Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---smutna--

co byście na moim miejscu zrobili?

Polecane posty

Gość ---smutna--

Gość ---smutna--
hej sorki za to pierwsze cos mi nie wyszlo mam takie pytanie co byscie zrobili gdy siedzicie u rodziny na imieninach i kiedy wasz partner poklepuje sie z 12 letnia dziewczyna ktora go zaczepia i zamiast powiedziec dziecku stanowoczo zeby przestało to sie z nia poszarpuje i mowi zebym to ja jej powiedziala ze ma przestac czy takie cos w ogole jest normalne? czy moze mi sie wydaje?

Gość ja bym się
wybrandzlowała.....

Gość trzymac z dala
no nie wiem jak ci pomoc ,ciezka sprawa:(

Gość ---smutna--
chodzi o to że wyszli na chwile z pokoju na dziesięć minut :o to znaczy wyszli osobno :o najpierw ona mówiąc że idzie do łazienki a później on twierdząć ze na papierosa :o czy myślicie żę coś między nimi zaszło :o

Gość ---smutna--
to wczesniejsze ktos sie pode mnie podszyl po prostu chodzi o takie bezpieczenstwo ktorego nie czuje

Gość kokoszka smakoszka
ja nie moge po prostu o co ci chodzi w ogole ? Jakas gowniara 12-letnia klepnela go w ramie , on jej oddal i tak sie klepali - i to ma byc niby jakas straszna sprawa? Tez sie tak bawie z moja kuzynka , 9-letnia co prawda , ale 12 lat to tez jeszcze dziecko. Wez daj spokoj , juz nawet sie powyglupiac nie mozna

Gość namieszala
ja tez nie wiem o co jej chodzi ale ta pani psycholog to chyba ma racje :) to jest niejasno napisane!!!

Gość czy jestes zazdrosna
o ta 12-letnia smarkule??? ze sie poklepywali? tez mnie to denerwuje jak chlopak sie spouchwala z chrzesnicami 14letnimi np :O

To już naprawdę przesada. Nie pamiętasz jak się wygłupiałaś z facetami swoich kuzynek , ciotek itp. Ja pamiętam jak do północy gadałam swego czasu ze swoim przyszłym szwagrem. Może i siostra miała do mnie troche pretensji że zabieram jej czas z ukochanym ale bez przesady. Nawiasem mówiąc nie jest taki super ale to okazało się dopiero po latach. Wrzuć na luz, napewno nie zdradzi Cię z dwunastolatką, chyba że jest pedofilem (mam nadzieję że nie) i nie bądź taką beznadziejną zazdrośnicą