Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moherowy beret jadzi

czy ja wam coś robię ?????????????????????????????????????????????

Polecane posty

ja tam ani fanem, ani wrogiem jadźki nie jestem, ale to co ta idiotka/i wyprawia/ją to naprawde jest czysty kretynizm. nie widziałem nic złego w tych topikach. po kilku dniach postu, kasuje sie teraz po nicku. za nic.:-0 wścieku macicicy dostały chyba te pseudo moderatorki.:-0 spierdalam stad.:-0

No ja też Was za bardzo nie znam, ale powoli to forum zaczyna wkurzać. Mi kasowali topiki już po 10 min. !!!!!! Nie wiem, co w nich było nie tak. Wiec Jadzka, nie tylko Twoje kasuja. Tak na innych forach nie ma, jak tutaj, że kasuja wszystko. Nawet nic sie nie można wywiedzieć!!! Moderatorzy sa do dupy!!!!

ej mi tez nic nie skasowali ... ciekawe dlaczego??? hmmm? myslicie ze to z tego powodu ze od tygodni nie zalozylam zadnego topika czy poprostu moderatorki mne lubia?? ::D

yyyy?łapówki? mowisz o tej beczce spirytusu w tamtym tygodniu? a mowilam im przeciez zo to nie lapowka tylko taki prezent ode mnie :o

moze tylko mnie wykasuja;) jakby co to zalozylam topik na erotycznym o spermie, to mozecie sie tam pzreniesc:p bedziecie miec gwarancje nienaruszalnosci:classic_cool:

Gość a ja bym
zobacz jak się długo utzrymujesz too rekord

topik długo sie utrzymuje, bo trzeba chyba mocno trzepnąć w łeb jedną z drugą żeby się opamiętały.:-0

bo wszyskie poleciały na ten topik o spermie co anty-spermista zalozył :D:D:D:D:D:D ;)

ta fotka to lipaaa:p przecież Brański ma 50 lat:D

Gość a ja bym
no widzę że topik trzyma się mocno - to ja z tej okazji nalewm likierku kawowego - ktoś chętny? mocherowy - może kieliszeczka?

Gość a ja bym
kokosowy wczoraj poszedł...., spróbuj tego kawowego normalnie luks

Gość moherek.....
byłas chclapnac ta sperme z kubeczka?