Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana Magda

dlaczego mi to zrobił?

Polecane posty

Gość załamana Magda

Byłam z moim chłopakiem u koleżanki w domu na urodzinach. Mój chłopak wypił kilka piw i zaczoł się popisywać przed jej chłopakiem. Zaczoł mi ubliżać, naśmiewać, powiedział że jestem mu potrzebna tylko do jednego. Takiego wsydu się jeszcze w życiu nie najadłam. W końcu nie wytrzymałam i uciekłam stamtąd bo nie wytrzymałam tego co on mówił o mnie. Dzisiaj zadzwonił ale nie odebrałam telefonu. Nie wiem co o tym sądzić czy on tak mówił na prawde, czy tylko dlatego że był pijany. Prosze pomóżcie mi bo nie wiem co mam robić.

Gość na twoim miejscu
wychodząc dałabym mu w ryj i nigdy wiecej sie do niego nie odezwała.:-0

Gość obciagnij mu soczyscie
po samiutkie k00le:)

Gość zrobiłabym dokladnie to samo
co forumowiczka wyżej! Olej chama!!!!!! Nie usprawiedliwiaj go,że był pijany i nie wiedział co mówi!Pod wpływem alkoholu mówi sie zawsze prawdę!

Gość zrobiłabym dokładnie to samo
oczywiście chodziło mi o wypowiedź osoby "na twoim miejscu" a nie gnoja "obciągnij........" :p

Gość morelllllla
Faceci i to ich ciągłe popisywanie się pzred kolegami-Za to ich nienawidze Powiem Ci,ze dobrze ze to usłyszałaś, gdyby kto inny Ci powiedział to pewnie byś nie uwierzyła. NIe ważne czy mówił prawdę czy nie.Ważne ,że to powiedział i to niepodlego żadnej dyskusji.Jeśli zbyt go nie kochasz to skończ to bez zastanowienia.Jeśli kochasz to już gorzej...wiem coś tym

to powiedzenie aż samo ciśnie się na usta \" w winie prawda\" albo może w piwie prawda :O:O:O

Gość a ile jetsescie ze soba
i ile macie lat?ja mysle ze bardzo zle sie zachowal!bardzo!!

Gość na twoim miejscu
czas leczy rany :p

Gość morelllllla
przeproś go ładnie, to może Ci wybaczy :)

Gość załamana Magda
ja mam 21 on ma 25 jesteśmy ze sobą pół roku

Gość morelllllla
haha 1 raz się ktos za mnie podszył pozdrawiam :P

Gość morelllllla
tak naprawde to tak bardzo chcialam zeby sie ktos pode mnie podszyl ze sie w koncu sama podszylam :classic_cool:

Gość morelllllla
oczywiscie sama pod siebie :classic_cool:

Gość załamana Magda
do loking krytykować jest bardzo łatwo, gdybyś była na moim miejscu nie wiadomo jak byś sie zachowała

Gość na twoim miejscu
Zostawiłabym go jesli masz odrobinę honoru co o tobie pomysla inni jesli nadal z nim bedziesz? chyba ze ciebie to nie obchodzi ja za nic an swicie nie zostałąbym z kims kto ponizyłby mnie przed znajomymi .

Gość do autorki tematu
jeśli ciągle się nad tym zastanawiasz tzn że koleś miał racje buhahahaha

Gość loking
jakbym byl bardzo zakochany to pewnie to samo, ja tez po alkoholu jestem szczery - niestety.

Gość aaKatarzyna
No sorry, kochana, jesli pozwalasz się tak traktować, to tylko o tobie świadczy, w dodatku świadczy źle. Kobieta, która pozwala na publiczne poniżanie jej przez partnera nie jest wiele warta. Albo inaczej - jest warta tyle, ile jej partner, któty ją gnoi. Wart pac pałaca, a pałac paca - stare powiedzenie. Pewnie mu wybaczysz, troche sie podroczysz, ale wybaczysz. A on , osmielony tym, będzie cie poniżał jeszcze niejednokrotnie. Baw się dobrze.

owszem krytykować Magdo łatwo, więc ja Ci odpowiem na Twoje pytanie- co zrobiłabym na Twoim miejscu? -DAŁABYM MU W PYSK I ZERWAŁA Z CHAMEM.

Gość załamana Magda
wiecie co?? zastanawialem sie ile mozna i mam juz kurwa dosyc bo ryje ze smiechu do monitora :classic_cool: same ciotki "dobre rady":P kurwa tak dac sie wkrecic to tylko wy potraficie hehehehe ale dzieki za odpowiedzi :) bylo milo 🖐️ ps. nastepnym razem tez wymysle problem typu bravo girl hehehehe

Gość ta jaaase uhmm akurat
eh chyba raczej nie miałaś przy tym tyle zabawy, po prostu jesteś smutna, odejdź w ciszy.

Gość ta jaaase uhmm akurat
a ty jesteś facet, widzisz nawet na to nie zwróciłem uwagi, tak sie tym przejmuje :D :P

Gość claudynka
ja na twoim miejcu nie chcialabym go znac jak mozna tak zrobic nawet glupie piwo go nie usprawiedliwia daj sobie spokoj

Gość załamana Magda
piszac to musialem uzywac kropek przecinkow duzych liter zeby przypadkiem nikt nie zjarzyl ze to mala sciemka:D ale teraz mnie to wali ale jak chcecie to czekajcie sobie na "załamaną Magde":classic_cool: moze kiedys wam odpisze:classic_cool:🖐️

Gość załamana Magda
To wyżej to nie ja pisałam.Zadzonił właśnie do mnie i powiedział że mnie bardzo kocha i żebym sie ożeniła z nim,chyba przyjme jego oświadczyny bo jak nie on to kto mnie zechce???

Gość załamana Magda
ps. obciagnij mu soczyscie po samiutkie k00le to tez ja hehehe

Gość no comment
chyba ci się dziecino bardzo nudzi?????????? :p nie zapominaj,że jesteś na FORUM DLA KOBIET a nie gówniarstwa! :p

Gość załamana Magda
Co za głupi podszyw :-( i szczego sie tak nabijacie