Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaaaaaaaaaa

oco chodzi z tym Bromom?Moze to on sam pisze??

Polecane posty

Gość alicjaaaaaaaaaaa

co to za reklama tego chirurga??PODEJRZANE>....................)::):):

Gość ta reklama Bromy
jest autorstwa pewnej wariatki ,ktora zakochala sie w tym lekarzu po uszy :D Zobacz na innych forach o operacjach plastycznych to sie przekonasz.Takie glupie dziewczatko wypisuje farmazony na kazdym forum,glownie pisala jaki to on przystojny i wogole itd :D Nie zwracaj uwagi na jej wpisy bo to faktycznie tylko reklama.Nie wiem czy na forum Beauty nie skasowali tych jej romantycznych uniesien ,wejdz i poczytaj,kupa smiechu bedzie :D :D :D Na forum Beauty ta dziewczyna ma nick : Chatenay :D :D

Gość prosze bardzo skopiowalam
z innego forum gdzie szalona Chatenay reklamuje Brome : Romi Temat: Re: www.twojeciało.pl - ciekawa ? wyslane przez Romi dnia 2006-03-11 13:43:31 [Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)] -------------------------------------------------------------------------------- Bylam na tym forum, bylam nawet u tego lekarza i chcialam powiekszyc piersi bez ogladania zdjec. Ktos czuwal nad mna i odradzil. Cale szczescie, bo pozniej widzialam zdjecia od zaufanej osoby i bylam przerazona!!!!!!!!! To forum dziala jak jakas sekta. Wyzucili mnie stamtad bo zaczelam pisac prawde!!!!!!!!!!!!! Teraz czekam na konsultacje do innego chirurga. SPRAWDZONEGO.

Gość alicjaaaaaaaaaaaa
hahahaha faktycznie wariatka!!!!

Gość alicjaaaaaaaaaaaa
własnie wiem wszedzie dziwnie namawiaja aby sie na to forum zalogować od razu mi sie to wszystko podejrzane wydało!

Gość maggda=noemi=aniaj=baby
Jestem psychicznie chora chciałam sie zemscic i dlateh=go to przekleiłam a tak naprawde wyrzucili mnie z tamtego forum bo cierpie na rozdwojenie jazni i zalorzyłam 4 konta rozmaiwałam sam ze sobą oj wiem powinnam iśc do psychiatry a nie wypisywać kłamstaw po wszystkich znanych mi forach ale cóż choroba nie wybiera raz pisałam ze jestem po konsultacji innym razem ze jestem po operacji u innego lekarza a jeszcze innym ze kos spieprzył mi cycki i musze je koniecznie poprawic a teraz tutaj wypisuje brednie i kłamstawa pomozcie mi i dajcie namiar na psychiatre byle był dobry ratunku!!!!!!!!!

Gość Alicjaaaaaaaaaaaaaa
maggda=noemi=aniaj=baby -podszywasz sie pod jakąś normalna osobę!!!a co to twojej choroby psychicznej to sie akurat zgadza!!Proponuje lekarza lepiej płucii damskiej-dobrego psychiatre aby znów nie było takich akcji!ty mozesz być grozna!nie martw sie w dzisiejszych czasach medycyna czyni cuda!głowa do góry wyleczą Cie

Gość Alicjaaaaaaaaaaaaaa
Mam ojca lekarza zapytam o jakiegoś dobrego znanego psychiatre dla ciebie ale musze wiedziec skad jesteś.W oczekiwaniu na moja odpowiedz unikaj ostrych narzedzi nie denerwuj sie i wes jakies leki uspokajajace wszystko bedzie dobrze.Pomoge Ci to moze spotkac kazdego

Gość Alicjaaaaaaaaaaaaaaa
Alicjaaaaaaaaaaaaaa maggda=noemi=aniaj=baby -podszywaczu jak to miłośc moze człowiekowi poprzestawiać w głowie...........smutne.Może nasze forum tez opuscisz bo robisz zamiesznie jak sama pisałaś masz rozdwojenie jazni nie wiesz kim jestes podajesz sie za innych ludzi-to normalne [rzy tej chorobie.Mysle ze pobyt na tym forum przyczynia sie do pogłebienia twojej choroby i moze ci tylko zaszkodzic

Gość maggda=noemi=aniaj=baby
tak masz racje ale nie moge bo moja choroba mi nie pozwala :-0 ja musze to robic bo moj jedyny cel to gadanie bzdur na róznych forach to chyba dlatego ze jestem nie dowartosciowana trudno w tej łodzi sie dowartosciowac bo kto zrozumie biedna krawcową chciałam dobrze ale odbiło mi to nagły atak choroby teraz wybiram sie do szczyta na operacje nie wiem jak ja mu spojrze w oczy bo on juz pewnie wie o mojej chorobie własciwie to pisałam ze juz sie u niego operowałam :) rany co ja gadam ale jestem głupia :-0 ciesze sie ze jestesmy takie podobne do siebie :D mam choc jedna kolezanke :p

Gość Alicjaaaaaaaaaaaaa
dziewczynp ty naprade psychiczna jesteś!

