Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chuck Noris

Tapetka w kompie.

Polecane posty

wpisz w google:) ja tam z przypadkowych stron biore :)

całkiem możliwe:) ja na pulpicie mam mało ikonek :) a tapeta to zdjęcie męża z naszą córką:)

ja mam na pulpicie folder skróty, w który dla porządku wrzucam wszystko to, co chcę mieć pod ręką, a pulpitu sobie nie zaśmiecam;-)

Gość Ja na pulpicie mam dokładnie
--> *angela* Ikonki w folderze, to moim zdaniem podwójna robota :-O. Ikonka zapewnia szybki dostęp do programu, a jakbym musiał kliknąć na folder to w ogóle byłaby masakra :-O. Ale na pulpicie mam też folder "Tymczasowo", gdzie przechowuję różne pliki które są tam jak sama nazwa wskazuje tymczasowo :-). Poza tym jestem strasznie leniwy. Mam konto na yahoo, ale rzadko je sprawdzam, bo nie chce mi się hasła wpisywać :-) (bo z yahoo nie można ściągać przez Outlooka :-O ), więc dlatego nie mogę mieć ikonek pochowanych :-)

Gość Proszę się nie obrażać
to tylko cytat --> Nasti "Ty głupia kobieto" :-) , czy nie widzisz, że powyższy Chuck Noris jest przez jedno "r", a ten od filmu jest przez dwa "r" (rr)?

Ja kolekcjonuje webshots :P http://www.webshots.com super sprawa - po zalogowaniu instalowany zostaje menager zdjeć (nic nie \"wala\" się po kompie, nie trzeba tworzyć żadnych folderów itd.) tapety posegregowane są tematycznie, codziennie można ściągnąć 5 fotek :)

taaa:(:(:( nie dostrzegłam:((( myślalam po głupiemu ze on autentick jest:O finito maj lajff:(