Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PM

moja dziewczyna zachowuje się co najmniej dziwnie

Polecane posty

jestem z dziewczyną prawie pół roku a ona mi ostatnio powiedziała że nadal nie czuje się przy mnie swobodnie, że boi się cokolwiek powiedzieć czy zrobić bo obawia się mojej reakcji i tego że może mnie do siebie zniechęcić, że wstydzi się proponować spotkania, czy tez wyjawiać prawdziwe przyczyny tego że np. ona nie może się spotkać.. nie wiem co robić...bo faktycznie zauważyłem u niej jakąs dziwna blokadę...mimo że widziałem jak przy swoich znajomych jest pewna siebie, wygadana, cyniczna...przy mnie milczy, zawsydza się lub jest zimna jak lód udając niedostępną:( czy ktoś może mi wytłumaczyć jaka może być tego przyczyna? bo przyznam że trochę się zgubiłem

Gość Chyba nie jest pewna twoich uc

Gość Chyba nie jest pewna twoich
uczuć, boi się ośmieszenia. Powinieneś ją trochę dowartościować...

raz w tygodniu...nie raz dwa razy... nie wiem jak to jest z jej uczuciami bo nigdy mi ich nie wyjawia...a jak już to zrobi tzn. przez przypadek, spontanicznie wyrwie się jej coś później się tego wypiera lub od razu robi się oziębła:( cały czas próbuję ją uświadomić jaka jest dla mnie ważna, ale ona chyba mi nie wierzy... nie wiem już jak mam znią postępować

Nie macie super długiego stażu, a spotykanie się raz, dwa razy w tygodniu wystarczy, żeby dziewczyna musiała się chwilę \"ośmielać\". Ile ona ma lat? Ty? Być może jej po prostu za bardzo zależy, a Ty nie dajesz jej do zrozumienia na tyle, że Tobie zależy. Chyba nie jesteście zbyt blisko siebie.

Jak postępować? Spotykajcie się częściej- chocby po to zeby ją odprowadzić ze szkoly do domu, czy jak. A najlepiej to zafundujcie sobie weekendowy wyjazd. Wszelkie blokady opadna.

gdzieś 9lat temu byłam zwiazana ze starszym od siebie facetem ,wtedy-ja w ogolniaku on na studiach -cholernie mi się podobał ale jak z nim byłam zacinałam SIĘ JAK STARTA PŁYTA-może ją oniesmielasz-ile ma lat twoja dziewczyna?

Ech.. kobietki bywaja czasem nieśmiałe :) szczególnie jak na kimś bardzo zależy :) Mnie moje słonko do tej pory czasami onieśmiela :) Ale spokojnie, to minie z czasem :) Może ma jakieś przykre wspomnienia z przeszłości i boi się, że możesz zareagować podobnie jak jej były z( o ile z kimś wcześniej była zwiazana) Może teraz po prostu boi się okazać swoje uczucia ( tak mi to wyglada z tego co piszesz) Daj jej czas na oswojenie się z Tobą :) To może potrwać, ale jak się juz zupełnie na Ciebie otworzy będzie wspaniale i cudownie :)

ale to chyba tez zależy od charakteru bo np ja juz na samym poczatku nie czułam żadnego skrepowania od razu rozmawialismy na wszystkie tematy od razu zwierzyłam się mu ze wszystkich moich problemów itd itd i tak jest do dzisiaj a minęło juz ponad 4 lata widocznie Twoja kobieta jest bardzo nieśmiała ale z czasem powinno jej minąć :D