Gość prosze bardzo skopiowalam
Alicjo :) Wierz mi,ze te odpowiedzi po tresci jaka wkleilam z innego forum sa autorstwa wariatki chatenay.Wejdz tylko na forum Beauty i sie przekonaj jak ona wzdycha do tego lekarza :D Nawet tam jego zdjecia watku zamiescila zeby pokazac jaki jest super przystojny hihhihihihi.Odradzam tego lekarza ,nie ma co wierzyc w te brednie wypisywane przez chatenay lub chati itp. klony jej samej :D Oblakana dziewa i tyle.Wszedzie gdzie zobaczysz zaproszenia na forum twojecialo to wlasnie ta wariatka je zamieszcza.

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahaha sam sie juz przekonałam że to wariatka.Byłam na tamtym forum):):):):)Kretynka do kwadratu!!A najniebezpieczniejsze jest to że dziewczyny które nie mają pojęcia o jej zaburzeniach osobowości mogą się na to nabierać i sugerować opinia na temat Tego Bromy!

Gość maggda=noemi=aniaj=baby =romi
jestem naprawde chora i potrzebuje pomocy co ja tu wypisuje:-0 wyrzucili mnie z forum i to taka moja mała zemsta na innych nie stac mnie na leki i psychiatre bo krafcofe malo zarabiaja znacie jakiegos darmofego specjaliste? :-0

Gość Alicjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
do psychicznie chorego podszywacza Jesteś nie dość ze zenująca to jeszcze nudna nie powtarzaj sie bo to sie naprawde robi żałosne!wymyś coś lepszego to ze jestes psychicznie chora i sie mścisz podszywajac za osobe która powiedziała no twój temat prawde to już wiemy

okropnie sie dzisiaj czuje:0 mam starszne rozpieciorzenie jazni pomocy :( wiem ze tutaj jestem bezpieczna i moge psac co zechce :) i nikt mnie nie wyrzuci bo an innych forch juz sie na mnie poznali z jednego mnie admin wywalił choć kilka razy prosił abym przestała ale ja nie mogłam bo mi maszyna do szycia do glowy uderzyła na nethicie próbowałam obczernic brome ale sie nie udało bo tez sie ludzie zorientowali ze to ja pod czwartym nikiem i tak sobie teraz tutaj siedze sama ze soba gadam zakładam tematy i sama sobie odpisuje i sam sobie przecze fajnie no nie? :) jestem boska :D

Gość ALICJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
o KURWAAAAAAAAA ALE TY JESTEŚ POJEBUS JA PIERDOLE!!!!!!!!!! JA TEŻ BYŁAM NIERAZ POWAZNIE ZAKOCHANA ALE KURWA ZEBY TAK NA MÓZG PADŁO???JA PIERDOLE...........CO ZA DEBIL

łojessssssssuuu jak ty bszytko mówisz:-0 ja myslałam ze jestem najgorsza ale ty bijesz rekordy czy u ciebie na wsi nie macie slownika do nauki jezyka polskiego:-0bo u nas w łodzi kazda krafcfa taki ma i uczy sie tych wszystkich trudnych wyrazów to nie łatwe ale moszna sie naucyć jak ktos Parco hce ale ty jestes głupia cipa nie lubie cie jush :-0 nie mash takiego łdnego słownika jak ja nie znasz ładnych trudnych słóf nie gadam z tobą pchi.

