Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaś19/20

Doradzcie nowicjuszowi starzy wyjadacze!

Polecane posty

Gość Adaś19/20
tak kochalismy sie po raz pierwszy oby dwoje

:) ja wolę nie pamiętać mojego 1 razu :p hej no a jak gumeczka dobra była nie z dziórecka ...?? albo na paluszkach nie przeniosłeś do jej dziórecki na przykład ?? nie wiem co Ci poradz ale wcześniej juz pisałam :) nie myślcie o tym za dużo i niech Twoja dziewczyna sie tak nie martwuje bo serio opóźni to okres o kolejne kilka dni :)

Gość Adaś19/20
gumki byly ok bo pozniej je sprawdzalem! , na palcach raczej nie przenioslem nic bo wczesniej mylem rece,staralem sie jak najbardziej atu taki stres do tego opoznia sie jej okres...:((

NO I PO CO TEN STRES LEPIEJ SIE POKOCHAJCIE I ZAPOMNIJCIE O TYM \"STRESIKU\" MÓWIE CI MOŻESZ MNIE SŁUCHAĆ ;) HEHE KOCHAŁAM SIĘ TYLE RAZY I TYLE RAZY EKSPERYMENTOWAŁAM I ŁAMAŁAM MOJE PRZEPISY I OBIETNICE ŻE MASAKRA :p I NAPRAWDE LEPIEJ NIE MYŚLEĆ O TYM CO PRZYJDZIE SAMO ;) A WAM ŻYCZĘ POWODZONKA \"NA NOWEJ DRODZE ZYCIA \" TAK WAŻNEJ DRODZE ŻYCIA ;) DUŻO SEXIKU I MAŁO STRESÓW ;) ŻYCZĘ :) I JAK NAJMNIEJ STRESÓW I ZAŁAMEK ŻE SIĘ OPÓŹNIA ........:/ 🌻

Gość Adaś19/20
moja kobieta mi mowi ze zadnych jakis oznak niema na ciaze, a czy rozdraznienie moze byc oznaka jakas? bo mi cos takiego pisala ale niewiem czy to jest objaw czy tylko ze stresu...

Gość Adaś19/20
dzieki wielkie za to ze pocieszasz doceniam to bardzo , ale wiesz jak jest puki nie bedzie okresu to stres bedzie chociaz ja jestem od poczatku dobrej mysli to jakis tam uraz na glowie jest...

nieeeeeeeeee zobaczysz że będziecie wspominać jak było za 1 razem :) a teraz jej napisz że ja kochasz i ma się porządnie wyspać :) moge zapytać o wiek twojej kobietki ?? pozdrów ją :)

Gość Adaś19/20
19 lat ma ;) bardzo Ci dziekuje za odp. :) ide teraz odprezyc sie , Pozdrawiam rowniez i jeszcze raz dziekuje :*

wyśpijcie się dobrze :) i nie myśleć proszę o tym już ;) jakiś filmik albo sen jest bardzo zdrowy :))) pozdrawiam i napisz później co i jak ;)

Gość Adaś19/20
dzieki wielkie, jutro napisze tak po poludniu na tym topicu to zajrzyj jak bedziesz mogla dobranoc paa :)))

Gość Adaś19/20
3 dzien i dalej nic :((( chyba ze pozniej ale dobre mysli mnie opuszczaja...:(((

nie pękaj, nieraz może się spóźniać i 2 tygodnie, jak się jeszcze kobieta będzie stresować.. pozdro i miłej zabawy

Gość Adaś19/20
oby jak najwczesniej byl..

dziś może nie będzie :) ale jutro albo w nocy będzie :) im więcej o tym będziesz myślał tzn Twoja dziewczyna tym dłużej i bardziej się będzie opóźniać !! naprawde warto czasem się nie stresować :) . p.s ja co miesiąc się stresuje nadaremnie :p bo zawsze dostaje i niegdy nie mam co do dnie może i sie opóźnić tak jak ktoś napisał tydzień może i więcej :* pozdrawiam bądź dobrej myśli adasiu tzn Twoja dziewczyna musi mieć teraz jak najmniej stresu i duuuuzo optymizmu :)

Gość Adaś19/20
no nic bedziemy cierpliwie czekac musze dzisiaj do niej jechac i ja uspokoic troche,musze jej pokazac to co piszesz to bedzie uspokojona,ostatnio tak bylo,dziekuje Ci bardzo Pozdrawiam:*:)))

Gość Adaś19/20
ja widze ze Ty tu wiesz co i jak to ja mam do Ciebie talkie pytanie,jak wyliczy moja dziewczyna dobrze te dni nie plodne i beda gumki sprawne i trwale to wystarczy zeby byc dobrze zabezpieczonym? tzn ja wiem ze w 100% niebedzie ale cos napewno?

