Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwitnące jabłuszko

Ból głowy a ciąża

Polecane posty

Gość kwitnące jabłuszko

Dlaczego tak często boli mnie głowa? Nie wiem ile i czy mogę brać tabletki przeciwbólowe i jakie

Gość ppp1
mnie też pobolewa, mimo, że wcześniej nigdy tak się nie działo.. 2 dni temu zapytałam o to mojego gina,powiedział, że tak się dzieje w ciązy ale żeby tego nie lekceważyć i nie traktować jako jedną z tych ciążowych przypadłości..Jeśli bóle się powtarzają i są baradzo uporczywe, idź do lekarza okulisty na sprawdzenie dna oka lub neurologa, żeby wykluczyć inne podłoże bólu głowy..

Gość kwitnące jabłuszko
a ty też tak na początku miałaś/ masz?? Jak długo? Mnie boli tak w skroniach i się czasami nasila :(

ja na początku miałam okropne bóle głowy, już mi przeszły :) brałam panadol, wyczytałam że w ciążt często się zdarzają

Gość kwitnące jabłuszko
ufff ulga :D panadol mówisz. To kupie sobie ale i tak boje sie jakichkolwiek lekarstw :o

Gość brygunia
a ja dostalam od gienia recepte na zelazo . okazalo sie , ze mam troche go za malo. od tej pory zapomnialam co to bol glowy , a mialam silne ,migrenowe , czasami ciagnace sie 2-3 dni. zelazo powinno przyjmowac sie pol godziny przed sniadaniem, 4 godziny po przyjeciu nie jesc nabialu (tzn . mleka itp)i nie brac magnezu. ja tez czesto bralam to zelazo tuz przed spaniem - rowniez dziala.

mnie tez nieziemsko głowa bolała, w 2, 3 i 4 miesiacu ciazy, w zyciu takich bóli niemiałam, codziennie jak wstawałam mnie bolała az do wieczora, ból niedowytrzymania, mój lekarz Gin powiedział ze moge brac tylko i wyłącznie APAP, zadnych aspiryn etopiryn tylko APAP, no i brałam, na prenatalnych badaniach wyszło ze dzidzia jest całkowiecie zdrowiutka :) a teoretycznie dzien w dzien na APAPACH żyłam ! kurde za zadne skarby swiata juz niechce czuc takich bóli grrrr horror

Mnie na początku tez często bolała głowa. Okazało sie za mam bardzo niskie ciśnienie. Słaba, rozpuszczalna kawa z mlekiem pomagała:)