Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowicjuszka komputerowa

wirus-pomóżcie-proszę

Polecane posty

pomóżcie i przetłumaczcie o co chodzi wiem,że złapałam wira w kompie i żadnym anty wir...nie moę go usunąć na menu start jest czerwony znaczek z iksem w środku i pisze tak........ !!!your computers is infected!!!!! !windows has detected spywar infection!!!it is recommended to use special antispyware tools to prewent data loss windows will now dowland and instal the most up-to-date antispywar for you kochani co mam robić???????????????????

Gość o_l_g_a
sama nic nie zrobisz, musisz miec zrobiony format czyli od nowa wgrać system

Gość sformatowac dysk

Gość spywerek
Nie instaluj tego, co ci każą. Ten program jest płatny, najpierw coś ci tam zainstaluje dla pucu a potem zarząda wykupienia licencji. Nie ma rady, musisz sie skontaktowac z informatykiem.

jejku jestem przerażona czyli wszystkie dane,które mam w komputerze po formacie zostaną wykasowane???????????

nie, nabijają się z Ciebie, pewnie obędzie się bez formatu:) jaki masz antywir?

Gość spywerek
Jak zrobisz format to tak. Jak zalatwisz sobie dobrego informatyka to niekoniecznie. Ja ocaliłam swoja pracę magisterską, ale nie bawiłam się w domorosłe próby naprawy, tylko wezwałam fachowca. Jak cie boli ząb, idziesz do dentysty, czy sama sobie wyrywasz zęba? :)

jak masz po tym komunikacie z pierwszego posta jakieś ok, to kliknij, może Ci coś ściągnie co pomoże

tylko, że taki \'informatyk\' może od niej zedrzeć sporo kasy:-p a pewnie to max. godzina roboty:-p

angela mam avasta i ad.adware i ats i niczym nic nie zdziałałam tyko avast co kilka chwil mi piszczy,że wirus się rozprzestrzenia

acha główny to avast i to on wykrył tego nieszczęsnego wirusa

Gość spywerek
Dobra, jak chcesz. Po raz ostatni mówię- nic nie ściągaj z tej strony, która ci sie wyświetla. Twoj biznes, rób, co chcesz, ja spadam.

Gość wątpie że sama sisę tego
pozbedziesz... ja próbowałam różnymi antywirami i nie dało rady .. więc pozostał format .

Gość aha i nic nie ściągaj z tej
strony wszystko jest płatne

żadnego nie uzywam w nortonie jest o tyle fajnie, że nawet jak sam nie potrafi usunąć wirusa, to odsyła do strony www, na której masz ktok po kroku usunięcie ręczne:) takie pojedyncze pliki usuwasz i wywala wirus może spróbuj nortona ściągnąć a, zasyfił Ci chyba jakiś spyware, to może sciagni Spybot search & destroy. Chyba jest na dobrych progamach

spywerek------ja nawet jak bym chciała coś ściągnąć z tej strony to ona po prostu nie działa bo jak kliknę na clik chereto mi się tylko ta informacja o wirusie wyłancza

Gość spywerek
Spybot nie pomoże, on jest na pluskwy, a nie na robaki, a spyware jest robakiem. To świetny program, ale tu nie zadziała. Miałam to, mam najlepsze programy antywirusowe z Ad-adwarem i Kaspersky'm na czele. Mam Spybota, miałam Nortona. NIC nie pomogło. A nie jestem nowicjuszką, która nie ma pojęcia, o czym pisze. WIEM o czym piszę i nie robie złudnych nadziei , że da sie coś z tym zrobić ( bez formatu lub informatyka).

czyli tylko format mi został????????????????? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

spywerek, ale na podstawie tego co tu napisała autorka nie wiadomo jaki to wirus:-o więc skąd wiesz, że tylko format i informatyk?

a powiedzcie mi jeszcze ile taka przyjemność może mnie kosztować????????????? dodam,że muszę mieć kompa sprawnego najpóźniej na wtorek.... i ile trwa ten format?????

angela -----w tym co zdążyłam przeczytać jak avast zaczął mi wyć to trojan

Gość spywerek
Sluchaj tu masz linka do forum komputerowego, tam sa specjaliści, coś ci poradzą. To samo, co ja, ale widać sama musisz się przekonać. http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=430

Gość spywerek
A stąd wiem ,że już to przerabiałam, a mój informatyk udzielił mi wszechstronnych wyjasnień na ten temat. Pomijając fakt, że po raz ostatni piszę - NIE jestem nowicjuszką, mam spore pojęcie o wirusach, robakach i pluskwach. Dobranoc, czas na mnie.

ale co\"przerabiałaś\"? umiesz powiedzieć jaki to dokładnie wirus/trojan/ czy inny shit?

spywerek ----ja naprawdę nie znam się na komputerach i wcale nie znaczy to że nie biorę Twoich uwag do siebie liczę tylko na Was ,że pomożecie mi z dobrego serca,a nie z robienia mnie "głupią gęsią" :):):):) mam wielką nadzieję,że obejdzie się bez formatu,gdyż mam wiele do stracenia:(

angela---- w avaście na bank pisało,że to trojan,ale co dalej to nie wiem,bo od razu usuwałam

Nowincjuszko - rozumiem:) tle tylko, że spywerek juz wiedziala, ze nic nie zdzialaś jak tylko pierwszego posta przeczytała:-p

to ja już naprawdę nie wiem,co robic to forum spywarka nie istnieje

Gość moj tez
wejdz na ta strone co ci podal spywarek i o lewwej stronie masz rozne kategorie ..wejdz w jakies komputerowe id itp