Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniki3567

mam 30 lat a interesuje sie mna 25latek...

Polecane posty

Gość miniki3567

co mam o tym myslec? ze szuka kogos na chwile...? ze mam mu zastapic mame... ??? :) jakie sa wasze opinie? znazlyscie sie kiedy w takiej sytuacji? powiem tylko ze wyraznie mnie adoruje...

Gość pan
bez przesady 5 lat to dla ciebie duzo? a jak bedzie przypadek odwrotny tez bedzie dziwne? przeciez ty jestes jeszcze mlodziutka wiec spoojnie

MASZ MYŚLEĆ,ZE JESTEŚ ATRAKCYJNEJSZA DLA NIEGO NIŻ 23-LATKI.BEZ KOMPLEKSÓW DZIEWCZYNO.MOJA MAMA BYŁA 8 LAT STARSZA OD MEGO OJCZYMA.POBRALI SIĘ JAK ON MIAŁ31 A ONA 39 LAT.ŻYLI ZE SOBĄ BARDZO SZCZĘŚLIWIE PRZEZ 31 LAT,AŻ DO JEGO ŚMIERCI.ŻYCZĘ CI WSPANIAŁYCH RANDEK.OCZARUJ GO PRZECIEŻ POTRAFISZ.

Gość pytajnik.
5 lat? Nie dużo.

Gość to normalne
mam to samo , tyle ze jestem z moim "mlodym" juz 4 lata :D nie sadze zeby chcial sie tylko zabawic.. ot 30 sa najlepsze ;)

Jakieś 7 lat temu na uczelni poznałem Elę ....ALEŻ TO BYŁA FASCYNACJA :) Ja miałem 23 lata ona 30. Jezu, była tak piękną brunetką ...miała tak duże piękne sarnie oczy...i była tak kobieca że rozbierałem ją wzrokiem za każdym razem kiedy przyjeżdżałem na zjazd..Kochałem sie w niej i pożądałem całe 1,5 roku dopóki nie zawaliłem studow.Niestety miała felgę na palcu wiec mogłem sobie tylko popatrzeć :(

Gość zuza0
5 lat uważam, że to nic a co powiecie na 12 lat jesteśmy z sobą od roku.............ja mam 37 lat

Gość trzydziestkaaa
Moje kochanie też młodsze i jesteśmy szczęśliwi i zakochani :)

Gość zuza0
super ale 12 lat to chyba dużo co.... ???? my dogadujemy się super ale jakoś tak dziwnie na zewnątrz mimo , że może nie widać różnicy wieku to mimo wszystko się krępuje..................