Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roompa

obrona pracy mgr............ae poznan

Polecane posty

Gość roompa

hejka, za dwa tygodnie czeka mnie obrona pracy czy ktos moze wie jak to wyglada.....o co sie pytaja...jak szczegolowe pytania zadaja??????? kurcze myslalam ze sie nie bede bala ale jednak im blizej tym wiekszy stres....

Gość MaxMan
A masz zestaw pytań? Obrona to pestka, ja się uczylem do obrony 1,5 dnia, ale dużo wiedzialem z doswiadczenia, np o podatkach, stopach procentowych itp. Ale jak juz pisałem nie ma się czego bać.

Gość roompa
nie mam zestawu, mam tylko pytania ogolne ktore obowiazuja.....tez juz pracuje od roku najpierw w banku a teraz w dziale finansow....wiec doswiadczenie mam w tych dziedzinach...ale podatki np nie sa moja mocna strona.....a gdzie konczylas studia tez na ae w poznaniu???

Gość MaxMan
Eh ... no i musisz koniecznie podciągnąć się w "języku angielskim" i lepszej interpretacji teksu -> uczyłem, widziałem, takie zwroty świadczą o tym, że ktoś jest płci męskiej. :P Tak, AE, bankowość u Janca.

Gość roompa
jejku sorki ale mam dzisiaj straaaaaaaaaaaaaasznie ciezki dzien i polowa rzeczy do mnie nie dociera:) prosze o wybaczenie:) a jaki jest janc na obronie??? bo jeszcze nie wiem ale moze bedzie na mojej jako dziekan...????

Gość MaxMan
No już dobrze, wybaczam :) U mnie był spokojny ;), przyswajał tylko to co mówię a nie dopytywał się o nic. Nie ma się czym stresować !!!!

Gość roompa
przepraszam ze sie tak wypytuje ale moj promotor mi nic nie powiedzial jak to ma wygladac....ty znales pytania jakie maja ci zadac wczesniej czy dostales je na twarz??? no i odnosnie pytan do pracy to jak one wygladaja??? to so pytania z pracy...czy rozszerzajace??? sorki za dociekliwosc...no ale jednak troche sie denerwuje...:( tym bardziej ze pracuje i nie bardzo mam kiedy sie uczyc

Gość Minnie_boy
Pytań nie znałem, dostaliśmy tylko ogólne zagadnienia (50), np.: "Podatki w Polsce", "Bezrobocie", itp., ale pod tymi pojęciami może się kryć wiele dalszych zagadnień. Ale jak się orientujesz w rzeczywistości ekonomicznej to zawsze coś odpowiesz. A pytanie odnośnie pracy ma na celu zmuszenie Cię do gdybania, jest problemowe, np. jak piszesz o kredycie hipotecznym, to mogą zapytać, jakie są szanse jego rozwoju itp.

Gość roompa
dzieki za te info...przyda sie, troche sie uspokoilam... mam nadzieje ze pojdzie dobrze