Gość Adaś19/20
albo same gumki i kochac sie w zwykly dzien np przed okresem albo wczesniej? czy to dobrze czy nie zabardzo?

adas plemniki mozesz przeies a kobietke nie tylko wytryskiem w lub obok pochwy ale takze wczesniej w czasie pieszczot-u mezczyzn sa takie drobne\"wycieki,kropelkowania,takie przezroczyste i w tym płynie tez sa plemniki.wiec zastanów sie jak to było w trakcie pieszczot. Gumki to nienajlepsze zabezp. Wyslij swoja kobitke jak najszybciej do lek. teraz tabletki sa naprawde dobre i iemaja zadnych skutków ubocznych.za to maja dodatkowe własciwosci(przeciw tradzikowe,przeciwtyciu itp.) bierze 1 dziennie i bez stresu. gumka tez jest ok ale moze peknac i znowu stres ,moze sie zsunac w trakcie -o i znowu stres itp. a najlepiej wybierzcie sie razem do ginekologa ten pierwszy raz ,on wam najlepiej doradzi, odp. na pyt. - wiele par tak robi. a to ze okres -brak przedłuza sie tak jak juz pisano ci moze byc winikiem stresu, i choroby i niema załozenia ze moze to przesuniecie trwac 2-3 dni-to jest róznie.aby przestac sie stresowac idzi do apteki po test, lub jesli sie wstydzisz to w marketach w działach kosmetycznych tez mozesz kupic,koszty od ok 10zł. no to głowa do góry i trzymam kciuki.

Gość Adaś19/20
ja musze znikac.. wieczorem bede to sobie przeczytam co mi napisalas :))) paa

Gość Adaś19/20
aa no rozumie, ale u mnie bylo ok, gumki cale, niezeslizgnely sie, a pieszczoty jakies tam byly ale wczesniej bylem rece umyc.ale dzieki wielkie za dorade,wiece poczytam jak wroce :)

Adasiu odpowiadam na Twoje pytanie : Kochać się mnożecie nawet w najbardziej płodne dni :) wtedy kobieta ma taki czas nawet na większy sexik ;) I niewarto zajmować się jakimiś tam obliczeniami ;p ja ci coś powiem tak między nami mój chłopak i ja czasem łamiemy zasady że łoooo !!!!! :p (jak byłam dzień po okresie kochaliśmy sie i tojuż kilka razy bez gumek i nieczego innego nie stosowaliśmy ;) ) Naprawde już tak klika razy robiliśmy i co ?? przecież najmniej płodne dni tzn nazywają je dniami nie płodności to dni przed i po okresie a ja rozmawiając z jednym z ginekologów słyszałam że kobieta tylko przez kilka godzin w ciągu całego okresu jest płodna więc jak widzisz :) nie wszytsko co piszą i mówią jest zawsze pradwdą ;) Co do sexiku na początek najlepiej stosować gumki one pękają i ześlizgują się ale Ty nie przejumuj się tym ;p wiesz jak mys ię zawsze kochamy ?? Mój facet nie kończy w gumce w środku tylko zawsze wyciąga i normalnie w gumeczce kończy ale na zewnątrz i ta metoda jest 100% a nadodatek nie pozwalam mu na dotykanie swojego członak bez gumeczki bo wiem że mógłby przenieść je tzn plemniczki do mnie ;) i wiem że zawsze zakładam mu gumeczke duuużo wcześniej ;) i tak od 2 lat ;) prawie codziennie :) Obecnie denerwują mnie już te gumki i ;) hehe :classic_cool: poszłam po tabletki .. bo i kasę dużą przeznaczaliśmy na gumeczki i samo to zakładanie i psuje całe nasze podniecenie i żar gaśnie :p :p :p :p :p Nieno dopiero przy drugim opakowaniu możemy się zacząć kochać bez gumek i w ogóle pomyśla jak dla faceta ;) kończyć w środczku :) :) Więc same gumki i czy przed i kiedy Adasiu to nie ma takiego znaczenia NJAWAŻNIEJSZE BY WAM SIĘ PODOBAŁO ;) I WIESZ ŻE NIE KOŃCZYSZ W ŚRODKU :) Heheh pozdrawaim Cię i pytaj o co chcesz ;)

