Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makuszka

facet jeśli chce miłości nie może być skompiradłem

Polecane posty

\"Mamusi\" nie mam już od kilku ładnych lat ... Od niej nauczyłem się szacunku i dobroci dla kobiet

Gość putinka
facet może mnie szanować jak już orgazm mi da, a wcześniej to nic mi po jego szacunku. A nawet szacunek jest przeszkodą.

Gość a ja kiedys
bylam z pewnym gosciem. kochalismy sie. wiedzielismy o sobie wszystko (tak myslalam). nigdy nie lecialam na kase wiec nie przeszkadzalo mi, ze zarabia 600zl (ja w porywach zarabialam miej wiecej tyle). bylismy mlodzi, wyksztalceni, na starcie. szanowalismy siebie nawzajem. do czasu. jego rodzinka zarobila kase w pewnym interesie (nieruchomosci) i odbila mu szajba. zaczelo mu przeszkadzac, ze jestem taka biedna itp. nie pasowalam do tych 'rozowych' blachar itp., juz nie to cialo, nie ta mentalnosc (tak!) faceci sa straszni. kobieta ma byc: 1. sliczna (jak nie jest - to jej wina, jest leniuchem, obzartuchem itp.) 2. nie ma leciec na kase bo jest dziwka (przeciez to nie faceta wina ze jej nie ma) itd. itp. mysle, ze facetow powinno sie wystrzelic w kosmos!

Gość buhahahahhahahaha
Kobiety potem się dziwią, że są same, te niby ładne inteligentne itp. Bo facet który ma siano woli iść na dziwki , wiecie czemu??? Bo wy się NICZYM od nich nie różnicie :D A tak dostanie wszystko bez fochów starania się itp:)

Gość Dla mnie nie jest
ważne czy facet ma gruby portfel (pieniadze, to rzecz do nabycia :-D), ale istotne jest to co facet ma w głowie :-D. Pozdrawiam :-D

Gość nasturcja bagienna
facet POWINIEN byc zaradny,. zeby zarobic na partnerke...moze potem dzieci...kobiety wybieraly i beda wybierac w 1-szej kolejnosci bogatyc, bo tak chce natura...zaradny facet to dobry ojciec..\ a moze nie zgodzisz sie konar i inni faceci, ze konflitty finansowe zabijaja nieraz malzenstwa? tak, ze nie uzalac sie and soba, nie ponizac kobiet, ze dziwki (to najlatwiejsze obrazanie, jak sie jest nieudacznikeim) tylko do roboty!

Gość Wielkopolska
nasturcja tylko wszystko co wymieniłaś..możesz o to sama zadbać . Kobiety mogą wybierać ZARADNYCH :D w pierwszej kolejności, ale faceci będą takie nazywać dziwkami bo to naturalne! Paniom polecam przeczytanie "Hymn o miłości" pamiętacie to jeszcze ?

Gość rokil
i dlaczego optymaln strategią męską jest udawać, że się ma kaśe, zaliczyć panienkę i zniknąć ...

Gość rokil
i dlatego optymalną strategią męską jest udawać, że się ma kasę, zaliczyć panienkę i zniknąć ...

Gość buhahahahhahahaha
Widze, że już nawet głosu nie chcą zabierać bo im głupio... myślały, że faceci nie wiedzą z kim mają do czynienia i jak na nie mówią , ale same na siebie bat kręcicie!

Gość tutaj prawdziwych
mężczyzn nie ma

Gość buhahahahhahahaha
Zdefiniuj mi " prawdziwego" mężczyzne

Gość prawdziwek zbagienny
Prawdziwy mezczyzna na pewno nie siedzi godzinami przed kompem i nie leczy swoich kompleksow na forach dla frustratow :P

Gość ggggdfgdfgdfgd
Co tu pisac taka prawda, trzeba miec pieniadze wtedy jest dobrze, co z tego ze chłopak poswieca uwage swojej dziewczynie, jest dla niej czuły, wrazliwy, daje jej swoje uczucia, jesli nie ma hajsu zeby zabierac ją w fajne miejsca, płacic za nią - nie ma szans, takie zycie i takie kurwy z kobiet w 99,9%...

Gość bo prawdziwy mężczyzna
potrafi zapewnić byt własnej rodzinie i zadbać żonę a nie topi smutki w kielichu wódki za postawioną w lombardzie obrączkę

Gość
a mnie bawi najbardziej to że faktycznie taki co tu najgłośniej krzyczą o kasie i obowiązku utrzymania prezentują ciekawe stwierdzenia na innych topic\'ach np taka \"murcia\" w \"chicagowskich małżeństwach\": jak się kobietę zostawi na półroku to się puści :P O tak zarabiaj kasę drogi statystyczny mężczyzno, tylko jak juz masz i się żenisz to zapędź babę do jakiejś roboty, bo inaczej w rogi walnie, bo cie w domu długo nie ma. Coś mi się wydaje, że jak się ma kasę to w Polsce nie warto się żenić. Trzeba zapuścić brodę, przejść na islam, emigrować gdzieś do Turcji, kupic kilka ładnych lasek i z 8 kastrowanych czarnuchów i założyć sobie harem :P

Gość bo prawdziwy mężczyzna
wie że jego życiowym zadaniem jest wybudować dom, posadzić drzewo i spłodzić syna. Męskie odpadki dla feministek !!!!!!!!