Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magicelle

Toksyczna kobieta

Polecane posty

Gość magicelle

Co sądzicie:) O kobicie, która sama sobie jest winna a wine zwala na faceta? Ciagle go obwinia, ze ja rozkochał, a tak naprawde to ona zaczeła i zdychała bez niego w grudniu? potem była na tyle wyrachowana, ze kontaktował sie z jego ex, poza tym po miesiacu juz ze soba nie byli, a ona dalej wmawiała mu ze on musi byc z nia. teraz mija tle czasu, ona jets stara, bardzo zlosliwa, zycyz komus co jej niemile tak jets pelna jadu i pela nienawisci.:) Nie dostała to czego chciała i ja trafia. Bardziej urazona duma i zal niz uczucia. I dalje odgrywa sie na nim wmawiajacmu ze przez niego nie moze o nim zapomniec. Widac ze gra. Na sile chodziła na imprezy, aby pokazac jemu ale i otoczeniu jaka to ona happy, robila sobie fotki z facetami aby pokazac jak a to na na topie. Tym zachowaniem zdradzila to co ma w sobie - zal i gorycz ze jest sama. Nie ze kocha tylko ze sama ze ja ex rzucil I teraz sie odgrywa na Nim, bo ex zrobil to i jets zła. No i jemu sie obrywa. na jego miejscu to bym zrobiła z nia porzadek.

Gość no to szczerze współczuję
a próbowałaś się leczyć?

Gość magicelle
Ona sie leczy:) Ale nic z tego nie wychozi, nadal dziecinna ale wyrachowana ze ojj:)

Gość John Gray
dobrze ujał to w ksiazce wenus i Mars zaczynana od nowa napisał ze osoba ktora kiedys opuszczono czasem boi sie ze własnie odchodiz a zatem opuszcza czyli wini siebie obarcza złem Czuje bo wie jak to jets bo ja kiedys opuszczono. Ale nie mozna tak robic, bo wtedy ofiara jets katem dla drugiej niewinnej. I tak jest w przyadku tej toksycznje kobiety. Wie jaki puntk poruszyc zdradei opuszczenie aby miec mu nie tylko szpile wsadzic, ale aby uzyskac to co chciała. Jak najdalje od niej

Gość do autorki topiku
a ty się leczysz już bo napewno powinnaś.

Gość John Gray
Ona jest zdrowa:) Gorzej z ta o której mowa. Rani innych, jest złosliwa. Robi sceny zazdrosci. Ma fałszywa wrazliwosc. Manipuluje, szantazuje,strzela fochy. I bardzo dziecinna.

Gość majka 39
Masz podwójną osobowość, a to już choroba psychiczna... czas do lekarza

Gość niezła jesteś
gadasz sama ze sobą :) pogratulować polecam wizytę u psychiatry

Gość magicelle
Dzis w toku było o rzucaniu czarow Ona tez to robi, klnie i przekilna innych, bo ma tyle jadu i zolci w sobie. Jest zawistna Nie liczy sie dla niej nawet to, ze jej zolc dotyka niewinnych ludzi, nawet dzieci. Nie zycz nikomu co tobie niemiłe Wszytsko niech wraca do niej:)

Gość Ala37
Nieprawda, ja wiem to moja wina zmienie sie

Gość septante
znam taka i kurwa nie ma sposobu jak na razie ,tylko zakład zamkniety,ale przecez sama sie tam niezgłosi eehhhh

Gość nie no
ty masz osobowość poczwórną!!! wietrze w tym robote demonów staroegipskich

Gość NIebieskaaa
Najwyzszy czas. Idz i nie gwałc wiecej nikogo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ran, nie obraczaj wina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wina jest w tobie i nie przelewaj ja na innych!!!!!!!!!!!!! AMEN:)

Gość autorko do psychiatry
masz piodwojną osobowość, rozdwojenie jażni. ciekawe co ty zroblłaś że padło ci na mózg. Może własnie wraca do ciebie to wszystko.

Gość Zielen Wiosny
Nikt nie ma prawa wyzywac sie na kims, na facecie. Kobieto sama wiesz, ze wina jest twoja. facet mowił, a ty patrzyłas na cyfry:) Przstan go dreczyc. I na trzeci raz nie patrz na kase, tylko na to czy jets obustronna miłosc:) Do trzech razy sztuak. Za pierwszym razem tak zrobiłas i za drugim.

Gość autorko do psychiatry
a te demony to juz schizofrenia paranoidalna. A nie winisz czasami kogoś za to co sama robisz innym - toklasyczny objaw paranoi tzw. lustrzane odbicie.

Gość magicelle
W zyciu, modliłam sie aby poszło skad przyszlo:) nalezy sie:) Nie chce tylko aby ona kogos znowu skrzywdziła i aby przestała krzywdzic jego. te jej opisy na gg czysty sznataz i manipulcja.!!!!! Nawet jak nie mowisz z nia, wiesz co u nije, Oto jej chodzi:) nigdy nie była tajemnicza kobieta, a teraz odkad wie, ze on ceni te ceche u kobiety, ktora kocha. Ona taka gra, wysila sie na tajemnicze teksty, na skormnosci:P)))))))) Tym to przegiela pałe!!!!!

Gość magicelle
A nie winisz czasami kogoś za to co sama robisz innym Nikogo nie zgwałciłam, nie obwiniam ona tak jawnie mowił ze to tylko to, ona wiedziała. ale liczyła na wiecej i potem mu fochy strzelała. Podszywała sie pod niki, te na gg, badała go, czy podrywa inne:) cwane babsko:) Napewno włanczała sie na roowy na chaty, aby zadac mu odp pytanka i dowiedziec sie tym samym jaki grunt ma sobie szykowac.

Gość autorko ty naprawdę jesteś
chora, dwoisz się troisz a chyba już nawet quadro jest. wspólczuję.

Gość Wiosnaaa
Nie to prawda i oby dobry Bóg chronił przed takimi toksycznymi kobietami Amen Amen Amen Nie ma nic gorszego jak taka cosie uczepi jak rzep ogona. Bo nie umie sama, bo cos, bo cos. A gdzie uczucia? tak zaslepiona jest swa zolcia ze nie widiz, ze nie ma tam uczuc tylko samotnosc i ta urazona duma i nienawisc w sercu

Gość Amen Amen Amen

Gość magicelle
Amen amen amen Dobranoc:)

Gość a jak mu niby robi krzywdę
? dyć on musi do niej coś czuć skoro obchodzi go jaki opis ma na gg i z kim chodzi na imprezy