Gość koraliczeksmoczek
hej Adas naprawde kupcie ten tes i bedziecie mieli z dyńki.Tabletki to dobra rozwiażanie chociaz niestety nie bez rzadnych skutków,naturalne planowanie- 14 dni pzred okresem to czas totalnie nie plodny , tylko....hymmmmm no własnie,z ta owulacja raz tak jest ,ze o czasie ,raz nie, chyba ze twoa j dziewczyna umie tak siebie obserwowac s ,ze wie kiedy owulacja.Ale wiedzac jak sie denerwujesz , to chyba bezpieczniej i mniej sresujacao bedzie jak sie konkretnej zabezpieczycie. Acha i napisz jak ona wkoncu ten okres dostanie.

Gość koraliczeksmoczek
do nadiyach20-kurcze ale tak jka piszesz to nie uwazrasz ze duzo tracicie z mistycyzmu , przyjemnosci, etc. Mój facet wogółe nie znosi gumek bo jak mówi to jak dotykanie kochanej dłoni pzrez rękawiczke. CZasem moża ale tak zawsze......, poza tym samo pilnowanie i nakładanie tych gumek to już mniej sie romantycznie robi, no i jak dla faceta tak kończyć poza kobietka to jrednak na dłużasza mete stresującuy jets taki stosunek pzrerywany,A jesli chodzi o tabletki to ja nie czekalam na 2 opakowanie na zabezpieczenie- juz od kiedy stosowalismty tab to w pierszym tygodniu sie kochalismy tylko z tym.

Do koraliczeksmoczek a lubisz cukierki w papierku:p albo czekoladę w papierku :p ?? ja niee !! Wiem co to jest dla faceta bo kobieta też odczuwa jak jest w gumce a jak bez :D jak jest bez jest super :) nie umiem się doczekać aż piguły zaczną działać wtedy będzie raj :classic_cool: hehe :D a ja sama odradzam kończenie w gumce w środku a poza kończenie?? mój facet się przyzwyczaił i jest ok ... jeszcze mniesiąc :D i ... :) Adasiu Tobie też polecam tabletki :) ale jakna początek ;) gumeczki wystarczą tylko nie kończ w środku mi pękła i to miałam akurat owulacje tzn najbardziej płodne dni i wtedy miałam 17 lat :| noi trzeba było w niedziele szukać priwat gina i postinor zakupić za 89 złotych !! :/ więc ja gadam lepiej kochać się w gumkach ale kończyć na zewnątrz ;) może niemiłe ale mój facet się już nauczył i nic nie narzeka .... i wcale nie jest zdołowany ..sfrustrowany czy zestresowany !! nie ma nic w tym złego !! my się po prostu czujemy pewniej jak kończy poza mną :) pozdrawiam

Gość Adaś19/20
ohoh ale sie rozpisaliscie ale dobrze bo coraz wiecej wiem ;))) a niedlugo jade do dziewczyny to razem cos tu napiszemy :) ale i tak dzieki wielkie za wszystko:)

Gość gigi54
nadiyah-------> a dalczego uważasz, że "piguły" nie działają od pierwszej tabletki, bądź od pierszego cyklu, tylko od drugiego opakowania?

Dlaeczego prosta odpowiedź : organizm kobiety musi się przyzwyczaić do nowej dawki hormonów z zewnątrz :) ta nowa huśtawka musi się ustawić i na to potrzebne jest troszke czasu pewnie wcześniej działają one ale mniej niż po 2 opakowaniu :p a tak poza tym to jeszcze owulacja w 1 opakowaniu wystąpi jak zwykle i co dzidziuś będzie w drodze :) jak facet skończy w środku :p No a komu na tym zależy niech tak robi :)

Gość gigi54
Hm, niby tak, ale mnie ciekawi wasze podejście do sprawy... piszesz, że wiele razy "łamałaś zasady" (łamailiście?), więc rozumiem, że okchaliście się bez zabezpieczenia (w dni płodne również). Nie stresowało was to, że zwiększa się prawdopodobieństwo ciąży? Ja pamiętam swój "pierwszy raz" z tabletkami i nawet mi do głowy nie przyszło, ani ginekolog nie wspomniał (ulotka także), że należy odczekać opakowanie albo dwa, bo wtedy jest na pewno bezpiecznie.