SŁUCHAJ KRETYNKO TAK SIE SKŁADA ZE JA TEZ JESTEM Z ŁODZI I MOJA CIERPLIWOŚĆ SIE KONCZY JESTEM Z ŁODZI Z WIDZEWA WSCHODU Z ULICY GOGOLA!jak TAKA MOCNA JESTEŚ TO SIE SPOTKAJMY PRZY GALERII CENTRUM ALBO NA piOTRKOWSKIEJ TO ZOBACZYMY NA CO CIE STAĆ mÓWIE SERIO CHCEESZ?

ja MOŻE NIE UŻYWAM PIĘKNYCH WYRAZÓW BO DO DEBILI INACZEJ NIE MOŻNA TYLKO TAKI JĘZYK DO NICH DOCIERA ALE PRZYNAJMNIEJ NIE ROBIE ORTOGRAFÓW !A TY SŁÓF BSZTKO!!!!oDPISZ CZY CHCESZ SIE SPOTKAĆ!TO INACZEJ POGADAMY BO TU TO NIE MA SENSU?

TAK CI DOKOPIE ŻE JUŻ NAWET TWÓJ UKOCHANY BROMA cI RYJKA NIE NAPRAWI!!

z JAKIEJ DZIELNICY łODZI JESTEŚ??

łojesssu strasne łokropnie sie boje rany jaka ty grozna jesteś tylko nie gryz hauuuuuuuuu hauuuuuuuuuuuu hauuuuuuu łufaszaj bo ci zyłka pENknie i łoloboga co to bedzie gdy mi ciebie zabraknie:-0 gdy zabraknie ci ciebie:-0

TAKA MOCNA JESTES KRETYNKO BO ANONIMOWA!NO DAWAJ SPOTKAMY SIE ZOBACZYMY CZY TAKA WYGADANA BĘDZIESZ?CO PĘKASZ!??NO BO JAK Z ŁODZI TO SIE ŚWIETNIE SKŁADA

łojesssssu nie stresujcie sie tak babciu bo wam zyłka peknie i co to bedzie :( gdy mi ciebie zabraknie...............:( gdy zabraknie mi ciebie :(

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no prosze tak myslalat tchurz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a wszystko przez draze z biedronki :(

Gość szyszeńka33
Podejrzewam, ze forum twoje ciało to rodzaj reklamu dr Bromy, na jego stronie nie ma zdjec, wiec troszku to niepewne. Do osoby, ktora nie poleca, co wplynelo na to, ze nie poszlas do tego lekarza?

Gość ja ci powiem co
choroba psychiczna bi nikt normalny nie zakłada kilku kont i laski ją pojechały troche wiec łazi o forach i pieprzy 3 po 3 do bromy nie pojdzie bo po tym wszystkim jak mu spojrzy w oczy jesli chodzi o brome robiłam u niego lipo jestem zadowolona ale jak kazdy lekarz ma zadowolonych i mniej zadowolonych pacjentów.

Gość ju-wa
Ja jestem po powiekszeniu piersi u Bromy i jestem naprawde zadowolona a z ta wariatka nawet mailowalam bo nie mialam pojecia ze jest az tak stuknieta opisywalam jej kazdy moj dzien po zabiegu bo bylam tak naiwna i chcialam jej pomoc to prawda ze podawala sie za kilka osob jednoczesnie i rozmawiala sama ze soba . Teraz jej nowy nick na innym forum to bayra tam stara sie udawac noromalna ale nie zawsze jej to wychodzi nie dawno juz podala termin swojej operacji a kilka dni po tym podobno bardzo sie rozchorowala i nic z powiekszenia piersi nie wyszlo. Nazekala na wielu chirurgow tylko ciekawa jestem dlaczego jak zadnego na oczy nie widziala ,sadze ze jest to strasznie zakompleksiona osoba ktorej nie stac na op powiekszenia piersi a bardzo tego chce i jest poprostu zazdrosna i zla na dziewczyny ktore moga sobie na to pozwolic. Tez jej doradzalam psychiatre bo jak widac jest on jej bardzo potrzebny.Rowniez zdazylo mi sie byc na forum o ktorym ta wariatka wspominala i to ze jest tam jakies wklejone zdjecie Bromy przez jakas dziewczyne to brednie ja wiem jak Broma wyglada bo go widzialam a ona niby skad moze wiedziec , zreszta szkoda slow ta dziewczyna napewno napisze ze zna wszystkich chirurgow i zaden nie spelnia jej oczekiwan a to ,ze pisze tu o jakiejs zemscie to jest smieszne ona poprostu sie osmiesza i chyba nie ma osoby ktora moglaby ja wysluchac . A wracajac do Bromy to uwazam ,ze on nie potrzebuje zadnej reklamy sadzdze ze jest wielu znakomitych chirurgow i taka wariatka chce im swoimi bredniami zaszkodzic- smieszne ,ostatnio wspominala takze cos o Skupinie jeszcze troche i jej chirurgw w Polsce zabraknie i zacznie szukac za granica .