wyborców nie wiele się zmieniło. Po co więc rozwiązywać ? Rządzić ! To jednak za trudne dla Kaczyńskich ! Tu rozpieprzyć , tu rozwalić , tam oskarżyć i namieszać to TAK ! Ale rządzić i spełniać obietnice wyborcze to już zatrudne ! Opozycja przeszkadza ! - a co ma robić !? W polskim Sejmie opozycja zawsze maxymalnie przeszkadzała . Nigdy nie doczekaliśmy się tzw. konstruktywnej opozycji. To przecież było wiadome przed wyborami. 5.Reszte argumentów na nieudolność rządzenia obecnej ekipy przyniósł wczorajszy całodobowy serwis informacyjny . 6. Już wiele lat temu , kiedy pisano pierwsze książki o ludziach Solidarności o Kaczyńskich pisano negatywnie np. nieudacznicy. Póżniej określano ich mianem destruktorów , rządnych władzy ,zakompleksieni kombinatorzy itd...Dużo się sprawdza...

-->szewc dratewka Powtarzasz to co można w w radio usłyszeć lub w TV. Ty mi powiedz co się dla mnie zmieniało wraz z różnymi rządami od 1990 roku ? Ja uważam że nic. Bo ja nie widzę różnicy. Z małym wyjatkiem o którym juz po raz enty nie chce mi się pisać.

Gość szewc dratewka
Jeśli p.Myrevin uważa , że od 1990 roku nic się w naszym kraju nie zmieniło - z małymi wyjątkami - to ja przepraszam i też mi się odechciało pisać.....