Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boruta Łęczycki

NIE CIERPIĘ TEGO PAJACA TUSKA!!!

Polecane posty

Gość Boruta Łęczycki

Wszedzie sie wypowiada, jakby byl niewiadomo jakim ekspertem, a jest zwyklym politycznym przegrancem i szeregowym posłem. Nic tylko ciągle wszystko krytykuje, bo tak jest najprościej :o

A ja nie trawię łaskawie nam panującej kaczki. Dla mnie to mała, wredna i podstępna żmijka. Zachłanny, pazerny, dąży do celu po trupach. Nie lubięęęę :p

Gość a ja lubie tuska
a nienawidze kaczuchy!!!!! 😡

Gość a ja myślę że
każdy polityk tak naparwde wypowiada sie nt wszystkiego, a to, że ciągle widzimy przede wszystkim tuska, to kwestia lansowania go przez media..

Gość do Vikki
ej no co jak co, ale tego, że kaczka jest zachłanna i dązy po trupach do celu powiedziec nie można :O troche obiektywizmu ludzie! :O

A ja nie trawię nikogo... dla mnie od prawa do lewa to dziecinada... póki w Polsce nie będzie jednomandatowych okręgów wyborczych to nie ma się co łudzić, że będzie lepiej... tak na prawde to chodzimy do wyborów i głosujemy na pajaców...

Gość chłop z widłami
gdzie dwóch się bije tam Lepper wygrywa hihihi

Gość jerta
Powiedział ktoś kiedyś, że Kaczuchy nadają się tylko do walki. A jak dojdą do władzy to będą siać zament i to się sprawdza. Mam dość ich fałszywych uśmieszków. A tak wogóle to- gdzie jest prezydent? - tak wiele gadał i co zamilkł.

Nie sądzę żeby Tusk ganiał za kamerą w celu obwieszczania swoich poglądów, jeśli się wypowiada to dlatego, że jest pytany przez dziennikarzy. Poza tym ma więcej wrażliwości i jest bardziej moralny niż Kaczyński, który wg mnie ma świetne predyspozycje na dyktatora. PiS nie potrafi się z nikim dogadać a poparcie społeczne spada na korzyść platformy. Mądry Polak po szkodzie...

oj ja tez i jeszcze tego wynalazka Rokite.oni juz sie narzadzili z widocznymi 17 letnimi efektami dobrze , ze czesciowo im podziekowano. wedrowniczkom.

Gość dobra dobra1
ja kocham Tuska i Rokite!!A nienawidze kaczorów Giertycha i Lepera!!!Za same gęby ich nie lubie!wystarczy na nich popatrzec i juz sie proszą aby im ktoś nakopał!tacy politycy to wstyd dla Polski!I mpomyslec ze zagranica ludzie ogladaja to smieszna trójke i mówia do siebie To są politycy z polski!Masakra Giertych wyglada jak frankensztain nie powinien wogle sie pokazywac z taka gebą mediom,kaczorr wyglada niepowaznie nikt takiego liliputa nie bedzie traktował powaznie nadodatetek jak mówi to mlaska i robi dziwne usta takie jak kaczka!a leper wyglada jak pedał

Gość Tusk to
madry facet i załuje, że nie jest naszym prezydentem, ma klasę, wyczucie i wydaje się uczciwym człowiekiem ... Natomiast boje się kaczyzmu, bo sami widzicie co to jest ..., no chyba, że ktos nie czyta prasy :-D

Nie mogę powiedziec że go niecierpię. W moich oczach przegrał w momencie gdy po społu z Wałęsą , Moczulskim i jeszcze paroma, nie dopuścił do lustracji.

Gość takZycieJakiePoczatkiDo25lat
by żyło się lepiej, wszystkim i tym co mają rodziców niewykształconych i w szkołach nikt im nie pomagał i teraz poniżani całe lata muszą robić najgorsze roboty, i gdy przychodzi kryzys to jeszcze się ich wywala, dobrze, że przynajmniej nie piją i nie palą, choć wiecznie borykają się z lękami i depresją zapłatę za głupich rodziców, tępą rodzinę, szkołę która nie pomagała, tylko faworyzowała tych co im się powodzi i tak, potem życie, które miało gdzieś takich, smutne i żałosne :(

Zobaczymy co zrobi z deficytem budżetowym ? Komu teraz \"da po kieszeni\" ? Bo chyba Irlandii już z Polski nie zrobi. Aczkolwiek naród ciągle jest \"cudaczny\" i wierzy w cuda :(

Gość bcbbc
Irlandia to była kiełbasa wyborcza dla plebsu żeby go odciagnąc od PIS-u. a media nie lansują Tuska po prostu on jest premierem.