Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś11

kocham męża a pociąga mnie facet z pracy!

Polecane posty

Gość ktoś11

który w dodatku ma żonę i dziecko. Słuchajcie jak on do mnie mówi, patrzy....dziś też mi sie śnił. Co mam zrobić?? jak pozbyć sie tego uczucia? pociągu? już sama nie wiem co to jest. Mam przecież męż, którego kocham. Jak to możliwe?

Masz rozdwojoną duszę, a z tego mogą być jedynie kłopoty :D

stany zauroczenia sa cudowne! a przy tym uwazam ze calkiem normalne, bez wzgledu na stan cywilny.

Gość weź się do pracy
a zaraz przejdzie ci zauroczenie :) a pociąg, to pewnie stoi gdzieś na stacji, albo jedzie po torach w nieznane ;)

Gość ktoś11
dziewczyny - powiem Wam jeszcze, że zabrałam się do pracy ostro, żeby wyciszyć to co dzieję się w środku mej duszy. A on gdy przychodzi czasem rano na kawę to tracę myśli :( brakuje mi koncentracji i........myślę o pocałunku z nim - jakby to było. A zresztą nie myślcie, że ja z nim coś tego tamtego ale chcę powiedzić że ja o tym myślę. Oczywiście on chyba się nie domyśla co i jak. Zazwyczas kieruję sie swoimi zasadami i zdrada w moim wypadku to tak jakbym trafiła 6 w totolotku. Ale te myśli ten stan.....

Hmmm...marzysz o jednym, drugiego mając w odwodzie. Czy to może okres przyspieszonego przekwitania ? ;)

Gość ktoś11
do maccarroni - Ciebie napewno wykiwano w życiu. Spóściła Cie dziewczyna po linie w dół i teraz obrażasz kobiety. Dam Ci radę - lecz duszę i ucz się kultury. A wogóle współczuję Ci że nie wiesz co to znaczy być zakochanym lub kochać - bo z takim podejściem jakie typrezentujesz - to pożal się - żadna Cię nie zechce.

Gość ktoś11
oreore - za młoda jestem na przekwitanie :) ja chyba kwitnę a przynajmniej tak mi sie wydaje.

Gość maccaroni
ale ja za to nie robię błędów ortograficznych :P

Kwitniesz, bo czuć wiosnę. Tylko...nie zaplątaj się w tym kwitnieniu :) żebyś zimą nie zaczęłła pączkować :D

No dobrze, pożartowałam sobie trochę, przyznaję :) Nie mogę się oprzeć, kiedy widzę podobne tematy. Swoją drogą mając w domu mężczyznę, warto zadbać by w związku z nim zapanowała w Waszych uczuciach ponowna wiosna 🖐️ :D

Gość ktoś11
pączusia mogę tylko mieć z moim mężem :) bo go kocham! i dlatego tak sie męczę z tym niepojętym uczuciem do drugiego - nie wiem co to jest. Czasem czuję się nie w porządku wobec męża. Czekam aż mi przejdzie ten stan

Gość ktoś11
ten powyżej to wstrętny podszywacz - wynoś się!!!!

Gość ktoś11-ten prawdziwy
widzę, że Cię to bawi. Zapewne jesteć małolatem szukających wrażeń wyłącznie na necie!!!!

Gość ktoś11
gdy pochylałam się nad kserokopiarką, ten kolega z pracy dał mi siarczystego klapsa z niespodzianką :) zrozumiałam wtedy, że to nie jest zwykłe zauroczenie, że łączy nas coś więcej...

CZesc.Widzisz ja mam ten sam problem tylko ze ja nie jestem jeszcze mezatka.Tez poznalam fajnego faceta i tez Mnie zauroczyl jak cholera.To juz trwa jakies 5 miesiecy.Musialam zerwac z Moim facetem bo nie dalam redy tego zniesc.Zbyt mocno go ranilam.

Spadaj podszywaczuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do aguli: myślę, że postąpiłaś uczciwie. Nie można trzymać dwóch srok za ogon ;)

Gość gwiazdeczka123456
Na początek powiem, że sama jestem, kobietą, mężatką, ale przede wszystkim człowiekiem. Czasami nawet w towarzystwie mojego ukochanego męża potrafię zagapić się na obcego faceta - mój mąż jakoś specjalnie szczęśliwy wtedy nie jest, ale przecież nie robie nic złego. Taka sytuacja, jaką opisujesz mnie również spotkała, jeszcze przed ślubem. Facet, który wzbudził we mnie niepokojące uczucia to daleki znajomy. Z trudem mogliśmy oderwać od siebie spojrzenia. Nic się nie liczyło.Tylko to co ten facet ma do powiedzienia, jak się porusza i jak patrzy... a patrzył, oj patrzył. Z tyłu głowy narodziła się myśl... a może by tak... tylko raz, nikt się nie dowie, później o wszystkim zapomnimy. Ale powiedziałam sobie "nie" ! I całe szczęście! Widuję czasem tego faceta i co... i nic - kompletnie! Jest miły uprzejmy, nadskakujący i szrmancki, ale nie rusza mnie WCALE! Tobie mogę poradzić, żebyś ograniczyła kontakty z tym panem, a zacieśniła z mężem. W przeciwnym wypadku możesz zrujnować życie sobie, jemu, a co gorsza Twojemu biednemu mężowi, niewinnej żonie tamtego faceta i co najgorsze jego dzieciom (!!!) - a to bardzo duża krzywda! I coś jeszcze. Domyślam się, że ten pan jest szalenie miły, ale pomyśl jakie ma (lub może mieć) wady np: może nie wynosić skarpetek do prania, nie opuszczać deski, nie myć zębów wieczorem itp - takie rzeczy o których nie wiesz, ale są możliwe i Cie denerwują. Im bardziej denerwują tym lepiej. Ostudzisz emocje i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie. Trzymam za Ciebie kciuki :o)

anulo - znasz więc te dylematy, ja też to skończę! pa

Gość gwiazdeczka123456
:) - tak miało być

Gość hdddjt
:)) ;)

Gość hdddjt
:0 :)

Gość hdddjt
:() :0)

Gość hdddjt
jak sie robi ten grymas, skrzywioną mine jakby po cytrynie :P;P:o:0

Gość hdddjt
juz umiem :o :)

Gość chyba masz za dobrego męża
:o

Gość co innego patrzeć a co innego
zdradzać! :p

dziewczyny dziękuję za ciepłe słowa. poradzę sobie tak jak należy. Kocham męża i od teraz już nie myślę, nie myślę, nie myślę o innym. Majtrudniej będzie w poniedziałek, kiedy pojawi się ten drugi....ale nie dam sie. Będę lojalna i uczciwa