Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaki21

CZY KTÓRAŚ Z WAS MA TYŁOZGIĘCIE?

Polecane posty

jeśli tak,to czy w czyms Wam to przeszkadza? bo mi nie,ale ma 1 minus - bolące miesiączki:(

No właśnie,ja po tylu wizytach w życiu usłyszałam ostatnio że mam lekkie tyłozgięcie.Pani doktor nie wypowiedziała się więcej na temat ewentualnych problemów z tym związanych,jak do tej pory nie męczyły mnie bardzo uciążliwe miesiączki ani inne objawy.

mi własnie ign powiedział,ze to powod bolesnych miesiaczek,a poza tym moze sprawiac tez ból w przypadku neiktóych pozycji...ale ja mam tylko ta 1 dolegliwość:)

Ciekawe jak to się ma przy ciąży...hmmm chyba konkretnie zapytam przy następnej wizycie chociaż na razie dzieciaczków nie planuję:)

powiedział,ze nie ma problemów,bardzo zadko moze sie zdarzac,ze jajeczko nei jest sie w stanie dobrze zagnieździć i ciąza moze być nieutrzymana,ale mówił,ze to baaaaaaardzo żadkie przypadki.

Gość co Ty
też mam tyłozgięcie. Mo ldk gin powiedziała, że mogą być problemy z zajściem w ciążę, ale jak sie zastosuje odp. pozycje będzie ok.

Gość pacioł
ja też mam tyłozgięcie a co zatym idzie bolesne miesiączki a co do ciaży to badź spokojna mam dwójkę dzieci