Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaaaaaaaaaa

oco chodzi z tym Bromom?Moze to on sam pisze??

Polecane posty

Gość DO maggda noemi baby aniaj
Widze ze sie reklamujesz gdzie tylko mozna a psychiatra naprawde by Ci sie przydal. Na forum twoje cialo bylas jednoczesnie maggda, noemi, baby i aniaj na forum beauty bylas maggda ale gdy z pierwszego forum zostalas usunieta za wypisywanie glupot i podszywanie sie pod inne osoby to na drugim zmienilas nick na bayra zeby sie nikt nie zorientowa ze to Tyl(wybacz ale jezeli jestes maggda i zadajesz pytania a dziewczyny na nie odpisuja a nastepnie maggda znika i posty zostaja a zmienia sie tylko nick to nie trudno sie zorientowac!!!) a tutaj jestes romi nie zle Ci idzie . Lecz sie dziewczyno lecz!

Gość gggggg
Ja naprawde uwaza ze dr Broma jest najlepszy w ostrzykiwaniu, miałam doczynienia z innymi lekarzami których nazwisk nie podam gdyz uważam ze są równiez na iles tam dobrzy w swoim fachu, jednak Dr Broma tą rzecz zrobił zdecydowanie najlepiej. I nie jest to żadna nachalna reklama, ale zaluje ze wczesniej do niego nie trafiłam, moge powiedziec ze jest najlepszy w ostrzykiwaniu.

Gość jaka reklama
Ja Ci wierze bo rowniez mialam zabieg u Bromy a te opinie negatywne wymysla ciagle ta sama dziewczyna z Lodzi ktora chcialaby powiekszyc sobie piersi ale niestety z braku pieniedzy nie jest to mozliwe.

Rozumiem to że ktoś nie ma pieniędzy, ja w sumie tez nie zawsze je miałam. Zawsze można spróbowac wziąsć kredyt, pozyczyć, odkładać.Ale chyba zawiść to nie dobre rozwiązanie, bycie zawistnym, nie zyczliwym zawsze sie odwraca w nasza stronę. Jezeli chodzi o negatywne opinie to chyba bym uwiezyła dopiero jakbym zobaczyła jakies dowody, zdjęcia.

Gość ja rowniez
uwierze jezeli zobacze jakies zdjecia

Zdjęcia na maila, tylko oczywiscie w miare rozsądku, bo nie wiem czy zdołam wysłac zdjecia wszystkim w przeciągu kilku minut. To że jest tyle opini o Dr to zasługa jedynie jego umiejetnosci.

Gość maga628222
to pisze jedna i ta sama osoba ta wariatka.Kurwa dziewczyno lecz sie bo pierdolnieta jestes.Ja mam kase i kurwa zrobilłam se cyckii u Szczyta dwa lata temu i jestem zadowolona,ale wkurwia mnie jak nasiłe kogos 1000 razy reklamujesz powiedziałas raz ze polecasz brome spoko dziewczyny przeczytały przyjeły do wiadomości ale kurwa sie nie powtarzaj i nie manipuluj bo to wkurwiające.Jak bys stała przedemnta to bym ci wyjebała

To bardzo brzydko uzywac takich słow, myslisz ze pisząc słowa na \"k\" itp ludzie czytając to uwierzą Ci?Podobnie nazywając kogos wariatką. Chyba raczej pomyslą ze masz niski poziom kultury osobistej. Co do chatenay, chati to znam ją z innego forum, i uwazam ze ma prawo byc zadowolona.Tak jak i ja jestem :) Zapraszam na forum http://www.beautywpolsce.com/forum/ Poczytaj i zobacz jak wiele kobiet jest zadowolonych z tego Dr.

Wiecie, czemu ona zaprasza do beautywpolsce? Bo tam sa takie same naganiary MODEL - MED, jak ona. Wejdzcie tam, a jakze, spotkacie sie z cala grupa jedzulek, ktore zakrzycza Was od pierwszego postu. Na mnie tez probowaly wrzeszczec, a odzywy byly tego typu: "TY Z NAMI NIE WALCZ", "NIE SZUKAJ SCYSJI". "JESLI CHCESZ MIEC NA TYM FORUM MILA ATMOSFERE..." itd. Na szczescie moderatorzy ucieli glupie gadki, bo "rozmydlaczki" przeniosly dyskusje z "kafeterii" (ciekawe, kto je tam naprowadzi?) i zaczely gledzic o komputerach. Np. pewna pancia napisala, ze juz jej 7.letnia coreczka ma komputer z pelnym wyposazeniem do wykonywania fotografii (!!!) Jak sie tez dowiedzialam, "SZESC RAZY GIE" jest tam "szanowanym czlonkiem spolecznosci" (czytaj klanu dr B.). Mam nadzieje, ze ludzie i tam sie na niej poznaja!

ABY UNIKNAC NIEPOROZUMIEN: Nie chce, byscie mysleli, ze beautywpolsce sklada sie z samych (czy z wiekszosci) naganiaczek. Wbrew temu, co tu czytalam, jest to forum niezalezne tyle, ze ta mala grupka fanek pewnej kliniki i pewnego lekarza jest wrzaskliwa i bezpardonowa...

Gość grzudzies
ludzie nowina!!! Chatenay obrzuca blotem dr. Brome!!! Co sie stalo??? Odkochala sie, czy reklama nie wypalila?

Gość gość
Tych szurnietych bab to pełno 2,3 lata temu pewnego pseudo lekarza z Poznania tez nagminnie reklamowała jakaś psychiczna baba.