Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freeweekend

co dzisiaj będziecie robić??

Polecane posty

Gość freeweekend

jest weekend jakie macie plany na dziś??

Gość oooooppp
a na jaki film?wieczorkiem?

Gość tylkoja
pisać sprawozdzanie na laborki z fizyki, a potem moze ... sprawozdanie na fizyko chemiczne metody analityczne :-/

będę siedzieć cały weekend na kafe i zgłaszać wszystko do wykasowania, co jest niezgodne z regulaminem [ cool] regulamin znam już na pamięc :classic_cool:

ja bede sie uczyła jutro mam egzamin z instytucji itegracji europejskich, gosciu jest nienormalny i wszyskiego sie mozna spodziewac ;(;/

Gość ja będę srać zaraz

ja bede wymienial lempe w aucie ..wczoraj kolega z pracy zaparkowal swoje auto na moim :o

po pożywnym śniadanku (to wyjątkowe u mnie;) ) i wychlaniu kawy zabieram się za sprzątanie, potem powtórka serialu w tiwi, spacer z ukochanym (śliczna pogoda u mnie), obiad i wieczorem wyjście na koncert bluesowy:)

Gość bede przepraszac

Postanawiam, że dziś będę odpoczywać i pachnieć...Czas relaksu, relaksu, relaksu to czas... ;) Zaraz wyłączam telefon, wskakuję do wanny pełnej pachnącej piany, nakładam maseczkę na twarz i błogo sie relaksuję. Po tej odświeżającym zabiegu zamierzam przycupnąć na ulubionym fotelu i czytać...czytać...czytać oraz zjeść sporą porcję pysznego, własnoręcznie zrobionego sernika z bakaliami i rodzynkami popijając go nieziemsko pychotliwą kawą z mlekiem...echhhh... :) Wszystkim - miłego wypoczynku, nie dajcie się pośpiechowi 🖐️ :D

Gość ide kupic samochod
:-)

Gość Słodko - kwaśna
Poodkurzam...zapalę...obejrzę tv...popiszę prackę inżynierską...odpalę filma...zjem coś pycha...i pewnie na wieczór złapie mnie dołek, bo ciągle tęsknię za tym gnojem:(

Gość niebieskoookaa22
byłam na angielskim idę na łyżwy a potem do pubu na piwko jak sie cieszę, ze dziś sobota:)

Piszę pracę licencjacką :o a do tego jakoś mnie głowa boli :(

Gość O.o
ALEż wy macie fajnie!!! ja bede siedziec w domu, bo nawet nie ma z kim wysc! juz sie zaczynam nudzic.. posprzatane.. oh..nudy nudy nudy nudy :(

Gość pauulinka
a ja niedlugo mam zaliczenia w szkole(mieszkam za granica i tu jest inny porzadek) wiec caly weekend musze robic prace do szkoly.Buuu nie chce mi sie :-/

Gość to ja tez
A ja dzis wieczorem spotykam sie z moim kochankiem:)

Gość alslpitkhd

Gość ewelinka23
a ja bede zaraz gotowac obiad dla mojego chlopaka, no w sumie nie gotowac a odgrzewac kupiony:P sprzátac, myc lazienke, no a pozniej moze do kina jak sie moj misiek zgodzi na ten brokeback mountain. ;) jutro,,jutro na zakupy , musze jakis sprzet sportowy kupic bo tluszczem przez zime obroslam, i na obiadek do restuacji. A teraz fajnej haousowej muzyczki sobie slucham i jakos mi ciézko ze zebrac do tego sprzatania,, aaa no i pranie,,,:( ide,,,